2009 Nisan Anneleri buraya

hımmm anladımm düzensiz geldi zaten demek o yüzden umursmadı iyi bari yaaa

Kızlar ben kacıyorumm,görüşürüz pztsı,yarın gezıcezhihoyyyt,pztsı prensesi görücezz,insallah hersey yollundadır...kendınıze ıyı bakınn,öptum cokk

ben çok yorgun hissediyorum erken yatacam bu gün uyuyabilecekmişim gibiii offffffff offfffffffff neyse 1 nisan diyoruz derin nefes alıyoruz rahatlıyoruzzzzz iyi geceler kızlar öpüyorum

Kızlar ben kacıyorumm,görüşürüz pztsı,yarın gezıcezhihoyyyt,pztsı prensesi görücezz,insallah hersey yollundadır...kendınıze ıyı bakınn,öptum cokk

az kaldı pazartesiye hadi bakalım muucuk

çin takvimi bende tuttu,ama tutmayan da çok var ya etrafta
bendede tuttu
cın takvımı degılll :)) ben sana anlatırım,hehe...var öle ısmarlama getırenler.Allah ın takdiri tabi ama yine de denemekte fayda varşakkıdı

evet anlat valla bende kız istiormmmmmmmm

ben çok yorgun hissediyorum erken yatacam bu gün uyuyabilecekmişim gibiii offffffff offfffffffff neyse 1 nisan diyoruz derin nefes alıyoruz rahatlıyoruzzzzz iyi geceler kızlar öpüyorum

uykun geldiyse hemen git yat kaçmasın kuzum

ya kızlar şu doğum fotoğrafçısı ayarlamıştı birimizin eşi kimdi o? bende istiyoruuuuuuum kaç para nasıl oluyo bi konuşsak kimse

herkesler kaçmış yada biz geç kaldık....doktordan iyi haberlerle gelenlere maşallah
can beyinde baranında kiloları çok güzel......şenay senide tebrik ediyorum kapmışsın günü.......
bende bu akşam kişisel bakımımı yaptırdım rahatım çok şükür......
yarın çatı muaynem var biraz can sıkıcı ama ne yapalım ......bakalım neler dicek doktor amca.....
herkesi öpüyorum........a.s.

anam herkes uykucu yaaaaaaa uyanın ayollllll

nisanın tatlı çiçeği günaydın..... keşke sana eşlik edebilsem.... ama şimdi bi halsizlik yorgunluk olduğu için pc başında olamıcam: sen ne erkenden kalktın gene... can bey mi uyandırdı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…