dükkanı kapatırsın işte süper olur bi kız bi erkek mesela ben 3-4 yıl sonra kız çalışmalarına başliicam kızım olmasını çok istiorum çünkü
normal canım benimde çıktı ama şimdi kasılma 15 den falan başlıyo yani 80 den 15 çıkarcan bu biiiir ikincisi 10 dk bekletmesi bakmış işte düzenli aralıklarla geliyomu diye gelmeyince önemsememiş benimkine bende dedim nstde çıkmıyo ama evde kasılmalarım daha sık diye sürekli olması lazım dedi heee bide doğumun yaklaştığı karnının iyice sertleşmesinden anlaşılıyomuş dr dedi karnının her yerinde komple aynı şekilde sertlik olması lazımmış
çiçek ,kız erkek olması ıcın yontemler varmıs kuzum,onları denerız çeşit içinsengözlerimebaksanab
ben bi çin takvimini biliorm şekercim ya
ben bi çin takvimini biliorm şekercim ya
çin takvimi bende tuttu,ama tutmayan da çok var ya etrafta
Kızlar ben kacıyorumm,görüşürüz pztsı,yarın gezıcezhihoyyyt,pztsı prensesi görücezz,insallah hersey yollundadır...kendınıze ıyı bakınn,öptum cokk
bendede tuttuçin takvimi bende tuttu,ama tutmayan da çok var ya etrafta
cın takvımı degılll :)) ben sana anlatırım,hehe...var öle ısmarlama getırenler.Allah ın takdiri tabi ama yine de denemekte fayda varşakkıdı
ben çok yorgun hissediyorum erken yatacam bu gün uyuyabilecekmişim gibiii offffffff offfffffffff neyse 1 nisan diyoruz derin nefes alıyoruz rahatlıyoruzzzzz iyi geceler kızlar öpüyorum
selinay yada didemdi ya unuttum
ya kızlar şu doğum fotoğrafçısı ayarlamıştı birimizin eşi kimdi o? bende istiyoruuuuuuum kaç para nasıl oluyo bi konuşsak kimse
bu arada senin kaynana ne durumda yine tuttumu krizi-tatlicadiarzu-
anam herkes uykucu yaaaaaaa uyanın ayollllll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?