2009 Nisan Anneleri buraya

gunaydiiin cicek gozunaydin buyutmussun bebegi cnm darisi basima
aklimdayken yaazayim herkesi Tugce hayirli haberlerle donersin insallah cnm
sirvan ve senay sizin haberler iyi cok sevindim senaayy ogrendin artik tarihi geri sayim baslasin :))))
bende dun dr daydim 34+0 2300 gr 44 cm herseye normal dedi dr.simdilik epidural normal bi terslik cikmazsa..
valla ilk kez guzel seyler sooledi kil dr um boyunun uzunlugu falan ii dedi bana kolay normal yapacagimi dusunuyomus bi de sancilanip hastaneye gelir gelmez epidurali vurdurtuyomus neden aci cekesin ki dedi bayaa rahatladim :)) 38. haftada cati kontrolumu yapacak o zaman belli olur kesin.nst de normal cikti sanci falan yook

nisanın tatlı çiçeği günaydın..... keşke sana eşlik edebilsem.... ama şimdi bi halsizlik yorgunluk olduğu için pc başında olamıcam: sen ne erkenden kalktın gene... can bey mi uyandırdı....

şımardım:) can bey değil de aç hissettim kendimi o yüzden kalktım:)

bu arada hala izmirdeyim pazar falan evde olurum artik.bebegimizin simdiye kadar kilosu hep onden gidiyo boyu normaldi simdi kilosu normal boyu uzun olmus :)))
dogum videosunu da tam acacaktim vazgectim yorumlarinizdan sonra...
bu arada yine saklanmisti yuzunu gormeyi cok istiyorduumm dr bayaa zorladi ve az da olsa gorduk.gozleri babasi dudaklari beenn..aferin kizima dogmadan hak yememeyi biliyo :1rolleyes:
aaa gicik adam bana aferin kilon ii tas catlasa 14 le bitirirsin normal dedi hayreett ama normal dogum icin fazla almamak cok onemliymis
aay herseyi yazdim iste bi daha 2 gun giremem diyee

ohhhh maşallah asayiş berkemal yani Aman Allah hepimizi kolay doğumlar nasip etsin. bu arada acaba tuğçe nooldu dün nişanı gelmiş hala haber yok sanırım doğurdu yaa

Kızlar ben kaÇıorum doĞurdum sanmayın yıne hıhııhıhı teyzeme gıdıcez annemle bugÜn ordan gıremem sanırım nete gÖrÜŞÜrÜz Çook ÖptÜm hepınızı

ohhhhhhhh maşallahhhhh sende iyi haberlerle dönmüşsün dr u boyamanada gerenk kalmamış
Kızlar ben kaÇıorum doĞurdum sanmayın yİne hİhİİhİhİ teyzeme gİdİcez annemle bugÜn ordan gİremem sanırım nete gÖrÜŞÜrÜz Çook ÖptÜm hepİnİzİ

gezentiler grubuna sendemi katıldın dağ çiçeki

ayrıca bana kaynanan doğumdada dikkatleri çekmek için bi olay patlatacakmış gibi geliyo şimdiden baklavacıyı uyar:)))))))))))

günaydın kızlar ve melekleri..

bizde erken kalktık herzamanki gibi bu sabah uyanır uyanmaz aklıma kedim geldi biz buraya silivriden geldik yani beylikdüzüne ordaki evim dubleksdi evliliğim ilk yılları kendimi çok yalnız hissettiğim ve kedileri çok sevdiğim için ufacık simsiyah bir iran kedisi aldı eşim bana 2 sene benim evladım gibi olmuştu dumanım ilk hamilelğim hüsranla sonuçlanınca doktorlar evde kedi ile olmaz dediler annemlerdede 2 torun olduğu için izmirde bir hayvansever arkadaşa yolladım 16,05,08 ama alan arkadaşa hiç ulaşamadım tel değişmiş onu çok özledim yaaaaa o benim boncuk gözlü kızımdı

seni o kadar iyi anlıyorum ki benimde eşimle tanıştığım zamanlarda masmavi gözlü bembeyaz bi van kedim vardı ben azcık kedi manyağıyımdır koçiş bana gidip gelmeye başlayınca canım yavrum kıskandı ve bi gün gazeteleri heryere dağıttı diye bağırdım yavruma terke etti beniii ay ne kadar aradım göz yaşı döktüm beni annesi sanıyodu bi tanem okadar küçüktükü aldığımda nerdeyse gözleri yeni açılmıştı kulağımı emmeye çalışırdıııı ayyyyyyyyyyyy bak sende yazınca nasıl içim sızladı yineeesenağlamasenağlamasenağlama

günaydın millet,,
nasılsınız bugün bakalım...

benim iş yerinde toparlamam gereken işler var..
fazla katılamayacağım..

malum son 10 gün

dükkanı kapatırsın işte süper olur bi kız bi erkek mesela ben 3-4 yıl sonra kız çalışmalarına başliicam kızım olmasını çok istiorum çünkü

bende istiyorum...

hatta eşim kız olana kadar deneriz diyor,,, (onlar sülalesi hep erkek, kız çok nadir var)

5 - 6 falan hiç fark etmez diyor..

bende tabii canım ...

bir tane daha derim dedim.. ondan sonra benden paydosssss .....

allah isteyenlere versin...

merhabalar uykucular yoksuz nerdesiniz uyuyun bacılar az kaldı felsin uykusuz günler negüsellllllll

valla 2 çocuk yeter de artar bence hakkını vererek yetiştirmek lazım yoksa ööle kedi yavrusu gibi doğur doğur at kenara büyüsün olmaz. hem bu şartlar hiç belli deil ayrın öbür gün halimiz ne olur fazla çocuğa gerek yok bunalrın okulları var geleceklerini garantiye almak lazım ohoooooooooo

slm kızlar ben geldim,2 kez nst ye bağlandım gözetim altındaydım şimdi eve geldim sancım var ama açıklığım yok 2kez kan geldi dr biraz daha bekliyelim kanaman artar veya sancın dahada fazla olursa alırız dedi zaten normal zamanımda yaklaştı tüm dualarınız için Allah razı olsun sizlerde benim dualarımdasınız değişik bir durum oılursa yine yazarım sizde bebişlerinizde yani hepimiz Allah a emanet olalım giremessem merak etmeyin doğumum olursa Allah ın izniyle habersiz bırakmam öpüyorum hepinizi

günaydın

tugce hoşgeldin canım ...iyi olmana sevindim... Allahın izniyle bebişini sağ salim kucağına alacaksın inşallah...zaten normal zamana geldin canım....Dualarım seninle

tuğçe ben akşam duydum çok merak ettim Allah a şükür iyiymişsi,n canım dayan azcık daha yüreklerimizi ağzımıza getirdin ama beklesin senin bıcırık azcık daha

tuğce bende geçmişi yeni okuyodum. doğurdum diye döneceksin sandım valla heyecan yaptım. günlerimizde aynı öyle olunca daha bi fazla oldu heyecan.delikafadulden

neyse daha beklemeye karar verdi demekki senin bıcırkaydirigubbakcemile5

Bu arada merhaba demeyi unuttum tuğceyi görünce.
Selam kızlar herkes güzel habrlerle dönmüş doktordan çok sevindim.
Şirvan bol bol protein ye canım. peynir, yumurta, kırmızı et ihmal etme tamamı?
Çiçek canımcım Can tam tahmin ettiğim kiloda çıktı Demirde 2900 gr. Ama ben senden daha çok kilo aldım. demekki neymiş hamur mamur yemiycekmişiz manasız kilo almamak için.
Şenay gözünaydın canım bebişlerin keyfi yerindeymiş.Artık günler sayılı daha rahat edersin herhalde.
Hatırladıkça yazarım artık diğerlerinide hamile hafızası balık hafızası gibi valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…