nisanın tatlı çiçeği günaydın..... keşke sana eşlik edebilsem.... ama şimdi bi halsizlik yorgunluk olduğu için pc başında olamıcam:sen ne erkenden kalktın gene... can bey mi uyandırdı....
gunaydiiin cicek gozunaydin buyutmussun bebegi cnm darisi basima
aklimdayken yaazayim herkesi Tugce hayirli haberlerle donersin insallah cnm
sirvan ve senay sizin haberler iyi cok sevindim senaayy ogrendin artik tarihi geri sayim baslasin :))))
bende dun dr daydim 34+0 2300 gr 44 cmherseye normal dedi dr.simdilik epidural normal bi terslik cikmazsa..
valla ilk kez guzel seyler sooledi kil dr um boyunun uzunlugu falan ii dedi bana kolay normal yapacagimi dusunuyomus bi de sancilanip hastaneye gelir gelmez epidurali vurdurtuyomus neden aci cekesin ki dedi bayaa rahatladim :)) 38. haftada cati kontrolumu yapacak o zaman belli olur kesin.nst de normal cikti sanci falan yook
ohhhhhhhh maşallahhhhh sende iyi haberlerle dönmüşsün dr u boyamanada gerenk kalmamışgunaydiiin cicek gozunaydin buyutmussun bebegi cnm darisi basima
aklimdayken yaazayim herkesi Tugce hayirli haberlerle donersin insallah cnm
sirvan ve senay sizin haberler iyi cok sevindim senaayy ogrendin artik tarihi geri sayim baslasin :))))
bende dun dr daydim 34+0 2300 gr 44 cmherseye normal dedi dr.simdilik epidural normal bi terslik cikmazsa..
valla ilk kez guzel seyler sooledi kil dr um boyunun uzunlugu falan ii dedi bana kolay normal yapacagimi dusunuyomus bi de sancilanip hastaneye gelir gelmez epidurali vurdurtuyomus neden aci cekesin ki dedi bayaa rahatladim :)) 38. haftada cati kontrolumu yapacak o zaman belli olur kesin.nst de normal cikti sanci falan yook
Kızlar ben kaÇıorum doĞurdum sanmayın yİne hİhİİhİhİ teyzeme gİdİcez annemle bugÜn ordan gİremem sanırım nete gÖrÜŞÜrÜz Çook ÖptÜm hepİnİzİ
dükkanı kapatırsın işte süper olur bi kız bi erkek mesela ben 3-4 yıl sonra kız çalışmalarına başliicam kızım olmasını çok istiorum çünkü
bende istiyorum...
hatta eşim kız olana kadar deneriz diyor,,, (onlar sülalesi hep erkek, kız çok nadir var)
5 - 6 falan hiç fark etmez diyor..
bende tabii canım ...
bir tane daha derim dedim.. ondan sonra benden paydosssss .....
allah isteyenlere versin...
slm kızlar ben geldim,2 kez nst ye bağlandım gözetim altındaydım şimdi eve geldim sancım var ama açıklığım yok 2kez kan geldi dr biraz daha bekliyelim kanaman artar veya sancın dahada fazla olursa alırız dedi zaten normal zamanımda yaklaştı tüm dualarınız için Allah razı olsun sizlerde benim dualarımdasınız değişik bir durum oılursa yine yazarım sizde bebişlerinizde yani hepimiz Allah a emanet olalım giremessem merak etmeyin doğumum olursa Allah ın izniyle habersiz bırakmam öpüyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?