selam 12 haftalık oldu bebişimdün doktora gittim44 mm kalp atışı 160 ense kalınlığı0,7 mm elleri ve bacakları hareket halinde kıpır kıpır bir can var içimde.cinsiyeti belli mi diye sordum 10 gün sonra eğer erkekse belli olabilir dedi ama kızsa 22.haftaya kadar bekleyebilir net olsun diye dedi.çok güzel duygular yaşıyorum.çokmutluyum ve sabırısızım:ecrin_bebek::CüvCüv:
selam 12 haftalık oldu bebişimdün doktora gittim44 mm kalp atışı 160 ense kalınlığı0,7 mm elleri ve bacakları hareket halinde kıpır kıpır bir can var içimde.cinsiyeti belli mi diye sordum 10 gün sonra eğer erkekse belli olabilir dedi ama kızsa 22.haftaya kadar bekleyebilir net olsun diye dedi.çok güzel duygular yaşıyorum.çokmutluyum ve sabırısızım.
selam 12 haftalık oldu bebişimdün doktora gittim44 mm kalp atışı 160 ense kalınlığı0,7 mm elleri ve bacakları hareket halinde kıpır kıpır bir can var içimde.cinsiyeti belli mi diye sordum 10 gün sonra eğer erkekse belli olabilir dedi ama kızsa 22.haftaya kadar bekleyebilir net olsun diye dedi.çok güzel duygular yaşıyorum.çokmutluyum ve sabırısızım.
buarada
iyuksel
eskişehir dedim ama arada kaynadııı sekerimmm
slm asyacım ..3 gün önce bende dr.a gittim..ense pilisi ölçüldü ama benimki daha çok çıkmış .seninki çok iyi ya..gerçi boyumuzda 53mm çıktı acaba o yüzdenmiki ense pilisi 2mm acaba..sonuçu biz 2-3gün sonra alıcam ..çok endişeliyim ..sen ne zaman alıcaksın.
Boğa
21 Nisan-21 Mayıs
Boğa bebeği, inatçı bir bebektir ancak, onu yetiştirmek zevklidir. Güçlü ve sağlıklı yapılıdırlar. Dayanıklı yapıları nedeniyle ruhsal yönden de dengelidirler. Ara sıra aksi, inatçı olmalarına rağmen çabuk kırılıp gücenmez, saldırganlık yapmaz, duygusal depresyonlara girmezler. Disipline ve emirlere karşı çıkabilirler.
teşekkürler urla
şirvan şimdi sana yazıyorum akşam evden yine girerim ben ok cnm
ben geldiimm
nasılsınız bayanlar nasıl gidiyo:)
çok tembel biriyim geç kalktığım için malum sayfalarda yavaş açıldığı için yazılanları ancak okuyabildim
asyacenk hoşgeldin cnm allah hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah hepimize:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?