2009 Nisan Anneleri buraya

mineralli su maden suyu mu olıyor.ben kızılay maden suyu içiyorum.zaten beni ayakta tutan şeylerden biri maden suyu diğeri elma.

eysan canım ordaysan yardımcı olmak isterim

http://babyticker.tickershack.com/tickers/v0cdob9ftrd4106n.png

senin tickerden sadece burayı kopyaladım asıl bunu kullanman gerekli şimdi sende bunu kopyala ve kullanıcı panelinden profil düzenleye gir orada kilo-dogum takip cizelgesi var altlarda oraya yapıştır oldumu canım ii aksamlar herkese...

bu arada megul ve rumelili verdiğiniz bilgiler için tesekkürler dikkate alıcam...

canım siz burdasınız ama benim sürekli error veriyo ya,ben gelene kadar gittiniz herhalde kimse kalmadı...

Ben çok sık giremiyorum foruma işimden dolayı. Herkes biraz kendini tanıtmış. Ben de İzmirliyim. 26 yaşındayım. 2,5 yıldır evliyim. Van'da zorunlu hizmet görevini yapıyorum. Endüstri meslek lisesinde Bilişim Teknolojileri öğretmeniyim.
Kızlar herkes kabızlıktan şikayetçi, ben de afedersiniz ishalden. Ben de mi bir sorun var acaba. Tuvalete çok sık çıkmıyorum ama hamileliğimden önceki gibi normal de değil. Bir de bu aralar ne zaman dişlerimi fırçalasam diş etlerim kanıyor, neden olabilir acaba?
Ben de cumartesi günü ikili test için gideceğim doktora, inşallah hayırlı sonuçlar alırım, sizlerle birlikte.
Hepinize iyi akşamlar diliyorum. Kendinize ve bebişinize iyi bakın.

fsahıka dişler gebelikte hassaslaştığı için diş etlerin kanıyo diş taşların varsa temizlettir çok rahatlarsın...

nisan annleri günaydın zor açılıyorrrrrr yaaaaaaaa
kızlar bebişim annesi ilk hediyesi almış battanıye pembeeeeeliiii

kızlar sabah doktora gittim,ikili tarama testimin sonucu çok normal çıktı bebişim bir büyümüşki sormayın valla 2 hafta sonra 3 lü tarama için gidicem hayırlısı bakalım,cinsiyeti söylemiyo bizim doktor ilk gösterdiğinde söyleyecem diyo en son ben öğrenicem galiba cinsiyeti...

urla günaydın canım bu arada cinsiyet belli değildi demi senin pembeli diyince hehe...

günaydın arkadaşlar dün giremedim ama gece yarısına kadar yazdıklarınızı okudum.dün misafirim vardı haftaya işe başlıyorum.bu yüzden çok heyecenlıyım. evde çok sıkılmıştım.bulamtılarım da geçti Allah a şükür artık hamişliğin tadını çıkarma vakti...midesi bulanan arkadaşlar sabredin eminolun geçiyor hatta hiç olmamış gibi geliyor.fakat birden iştahınız açılır dikkat edin ben ne bulsam kemiriyorum.

günaydın remziyecim bende yemeye başladım iştahım müthiş açıldı napıcz bilmiyorum ekmek yemesem iyi olcak sanırım ama ekmeksiz doymuyorum....

ayyyy söylemeyi unuttum. dün a(yıptır söylemesi )yaş pasta yerken bebeğimin hareket ettiğini hissettim çok heyecenlandım.kendi kendime gülmeye başladım.herkes ne oldu hayırdır dedi.söyleyince herkes gülmeye başladı onlar için normal bişey ama benim için müthişti....

günaydınnn kızlarrrrr

umarım herkes için süperrrrr bir günnn olurr

merak edenler için dün kocacım işden beni almaya geldi biraz yürüyelim dedi eve yürüyerek gittik
yürürken benle hiç konusmadı ama benim kazma kocam bebişle muhabbet etti
hatta beni bebişe sikayet etti

ay cok komikti yollarda gülmemek için zor tuttum kendimi

ay beni nasıl şikayet ediyoo anlatamam
bide diyo ki "ama merak etme bebiş annen de yaptıgının kötü bişi oldugunu anlayıp utanmıstır hatta birazdan bizden özür dileyecek":)))))

bu arada kocam 12 yasında değil:)))))) tam 30 yasında:))))

eve gidince yatarken yanıma geldi ben hala salondaki yatagımdaydım

bebişi özledim ona sarılıp uyuyacagım dedi

peki dedik ne diyelimmmmm

yani anlayacagınız agladıgımla kaldımmm, gözlerimin sistiğiyleee

neyse ALLAH bozmasın
herkes evinde cccooooooookkkkkk mutluuuuu olsunnnn

tesekkür ederim herkese, destekleriniz için

didem çok sevindim.dün eski yazıları okurken eşine çok kızmıştım hamile kadına böyle yapılmaz ki canım diye söylendim kendi kendime ama tebrik ederim barışmak için güzel yöntem bulmuş.Allah bozmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…