2009 Nisan Anneleri buraya

kızlar ben bişeyi merak ettim..
ekim c.tesi yazmış ya --eve yeni geldik diye...

17 mart - saat 8:30 sezeryan oldu-- 20 martta hastaneden çıktıi,,,

sezeryanda 2 gün kalınmıyormu hastanede ?

bilemem benim arkadaşımda 3 gün kaldı o durumuna göre deişio hastanın doktor karara verio ona
gaz çıkarmadıysa çıkamıo hastaneden

hatunun neden zayıf olduğu anlaşıldı.....

mersi şeker.

2 gündür gereksiz yere ağlıyorum ya.kafayı yicem.normal bi konuşmanın ortasında hüngürt foşurt durumları.

ya megulcum ben senin diyet gibi beslendim nerdeyse 5 aydır çook sıkıldım artık vücudum isyan ediyo protein ve vitamin zehirlenmesi geçirecektim artık bu arada da hiç yemesi güzel olan bişiide (çikolata hamur işi...)yemedim nerdeyse az kaldı diyorum ama iradem de iyice zayıfladı (

çiçek ya şu gaz olayı nasıl oluyo ki.ya çok pardon ama öyle şiddetli bi gaz çıkarma mı bu.herkesin ortasında nasıl yapılır ki?yine çok pardon ben kolay kolay gaz da çıkaramam zaten.

canım az kaldı.biraz daha sabır. ama sen tatlı falan ye.niye yemiyosun ki?tahin helvası süt yapıyomuş.benim de iradem öncekine göre daha zayıf ama dopingim kuvvetli az kaldı.:dance:

2 gündür gereksiz yere ağlıyorum ya.kafayı yicem.normal bi konuşmanın ortasında hüngürt foşurt durumları.

hımm sende depresyona girmişsin en iyi sultan anlar seni

çiçek ya şu gaz olayı nasıl oluyo ki.ya çok pardon ama öyle şiddetli bi gaz çıkarma mı bu.herkesin ortasında nasıl yapılır ki?yine çok pardon ben kolay kolay gaz da çıkaramam zaten.

canım herkes farklı gaz çıkarır ne bilim ama bildiğim şey sezeryanda bağırsaklar tamamen duruo ameliyattan sonra yeniden çalışmaya başlıo ve gaz birikimi oluo o gazı çıkarmazsan hastaneden çıkarmıolar ne yazıkki sesli yada sessiz çıkıcak o gaz ayıbı yok o bölgede yapılan tüm ameliyatlarda bu bööle apandisitini de aldırsan gaz çıkarman lazım

ben sordum canım onu 2 gün kaldım dedi ama yazmak için anca vakti olmuştur

amanını hormonlar hormonlar hihoyyythihoyyythihoyyyt

valla canım benim bildiğim kadarıylao gazı çıkrmadan yemek su falan vermiyolar çıkarman için yürütüyolar bide sancı yapıyomuş çıkarmazsan o yüzden orda olan kimseyi o psikoloji ve ağrıyla takıcanı sanmıyorum

kızla hemen biri cevap versin ltfn bende mi gariplik var anlamadım kaç gündür siz bacak bacak üstüne atabiliyo musunuz hiç canınız yanmadan??

evet şenay ya benim hormonlar da sıyırdı nihayet.en çok da ben ağlarken eşimin çok komik oluyorsun diye gülmesine sinir oluyorum ya.

ya kızlar ne dicem şimdi benim kız kardeşimin 2 doğumu var ikiside devlet hastanesinde sezeryan biri epidural biri genel anetezi ile ve ikisindede karnına kum torbası kondu ve iki doğumdada bebekler 6 aylıkken bizim kızda hiç bişi kalmamıştı göbek kilo namına
ama arkadaşlarıma soruyorum özellikle özel hastanelerde doğuranlara kimseye öyle bişi koymuyolarmış hangisi doğru acaba

çok gerekli bir uygulama olmadığını duydum

ben bacak bacak üstüne atıorum hiç atamdığım olmadı

ya bende atıyorum da bacaklarımın arasındaki KEMİK çok acıyo 1 haftadır dolayısıyla atamıyorum şenay dalga geçme yine diye cnm büyük harf senin için :))) lülülülülülü
dr sööledim iyi iyi kemiğin genişlesin dedi ama çok mu genişliyo anlamadım ya sağdan sola dönerkende çok acıyo..

sabah 4:30 da sarma mı sardın,,, normal saatte sarmııyorum,,
birde sabah 4:30 - helal olsun bacım ...

iyiyim iyi ,,

afiyet olsun şeker,,
ben bu hafta hergün yumurta yemem gerekiyormuş....
yumurta hergün yiiyiyoruzzz

aaa çok ilginçç bizim böcük de hıçkırıo oleyyy

urla gel kal demene gerek yok zaten genelde kız anası kızının başında kalır. yüzsüz olan kaynanalar kalır zorla
ya tamamda onunda gönlü olsun öylesine söylücem
nasıl söylenirrrrrrrrrr

benimde kocişin kalbi kırılmasın diye söylücem hemde kocişin yanında dün söylücektim konuyu toparlayamadımmmmm
söyleyin bakalım nasıl söylenirrrrrrrr

biz 1 gün kalıcazzzzzzz

kızla hemen biri cevap versin ltfn bende mi gariplik var anlamadım kaç gündür siz bacak bacak üstüne atabiliyo musunuz hiç canınız yanmadan??
yok canım baldırımlarım iç tarfında agrı oluyo benımdeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…