kızlar ben bişeyi merak ettim..
ekim c.tesi yazmış ya --eve yeni geldik diye...
17 mart - saat 8:30 sezeryan oldu-- 20 martta hastaneden çıktıi,,,
sezeryanda 2 gün kalınmıyormu hastanede ?
kızıııııııııııııııım napıyosun sen.gofretle geçiştirilir mi?zaten çöp gibisin.dikkat et beslenmene.
urla en iysini yapmışsın.benim işgüzar kocacım çağırıyo. işte ben de kırılmasın diye bişey diyemiyorum.
hadi ya doğuma kadar bu mideler bizimle desene.neyse ki az kaldı artıkın.delikafadulden
ben her sabah 1 yumurta 2 dilim peynir 5 zeytin marul roka tere ne varsa domates bir meyve 2 dilim ekmek yiyorum.bi bardak da süt.diyetimin değerleri bunlar.
2 saat sonra da 1 dilim ekmek bir bardk yoğurt 10 fındık.uygulayın kızlar.iyi oluyo.acıkmıyosunuz hiç.siz ekmeği 3 dilim falan yapıp tahin helvası bal pekmez eklersiniz.şahane olur.
%99 benim kayınvalidemde gelicek doğumdan sonra ama ben biri ben o haldeyken evime gelirse iş yapması gerektiğini gayet ii göstereceğim için kaç gün kalacağını kendi bilir valla ben o durumda kimseyi çekemem millet beni çeksin
ya megulcum ben senin diyet gibi beslendim nerdeyse 5 aydır çook sıkıldım artık vücudum isyan ediyo protein ve vitamin zehirlenmesi geçirecektim artık bu arada da hiç yemesi güzel olan bişiide (çikolata hamur işi...)yemedim nerdeyse az kaldı diyorum ama iradem de iyice zayıfladı(
2 gündür gereksiz yere ağlıyorum ya.kafayı yicem.normal bi konuşmanın ortasında hüngürt foşurt durumları.
çiçek ya şu gaz olayı nasıl oluyo ki.ya çok pardon ama öyle şiddetli bi gaz çıkarma mı bu.herkesin ortasında nasıl yapılır ki?yine çok pardon ben kolay kolay gaz da çıkaramam zaten.
ben sordum canım onu 2 gün kaldım dedi ama yazmak için anca vakti olmuşturkızlar ben bişeyi merak ettim..
amanını hormonlar hormonlar hihoyyythihoyyythihoyyyt2 gündür gereksiz yere ağlıyorum ya.kafayı yicem.normal bi konuşmanın ortasında hüngürt foşurt durumları.
valla canım benim bildiğim kadarıylao gazı çıkrmadan yemek su falan vermiyolar çıkarman için yürütüyolar bide sancı yapıyomuş çıkarmazsan o yüzden orda olan kimseyi o psikoloji ve ağrıyla takıcanı sanmıyorumçiçek ya şu gaz olayı nasıl oluyo ki.ya çok pardon ama öyle şiddetli bi gaz çıkarma mı bu.herkesin ortasında nasıl yapılır ki?yine çok pardon ben kolay kolay gaz da çıkaramam zaten.
ayy çok kötü ya.anacım göndersinler eve millet rahat rahta gzını mazını çıkarsın.ne tutuyolar.
ya kızlar ne dicem şimdi benim kız kardeşimin 2 doğumu var ikiside devlet hastanesinde sezeryan biri epidural biri genel anetezi ile ve ikisindede karnına kum torbası kondu ve iki doğumdada bebekler 6 aylıkken bizim kızda hiç bişi kalmamıştı göbek kilo namına
ama arkadaşlarıma soruyorum özellikle özel hastanelerde doğuranlara kimseye öyle bişi koymuyolarmış hangisi doğru acaba
ben bacak bacak üstüne atıorum hiç atamdığım olmadı
yumurta hergün yiiyiyoruzzzsabah 4:30 da sarma mı sardın,,, normal saatte sarmııyorum,,
birde sabah 4:30 - helal olsun bacım ...
iyiyim iyi ,,
afiyet olsun şeker,,
ben bu hafta hergün yumurta yemem gerekiyormuş....
ya tamamda onunda gönlü olsun öylesine söylücemaaa çok ilginçç bizim böcük de hıçkırıo oleyyy
urla gel kal demene gerek yok zaten genelde kız anası kızının başında kalır. yüzsüz olan kaynanalar kalır zorla
benimde kocişin kalbi kırılmasın diye söylücem hemde kocişin yanında dün söylücektim konuyu toparlayamadımmmmmkızıııııııııııııııım napıyosun sen.gofretle geçiştirilir mi?zaten çöp gibisin.dikkat et beslenmene.
urla en iysini yapmışsın.benim işgüzar kocacım çağırıyo. işte ben de kırılmasın diye bişey diyemiyorum.
hadi ya doğuma kadar bu mideler bizimle desene.neyse ki az kaldı artıkın.delikafadulden
biz 1 gün kalıcazzzzzzzkızlar ben bişeyi merak ettim..
yok canım baldırımlarım iç tarfında agrı oluyo benımdeeeeeeeeekızla hemen biri cevap versin ltfn bende mi gariplik var anlamadım kaç gündür siz bacak bacak üstüne atabiliyo musunuz hiç canınız yanmadan??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?