2009 Nisan Anneleri buraya

kızla hemen biri cevap versin ltfn bende mi gariplik var anlamadım kaç gündür siz bacak bacak üstüne atabiliyo musunuz hiç canınız yanmadan??
ben bacaklarımı anca görebiliyorum başka aksiyonlar yapamıyorumkaydirigubbakcemile3

evet şenay ya benim hormonlar da sıyırdı nihayet.en çok da ben ağlarken eşimin çok komik oluyorsun diye gülmesine sinir oluyorum ya.
benimki acayip oluyo beni teselli etmeye çalışıyo lakin o kadar strese giriyoki birden midesi şişiyo kıvranıyo gece ben biraz inliyorum sancıdan uyanmış eğilmiş kulağıma az kaldı geçeçek geçecek diyo ben bi geçirecem o acıyla haberi yok:mymeka:

Ameliyattan hemen sonra kesi hattı üzerine belirli bir süre kum torbası gibi ağrılıklar konulması sıkça yıplan bir uygulamadır ancak iyi kanama kontrolü yapıldığında hastaya gereksiz ağrı hissettirmesi dışında bir fonksiyonu yoktur.

şenay bunu mumcu.com dan sezeryan aşamaları adlı yazıdan buldum

dinozzo ben atabiliyorum .ama baldırlarımın iç tafaında hafif ağrı oluyor.
tamam cnm saol yalnız değilim yani ama benim çok oluyo işte

bende göbek kaalmasın diye konuluyo sanıyordum ama arkadaşım da özelde yaptı ve onada kum torbası koydular ama nedeni dikişlerde kanama olmasın diye demişti hemşireler

anladım kızçeler yani göbekle ilgili bi uygulama diil

kum torbası olayını ben de duydum ama.çok gerekli değil bence de .ameliyatlı ameliyatlı caı verir ya.

Konuyu Toplam 16 Kullanıcı okuyor. (15 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
urla, Bonadea, cicekcicek, dinozzo, etoprak, galatea79+, iyuksel, köfte:)), merilanka, mirage78, resolve31, Ruveydax, selinay2002, s_ebru, ŞıRVAN+

merhaba kızlar. geçmişi okuyorum arada son yazılanlara da bakıyorum. öyle takılıyorum işte. yine bir hafta başı daha bakalım bu hafta nasıl geçecek bizim için. televizyonda dizi reklamlarını falan görünce hep diyorum belki o dizi yayınlanacağı tarihte bizim bebişte bizle beraber olur. :). ne zaman geleceksin bebişim bi ipucu versen olmaz mııı

bebeği doğunca yanında yatıracak olan kızlar ben de 6-8 aya kadar yanımda yatsın diyordum ama 3. aydan itibaren bebek etrafı çok ii algılamaya başlıyormuş ve annesinin yanında olduğunu biliyomuş daha fazla anneyle kalırsa odasına geçmesi zor oluyormuş bu yüzden bende 3. aya kadar tutmaya karar verdim annelere duyurulur..

yanımda derken aynı odada yatırmaktanmı beraber uyumaktanmı bahsediyosun

http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...dogum-yapanlar-size-kum-torbasi-koydular.html

slm kızlar yeni uyandım bende
ohhh be kaç günden beri böyle uyumamıştım şimdi kahvaltı edecem
hade görüşürüz

ayy o kum torbası çok acıtıyomuş ya okudum da şmdi
bi de alttan elini filan sokuyomuş ya da karnına bastırıyomuş hemşire ölceemi sandım filan diyolar

kızlar bende biraz uzanayım sabah 7 de kalkıp izmirden eve geldik 2 saatte şimdi maymun gibiyim görüşürüz..

hade görüşürüz
ohhhhh maşallah

aynı odada uyumaktan bahsediyorum kendi odasına 3. aydan sonra geçmeliymiş alışması için

anladım ben yatak odasının yanındaki odayı bebiş odası olarak hazırladım yanımda olmıcaklar gerçi oraya açılınca uzanma koltuğu olan tek kişilik koltuk koyucam gerekir diye sezeryanla kalk diğer odaya git emzir zor olabilir ilk iki gece falan orda sızabilirim

urla sende bırakıp gidiyosun bizi yaaaaaa...........................

şirvan ben genelde 4 te uykuya dalıyom heheh............................................

ay zor canım allah yardımcınız olsun................................

haklısın şenay ya ne bu böle bende anlamadım.............................
ayy o kum torbası çok acıtıyomuş ya okudum da şmdi
bi de alttan elini filan sokuyomuş ya da karnına bastırıyomuş hemşire ölceemi sandım filan diyolar

evet canım aynen öyleymiş,hayırlısı bakalım.........................

ehehe evet bende diyorum dizi degılde başka seylere yorup ogluşumda gelir ozamana diyorum

hade görüşürüz
oh maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh yaaaaaaa
bende ögle yemegi yiyecegım

sen oraya mahkum olacaksın hep senay benceee
her akşam kocişle orada sızıp kalırsınızzzzzzz

kızlar bakıyorumda çok sık girenlerde tık yok valla,stresi burda atıyoz herhalde ne sancı ne bişe heheh bu gidişle 40 haftayı tamamlayacaz hepimiz....................................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…