ben bacaklarımı anca görebiliyorum başka aksiyonlar yapamıyorumkaydirigubbakcemile3kızla hemen biri cevap versin ltfn bende mi gariplik var anlamadım kaç gündür siz bacak bacak üstüne atabiliyo musunuz hiç canınız yanmadan??
benimki acayip oluyo beni teselli etmeye çalışıyo lakin o kadar strese giriyoki birden midesi şişiyo kıvranıyo gece ben biraz inliyorum sancıdan uyanmış eğilmiş kulağıma az kaldı geçeçek geçecek diyo ben bi geçirecem o acıyla haberi yokevet şenay ya benim hormonlar da sıyırdı nihayet.en çok da ben ağlarken eşimin çok komik oluyorsun diye gülmesine sinir oluyorum ya.
tamam cnm saol yalnız değilim yani ama benim çok oluyo iştedinozzo ben atabiliyorum .ama baldırlarımın iç tafaında hafif ağrı oluyor.
ya kızlar ne dicem şimdi benim kız kardeşimin 2 doğumu var ikiside devlet hastanesinde sezeryan biri epidural biri genel anetezi ile ve ikisindede karnına kum torbası kondu ve iki doğumdada bebekler 6 aylıkken bizim kızda hiç bişi kalmamıştı göbek kilo namına
ama arkadaşlarıma soruyorum özellikle özel hastanelerde doğuranlara kimseye öyle bişi koymuyolarmış hangisi doğru acaba
Ameliyattan hemen sonra kesi hattı üzerine belirli bir süre kum torbası gibi ağrılıklar konulması sıkça yıplan bir uygulamadır ancak iyi kanama kontrolü yapıldığında hastaya gereksiz ağrı hissettirmesi dışında bir fonksiyonu yoktur.
şenay bunu mumcu.com dan sezeryan aşamaları adlı yazıdan buldum
anladım kızçeler yani göbekle ilgili bi uygulama diiltamam cnm saol yalnız değilim yani ama benim çok oluyo işte
bende göbek kaalmasın diye konuluyo sanıyordum ama arkadaşım da özelde yaptı ve onada kum torbası koydular ama nedeni dikişlerde kanama olmasın diye demişti hemşireler
yanımda derken aynı odada yatırmaktanmı beraber uyumaktanmı bahsediyosunbebeği doğunca yanında yatıracak olan kızlar ben de 6-8 aya kadar yanımda yatsın diyordum ama 3. aydan itibaren bebek etrafı çok ii algılamaya başlıyormuş ve annesinin yanında olduğunu biliyomuş daha fazla anneyle kalırsa odasına geçmesi zor oluyormuş bu yüzden bende 3. aya kadar tutmaya karar verdim annelere duyurulur..
yanımda derken aynı odada yatırmaktanmı beraber uyumaktanmı bahsediyosun
ohhhhh maşallahslm kızlar yeni uyandım bende
ohhh be kaç günden beri böyle uyumamıştım şimdi kahvaltı edecem
hade görüşürüz
aynı odada uyumaktan bahsediyorum kendi odasına 3. aydan sonra geçmeliymiş alışması için
GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
NİSAN ANNİŞLERİ VE ONLARIN ARTIK DOGMAK İSTEYEN BEBEKLERİ...............
BENIM SON HAFTAM BU HAFTA artık bende yokum.................
carsamba doktor kontrolümüz var....hafta sonum eksikleri tamamlamak ve temızle geçti.....
kocişle alışverişler yaptık cok güzeldi........... ehehehehehe
ben gecmişi okuyayım bi 65 sayfam var.............
doguran varmı bu aradaaa
herkese sabahın körinde merhaba
saat 4 den beri yatağın içinde dönğp duruyorum,
en sonunda kalktım dayanamadın,
kendime koca bir bardak süt ısıttım ve burdayım....
gerçi benden başka kimse yok ama , ben geçmişi okur avunurum.artık.
inşşdüşününce çok heyecanlı ama bi okadarda soru işareti geziyo heryerde
bende ençok doğumdan sonra kayınvalidemler gelicek ona sinir oluyorum dayabamayıp herkesi evden atarım diye korkuyorum -tatlicadiarzu- normalde anlaşamıyoruz lohusa halimle ne olur bi fikrim yokÇok üzgünüm çoook
Bu piskopat anneler beni deli ediyo yaaaa sabah sabah açıyorum elli tane aan çocuğuma puan ver mesajı bende bu mesajı yolladım çok mu kötüyüm ben bilemedim ama zaten uykusuzluktan cinlerim tepemde bide sıpalarına manyakca puan isteyenlerle uğraşamam nedire ya ,ahada aşadaki mesajı yolladım
bu ne sacma bi olay yaaa Allah Allah yani bütün site 1 haftadır siz sizin gibi takıntılı tiplerin aman çocuüuma puan ver sacmalıklarıyla uğrasıyor çocuğunu güzellik yarışmasına sokacak kadar güveniyosan güzelliğine paşa paşa sokar sonucu beklersin güzelse çocuğun millet oy verir değilse milletten oy isteyerek kendinimi kandırcan yani nedir yaa
ayy o kum torbası çok acıtıyomuş ya okudum da şmdi
bi de alttan elini filan sokuyomuş ya da karnına bastırıyomuş hemşire ölceemi sandım filan diyolar
ehehe evet bende diyorum dizi degılde başka seylere yorup ogluşumda gelir ozamana diyorummerhaba kızlar. geçmişi okuyorum arada son yazılanlara da bakıyorum. öyle takılıyorum işte. yine bir hafta başı daha bakalım bu hafta nasıl geçecek bizim için. televizyonda dizi reklamlarını falan görünce hep diyorum belki o dizi yayınlanacağı tarihte bizim bebişte bizle beraber olur. :). ne zaman geleceksin bebişim bi ipucu versen olmaz mııı
oh maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh yaaaaaaaslm kızlar yeni uyandım bende
ohhh be kaç günden beri böyle uyumamıştım şimdi kahvaltı edecem
hade görüşürüz
ohhhhh maşallah
anladım ben yatak odasının yanındaki odayı bebiş odası olarak hazırladım yanımda olmıcaklar gerçi oraya açılınca uzanma koltuğu olan tek kişilik koltuk koyucam gerekir diye sezeryanla kalk diğer odaya git emzir zor olabilir ilk iki gece falan orda sızabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?