2009 Nisan Anneleri buraya

evet selinay bende gidiyorum artık...............................

bu son haftam.......

ya denizden haber alan yokmu?

BİDE DİGER İKİZ ANNESİNDENNNNNNNNNN

günaydınlarrr,

geçmişi anca bitirdim..pazartesi sedromu uğramamış size anlaşılan kaydirigubbakcemile3 amma yazmışsınız yaw sabah sabah.. kaynana krizi yaşanmış yine..

annemin uçak biletini aldım bende, zar zor ikna ettim anca nisanın 18 inde gelip bi hafta kalıp gidecek..erkek kardeşim sınava girecek diye gelmek istemiyo...işe bak ya siz başınızdakilerden kurtulmaya çalışıyosunuz ben zar zor ikna edip getirmeye çalışıyorum
:1shok:

şenay benimki fil gibi 150 kilo vardır..en üste koyarsan bi benimki kalır geriye :))) benim küs olduğum ne kadar ii oldu, zaten gelmezdi hoş ama gezmeye zırt bırt gelmek istiyodu.eyüp sultana gidecem diye tutturmuştu.süper olduuu süper.kaydirigubbakcemile5.küsüz sapık sapık mesaj atıyo o kadar :) ki ben çok kinciyimdir yapılanı affetmem ve küsersem de asla konuşmam..

slm kızlar yeni uyandım bende
ohhh be kaç günden beri böyle uyumamıştım şimdi kahvaltı edecem
hade görüşürüz

ya bende bu aralar iyi uyuyorum mirmirmirmir kansızlık bi işe yaradı heralde, kafayı kaldıramıyorum..

şirvan bu gece sabah 4 nöbetini sen devralmışsın şekercim ama bu gece iyi uyursun

gunaydın kızlar.....nasılsınız...ben de kahvaltıdan sonra ikinci posta uykusu uydum ...herkes bu aralar iyi uyu diyip duruyo ..gerci şimdi uyumam pek bir şey ifade etmiyor sonrasında yine zombiyiz.....

denizdende seherimdende haber yok malesef

bende dizilere diilde 6 aylık hamileyken koca bi şişe şaampuan almıştım gözüme çok büyük göründü dedimki heralde bu bitince doğurmuş olurum geçen banyoya girdim şampuanda bi sıvılaşma var benim şampuan özürlü kel kocam içine su koymuş :roflol:çıldırdım şampuan bitince doğuracaktım neden su koydun diye:roflol::roflol::roflol:
çözüm olarak ne buldu dersiniz ertesi gün nerdeyse 3 ay daha bitmeyecek ebatta yeni bi şampuan almış ayyy çok sağol içimi ferahlattın 3 ay daha doğurmam artık dedim:roflol::roflol::roflol:

sizlerle benim sivri zekalı kocamın bir "cinsliğini" daha paylaşmak istiyorum kızlar.... dğn gece isim kara verme konusunda baya bir yogunlaşmış hatta size de danışmıştım ya...bizimki agzındaki baklayı cıkardı annesinin adını istiyormuş ilk ad olarak ..Altun...ay cıldıracam sizin gibi ben kadına katlanamıyorum simdi yavruma ismini koymamı bekliyorum...ya manyak oldum oyle husursuz ve sinirliyimki anlatamam

yavruuuun kıyamam ben sana nelerden medet ummuşsun sen hahahahahahaha boşver şampuanı falan bak ayın 1. kucağında olacak baharın enn güzel meyveleri:)

sen cok yaşa emiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

aynen yaaaaaaaaaaaaa

loreal şampuanı kocaman aynı seyi ben yapmıştım..........

ama daha varrr ehehehehehehehe

haytta diilmi kayınvaliden ne alaka
gerçi zeynepte benim kayınvalidemin ikinci ismi ama hiç kullanmaz sadece nufusta yazılı kalmış beense eskiden beri severim zeynep ismini o yüzden koyucam ama eğer sevmeseydim yada halihazırda kullanılan bi isim olsaydı koymazdım

ay sakın öle bi hata yapma sonra çok pişman olursun ,tavrını kesin belli et...............................

olur mu öyle şey yaaaaaaaaaaaaaaa tavrını koy canım zaten uyuz bi isimmmmm

Konuyu Toplam 11 Kullanıcı okuyor. (11 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
urla, benanber, cicekcicek, etoprak, iyuksel, mirage78, Ruveydax, selinay2002, sev_rey, tuğçe8, şen_ay

yüksel benımde kociş fırat mı olsa acaba ismi dedi dün gece
kendi ismine uygun olsunmuş ay dedim kociş sen bilirsin karışmıyorum

hayatta senaycım ama bilmiyom ki ben artık anladım..bu adamın da bu ailenin de derdi benle beni delirtmek ya da töbe töbe... nyese akşam bi konuşmaya calışırım istemiyom falan diye ama yoksa direnemiyecem çok yoruldum..

ne demek direnemicem canım istemiyosan istemiyosun Allah Allah onca ay taıyoruz isim koymakta bizim hakkımız valla bebekler tek olsaydı koçişe koydurmazdım adını hadi canım hadi ikinciye bakarız derdim yılma sakın senin yavrun o

Konuyu Toplam 13 Kullanıcı okuyor. (12 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
urla, benanber, bursasu+, cicekcicek, etoprak, iyuksel, mirage78, Ruveydax, selinay2002, sev_rey, şen_ay, ŞıRVAN+

neden kimse konuşmuyor sadece senay ben yüksel cıcek

BENİMKİDE DÜN BURAK MI KOYSAK DEDİ ,,,

BENDE YOK DEDİM...

AMA İKİDE BİR BURAK DİYOR BAKALIM ,,,

BURAK MI - BARAN MI OLACAK...

BARAN :YAĞMUR

SONRADAN KIZ OLURSA DA
BERFİN KOYARIN : ODA KAR TANESİİİ DEMEK...

YAĞMUR - KAR - DOLU - ÇİĞ -- DEVAM EDERMİŞİM.. delikafadulden

biz arsızız demekki anacım millet bizden fırsat bulamıyodur belkikaydirigubbakcemile3

yükselcim bence de direnemicem diyip vazgeçme sakın.
zaten kayınvaliden dememiş adımı koyun diye kociş demiş onu ikna etmek daha kolay olur

yeni yemekten geldim şeker...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…