ayyy günaydın bu arada kusura bakmayın balıklama daldım a.s.
canım nasıl oldun sen iyimisin
uan benden önce doğurmayın artık heee
:hooray::hooray::hooray:
en iyi annesi bakar çocuğuna sapıtmasınlar ay seninkide katıldı manyak kaynanalar kulubüne hiç canını sıkma böyle arızalı tipler için yeri gelince lafını koy bu ne bee oğlu pırlantaymış sanki gelinler ana baba çocuğu diil töbe töbe:mymeka:
konuştuk arkandan ama öyle dedikmi hatırlamıyorum kızdınmı sen:uhm:
sen de ver kaynananın telini bacım serabınkini seninkini çiçeğinkini üst üste koyup ölee ...... töbe töbeeeeesengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab
slm kızlar yeni uyandım bende
ohhh be kaç günden beri böyle uyumamıştım şimdi kahvaltı edecem
hade görüşürüz
denizdende seherimdende haber yok malesef
bende dizilere diilde 6 aylık hamileyken koca bi şişe şaampuan almıştım gözüme çok büyük göründü dedimki heralde bu bitince doğurmuş olurum geçen banyoya girdim şampuanda bi sıvılaşma var benim şampuan özürlü kel kocam içine su koymuş :roflol:çıldırdım şampuan bitince doğuracaktım neden su koydun diye:roflol::roflol::roflol:
çözüm olarak ne buldu dersiniz ertesi gün nerdeyse 3 ay daha bitmeyecek ebatta yeni bi şampuan almış ayyy çok sağol içimi ferahlattın 3 ay daha doğurmam artık dedim:roflol::roflol::roflol:
denizdende seherimdende haber yok malesef
bende dizilere diilde 6 aylık hamileyken koca bi şişe şaampuan almıştım gözüme çok büyük göründü dedimki heralde bu bitince doğurmuş olurum geçen banyoya girdim şampuanda bi sıvılaşma var benim şampuan özürlü kel kocam içine su koymuş :roflol:çıldırdım şampuan bitince doğuracaktım neden su koydun diye:roflol::roflol::roflol:
çözüm olarak ne buldu dersiniz ertesi gün nerdeyse 3 ay daha bitmeyecek ebatta yeni bi şampuan almış ayyy çok sağol içimi ferahlattın 3 ay daha doğurmam artık dedim:roflol::roflol::roflol:
sizlerle benim sivri zekalı kocamın bir "cinsliğini" daha paylaşmak istiyorum kızlar.... dğn gece isim kara verme konusunda baya bir yogunlaşmış hatta size de danışmıştım ya...bizimki agzındaki baklayı cıkardı annesinin adını istiyormuş ilk ad olarak ..Altun...ay cıldıracam sizin gibi ben kadına katlanamıyorum simdi yavruma ismini koymamı bekliyorum...ya manyak oldum oyle husursuz ve sinirliyimki anlatamam
sizlerle benim sivri zekalı kocamın bir "cinsliğini" daha paylaşmak istiyorum kızlar.... dğn gece isim kara verme konusunda baya bir yogunlaşmış hatta size de danışmıştım ya...bizimki agzındaki baklayı cıkardı annesinin adını istiyormuş ilk ad olarak ..Altun...ay cıldıracam sizin gibi ben kadına katlanamıyorum simdi yavruma ismini koymamı bekliyorum...ya manyak oldum oyle husursuz ve sinirliyimki anlatamam
hayatta senaycım ama bilmiyom ki ben artık anladım..bu adamın da bu ailenin de derdi benle beni delirtmek ya da töbe töbe... nyese akşam bi konuşmaya calışırım istemiyom falan diye ama yoksa direnemiyecem çok yoruldum..
Konuyu Toplam 11 Kullanıcı okuyor. (11 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
urla, benanber, cicekcicek, etoprak, iyuksel, mirage78, Ruveydax, selinay2002, sev_rey, tuğçe8, şen_ay
yüksel benımde kociş fırat mı olsa acaba ismi dedi dün gece
kendi ismine uygun olsunmuş ay dedim kociş sen bilirsin karışmıyorum
Konuyu Toplam 13 Kullanıcı okuyor. (12 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
urla, benanber, bursasu+, cicekcicek, etoprak, iyuksel, mirage78, Ruveydax, selinay2002, sev_rey, şen_ay, ŞİRVAN+
neden kimse konuşmuyor sadece senay ben yüksel cıcek
konuyu toplam 13 kullanıcı okuyor. (12 kayıtlı kullanıcı ve 1 misafir)
urla, benanber, bursasu+, cicekcicek, etoprak, iyuksel, mirage78, ruveydax, selinay2002, sev_rey, şen_ay, şirvan+
neden kimse konuşmuyor sadece senay ben yüksel cıcek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?