2009 Nisan Anneleri buraya

ay valla kızlar bu isim konusuna çok dikkat edin içinize sinmeyen bi isim koymayın sakın sonra gıcık oluyosunuz pişman oluyosunuz..................

biz arsızız demekki anacım millet bizden fırsat bulamıyodur belkikaydirigubbakcemile3
EHEHEHEEH
yükselcim bence de direnemicem diyip vazgeçme sakın.
zaten kayınvaliden dememiş adımı koyun diye kociş demiş onu ikna etmek daha kolay olur
ne kaynananalar var fint sokar ogluna benım adımı koy diyeee

belki kaynanası söylemiştirr

Serap - selın ---

bu hafta 26 mart - perŞembe gÜnÜ hastanede semıner olacaktı,,

emzırmeyle alakalı --

ne yapalım gıdelım mı ?

valla sabah bu konuda kendimi gucsuz hissediyordum ama şimdi daha bir kuvvet geldi... elimden eldiğince direnecem ama ben de manyak bir duşunce var adını koymassam babası onu sevmez diye manyak mıyım neyim ben yaaa....

bende burda yedim yemegimi şimdi bitti

ay evet
bizde bugunlerde

FIRAT(kocişin ismine uygun olsun diye)
ARAS
EGE

iyüksel senin kocan ne kadar garip bi adam..sabırlısın valla..biz ilk zamanlar kız zannetmiştik, daha doğrusu dr. öle demişti..görümcem her telefonda fadime koyun diyodu, eşimin öz annesinin (vefat etmiş) ismi..ama zaten görümcenin kızlarından birinin adı fadime..bende koleksiyon mu yapıcaz demiştim..sonrada eşim söylemişti koysak mı diye en azından bi ismi olsun mu diye..bende ama hayatım ben yada sen sinirlenince ona salak fadime falan deriz, rahmetliye ayıp olur demiştim :))) bi ismi senin annenin bi ismi benim annemin adı olsun dedi, hııı kızınca benim annemin adıyla mı hitap edecen dedim.. baktı çıkış yok tamam başka isim koyalım dedi..ben karıştırmam işime, isim koymak isteyen doğursun doğurduğuna koysun istediği ismi!!!!

KIZLAR SÖYLEYıN YAAA BANAAA

KAYNANA NASIL GEL KAL DENıR

ÖYLESıNE SÖYLÜCEM
ANNEM TUTTURMUŞ SÖYLE AYIP SAYMAK LAZIM DıYEE

NE DENıR NASIL DENıR.........

tamam kalmazda benden günah gitsin diye söylücem

cevap verin :ecrin_bebek:

baglantı süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrr eheheheh

ben salakkkkkkkkkkkk salak ben varyaa

günay olsun dedim kayınpederim ismi
severim adamı ama
huyu benzer diye korkuyorum
şimdi yutamıyorumda o lafı.........

o yüzden GÜNAY EGE
olucak allah nasip ederseeeee

ege diyecegım artıkkkkkkkkkk

şirvan baran ismi hakikaten süper deiştirme lütfennnnnnnnnnnn benim düşen bebeğimin ismi baran olacaktı olmadı. bu bizi bırakmasın canımız olsun die ismi Can olacak. Ama Baran ı deiştirme ya çok güzel

valla sabah bu konuda kendimi gucsuz hissediyordum ama şimdi daha bir kuvvet geldi... elimden eldiğince direnecem ama ben de manyak bir duşunce var adını koymassam babası onu sevmez diye manyak mıyım neyim ben yaaa....

kız delimisin sen olurmu hiç öyle şey isminden dolayımı sevcek adam çocuğunu

ya bende annemle kayınvalideme söyledim birlikteydik
ben dedim bebeğimin bakımını herşeyini kendim yapmak istiyorum siz bana yardımcı olmak istiyorsanız evin işlerini yaparsınız dedim
ikiside bozuldu ben evime hizmetçi arıyormuşum diye şakayla karışık gülüştüler falan sinir ettiler beni
bide ya ya şimdi gelen giden olcak ben bebeğimin öpülnmesini tenine dokunulmasını istemiyorum yaa ,
nasıl anlatacam ben bunu gelenlere ya zaten akıllı olan insan zaten yenidoğmuş yavrruya dokunmaz
bu sonrunu halletmem gerek

ya aynen cnm
bu büyüklerde bazen fazla geliyor
geçen gün annemle ananem gelmiş e bende yatıyorum hastaydım ya
ananem diyorki paşamı doğurcan bizde doğurduk böle yatmadık
yaw be kkadın git işine ne alakası var dicektim ya bu kadar anlayışsılık olunmaz ben hamilelyim diemi yatıyorum hastayım ya
ne biçim düşünce bunlardan nefret ediyorum yaaaklava:klava:

aynen cnm çok ii yapmışsın ii demişsin :içelim:

ne çok konuşmuşunuz oku oku bitmiyor yaaa

urla ben yarım agız...kapımız herkese acık o hepinizin torunu demiştim... o da annen gelmiyecekmi dedi ben de annem gelecek bakacak demiştim....

şirvan ben benimkine sormadım ama geçenkinde öğrendiklerimi söyleyip duruyorum diye hoşuna gitti..ama çok geç döndün dedi..bu kaçta başlıcak..

Annecim yorulmanı istemiyorum zaten kalabalıkta olacak ama hastaneye gelip kalmak istermisin bi fikrini alayım dedim deeeeeeeee
korkuyorum kendimden varyaa adiyim ben yaaa pozlara bak:roflol::roflol::roflol:

evet cicek ya... benim getirdim isimlere kendisi mana buluyo ama bu isimdeki manyaklığı anlamıyor heruf...ay delirtecek beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…