- 20 Ağustos 2008
- 4.111
- 668
- 688
EHEHEHEEHbiz arsızız demekki anacım millet bizden fırsat bulamıyodur belkikaydirigubbakcemile3
ne kaynananalar var fint sokar ogluna benım adımı koy diyeeeyükselcim bence de direnemicem diyip vazgeçme sakın.
zaten kayınvaliden dememiş adımı koyun diye kociş demiş onu ikna etmek daha kolay olur
EHEHEHEEH
ne kaynananalar var fint sokar ogluna benım adımı koy diyeee
belki kaynanası söylemiştirr
Serap - selİn ---
bu hafta 26 mart - perŞembe gÜnÜ hastanede semİner olacaktı,,
emzİrmeyle alakalı --
ne yapalım gİdelİm mİ ?
iyüksel senin kocan ne kadar garip bi adam..sabırlısın valla..biz ilk zamanlar kız zannetmiştik, daha doğrusu dr. öle demişti..görümcem her telefonda fadime koyun diyodu, eşimin öz annesinin (vefat etmiş) ismi..ama zaten görümcenin kızlarından birinin adı fadime..bende koleksiyon mu yapıcaz demiştim..sonrada eşim söylemişti koysak mı diye en azından bi ismi olsun mu diye..bende ama hayatım ben yada sen sinirlenince ona salak fadime falan deriz, rahmetliye ayıp olur demiştim :))) bi ismi senin annenin bi ismi benim annemin adı olsun dedi, hııı kızınca benim annemin adıyla mı hitap edecen dedim.. baktı çıkış yok tamam başka isim koyalım dedi..ben karıştırmam işime, isim koymak isteyen doğursun doğurduğuna koysun istediği ismi!!!!
valla sabah bu konuda kendimi gucsuz hissediyordum ama şimdi daha bir kuvvet geldi... elimden eldiğince direnecem ama ben de manyak bir duşunce var adını koymassam babası onu sevmez diye manyak mıyım neyim ben yaaa....
ben geçen annemle anlaştım kocamın yanında anneme dedimki. anne bak anlaşalım doğumdan sonra bana geliceksin ebbeğe zırt pırt karışma bebişin herşeyi bana ait sen sadece yemek falan yaparsın yardım edersin dedim. tamam kızım sen nasıl istersen sizler akıllı okumuş çocuklarsınız herşeyi biliosunuz artık zaten gözüm karkada kalmaz çok iyi anne baba olacaksınız dedi.
yarın öbürgün aynı şeyi kaynanama da söölediğimde eşim diicekki aa o kendi anasını da karıştırmıo kendi annesi anlayışlı demelkki benim anamda bi çirkeflik varsadece benim anama uyuzluk yapmıo hakikaten kendi yetiştirmek istio dicek.
hahahahah hayranım bu eskilerin laflarına ilerde mezar taşına yazdırıcam kaynanamın da çok çeşitli abuk sözleri var:) şirvannn senin bi tarafın antepliydi sen bilirsin kepeği kesilesice, kanı içine akasıca... çok garip bedduaları ve lafları var anteplilerin. kelime haznem çok gelişti çokk
aynen cnm çok ii yapmışsın ii demişsin :içelim:Bu piskopat anneler beni deli ediyo yaaaa sabah sabah açıyorum elli tane aan çocuğuma puan ver mesajı bende bu mesajı yolladım çok mu kötüyüm ben bilemedim ama zaten uykusuzluktan cinlerim tepemde bide sıpalarına manyakca puan isteyenlerle uğraşamam nedire ya ,ahada aşadaki mesajı yolladım
bu ne sacma bi olay yaaa Allah Allah yani bütün site 1 haftadır siz sizin gibi takıntılı tiplerin aman çocuüuma puan ver sacmalıklarıyla uğrasıyor çocuğunu güzellik yarışmasına sokacak kadar güveniyosan güzelliğine paşa paşa sokar sonucu beklersin güzelse çocuğun millet oy verir değilse milletten oy isteyerek kendinimi kandırcan yani nedir yaa
yükselcim bence de direnemicem diyip vazgeçme sakın.
zaten kayınvaliden dememiş adımı koyun diye kociş demiş onu ikna etmek daha kolay olur
Annecim yorulmanı istemiyorum zaten kalabalıkta olacak ama hastaneye gelip kalmak istermisin bi fikrini alayım dedim deeeeeeeeeKIZLAR SÖYLEYİN YAAA BANAAA
KAYNANA NASIL GEL KAL DENİR
ÖYLESİNE SÖYLÜCEM
ANNEM TUTTURMUŞ SÖYLE AYIP SAYMAK LAZIM DİYEE
NE DENİR NASIL DENİR.........
tamam kalmazda benden günah gitsin diye söylücem
cevap verin :ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?