- 20 Ağustos 2008
- 4.111
- 668
- 688
bende alayım diyorum ama nerden kaça alırım diye soracaktım. Bide ayarlanıyosa süper valla ilk başta çok sıkıp dikişleri rahatsız etmemek lazım.
kaydirigubbakcemile5
ben aldım korse bu arada mart annelerinden sezeryan olanlara yazdım korse ne zaman kullanılıo die biri cevap verdi doğumdan 1 hafta sonra kullanmış hiç acımamış dikiş yerleri falan
valla kocabeyoğlunda varmış pek pahalı bişey değilmiş sanırım 10 tl civarı,annemde olunca ben almadım canım ..........................
eğer ayarlanabiliyosa ben hastaneden çıkarken takar çıkarım.
Çünkü bana göbeğim sallanıyo gibi geliyo doğumdan sonra hep tutma ihtiyacı hissediyodum sanki dikişlerime yük biniyo gibi. Oyüzden ya yumuşak bişeyle sararım yada bakarım dokusu falan güzelse takarım korseyi çıkarken.
kızlar bu arada dün bahsedioduk ya yulaf ezmesi die. ben aldırdım ondan eşime akşam gelirken. akşam yatarken içtiğim süte karıştırdım hiç de fena olmadı tamam pek tadı tuzu yok ama olsun bu arada bende hazımsızlık sorunu vardı keşke daha önce öğrenseydim hamilelik boyunca eziyet çekmezdim sabah direk wc ye gittim.
eheheh cık gez kız benım yerımede bende akşam üzeri işyerınden cıkıncaa dünde öle yaptım gezdim dolaştım anneme gıttım bugunde aynısı olucak orda yemek yedikk ordan kocilşe gezmeye gittik.............ya urla sabahtan perdeciler gelceklerdi ondan sonrada dışarı çıkçaktım kuaföre falan akşam kocamın işyerine uğrayıp gelcektim
ama bu beceriksiz perdeciler hala burda bende çıkamadım işte ama kararllıyım çıkacaaaaaaaaam
evet ya nazar degdi................KIZLAR alo herhalde hamilelikte salgılanan mutluluk hormonlarımız bitti.
Bizim topiğede nazar değdi şişşşşşşşt sakin olun Nisan annelerinde olmaz böyle şeyler.
kızılaya gitmekte zor gelmeye başladı ama bu hafta son bir hamle yapıp gider alırım herhalde.
Kızlar yumuşak bi dokusumu var bu bel korsesinin yoksa eski korseler gibi sert mi bilen var mı??:uhm:
kızlar bu arada dün bahsedioduk ya yulaf ezmesi die. ben aldırdım ondan eşime akşam gelirken. akşam yatarken içtiğim süte karıştırdım hiç de fena olmadı tamam pek tadı tuzu yok ama olsun bu arada bende hazımsızlık sorunu vardı keşke daha önce öğrenseydim hamilelik boyunca eziyet çekmezdim sabah direk wc ye gittim.
aldığınız korseler sadece göbeğimi yoksa tayt gibi giyilen bişi mi? annişler..
gebelik korsesi gibi bi ismi var mı?
benim nedense korseyi düşünmek hiç aklıma gelmediii
kızılaya gitmekte zor gelmeye başladı ama bu hafta son bir hamle yapıp gider alırım herhalde.
Kızlar yumuşak bi dokusumu var bu bel korsesinin yoksa eski korseler gibi sert mi bilen var mı??:uhm:
amanın okadar etkilimiymiş bende alıyım bugün kocişi kandırabilirsem markete gidelim de.
çiçek lifilif miydi adı
muhtar ve ihtiyar heyeti acaba yeni bir topik daha açmanın zamanı geldi mi dersiniz.
2009 nisan anneleri bebişleri ve sorunları falan gibi doğuranlar başlasın yazmaya bizde yavaş yavaş sırayla dahil oluruz.
kızlar bu arada dün bahsedioduk ya yulaf ezmesi die. Ben aldırdım ondan eşime akşam gelirken. Akşam yatarken içtiğim süte karıştırdım hiç de fena olmadı tamam pek tadı tuzu yok ama olsun bu arada bende hazımsızlık sorunu vardı keşke daha önce öğrenseydim hamilelik boyunca eziyet çekmezdim sabah direk wc ye gittim.
banada arkadaşım dediki kilotlu çorap veya taytını göbek üstüne kadar çek hastaneden çıkarken bi kaç gün ööle gez rahat edersin dedi demek bu sallanıo gibi olma hissinden bahsediodu o da. Ama sence işe yarar mı dilek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?