2009 Nisan Anneleri buraya

kızlar arkadaşım 41+2 ydi ve dün suni sancı verdiler akşam 6 gibi gece gittik doğurdu diye tık yok suyu gelmiş sancı da yok.bugün sabah 8 e kadar sancı vermişler bebek gelmemiş,şimdide 41+3 oldu suyu geldi sancı verildi ama eve git olmazsa yarın sezeryan yaparız demişler bu nasıl iş anlamadım yaa
Allah kimsenin başına vermesin..

Konuyu Toplam 22 Kullanıcı okuyor. (19 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)
urla, Armonia, cacaca, chveneburi, cicekcicek, dozkan+, Esennn, etoprak, galatea79+, geda, köfte:)), ovtemizkan+, poseidon80+, Ruveydax, selinay2002, sev_rey, sinehas, şen_ay, ŞıRVAN+

oy maşallah

ben bi işe bakıyom onlarla ugraşıom bi sizlere.........................

çiçek nisan kuzularını tazelememişsin bende diyorum doğuran yok
son sayfaya geldim almış başını gitmiş..
mıhhtar senin ihtiyar görevini yapmıyo

selaaaammmm.... baharın güsel anneleri...
ayy ya 2 gündür giremiyorum.. pazar evde elektrik sorunu vardı... dün de dr. gittik eve geç geldik.... siz de maşallah.. bu emel nasıl bitirecek dememiş habire konuşmuşunuz.... ama yaaa oturamıyom ki nasıl okuyayım.... zaten geçenkini anca bitirmiştim.... neyse bi kaç gün okurum inşallah...

ee nasılsınız bakalım.. en son ekim29doğurmuştu var mı başka... herkesler iyimi.... sağlıkğınız psikolojiniz...

evet teyzeleri şimdi size pınar dan haber vereyim.... dün yani 36+4 kene bizim bıcır 2729 gr olmuş... ben bi kilo daha almışım... bu iştahsızlıkla nasıl aldırsam:) suyu normalmiş. çatı matı yapmadı demedi bile.... sadece artık haftada bir görcem dedi...

ayyy ilk kez kızımı bu kadar net gördüm... daha önce hep yüzünü saklardı geçen gidişimde gözlerini açtı kapadı. ama bunda tam bize dönüktü yüzü... uyuyodu ve dobili yanakları vardı.... ısırmak istedim....çok sevimli yaaaaaa.... Allah hepimizi kuzusuna kavuştursun... neyse şimdilik haberlerim bu kadar.. aklıma gelirse yazarım başka.... biras sizi okuyayım... kendimi eksik hissediyorum...

aayyy çok kötü yarabbim..
Suni sancı verip , nasıl eve git diyorlar... Yaa ben anlamadım...
Budamı devlet hastanesi

Mıhhtar senin ihtiyar görevini yapmıyo

canım ben güncelledim onu ,, en son rumeliliyide ekledim..

HEM BENıM ıHTıYAR ÇALIŞIR -- ÖYLE DEMEYıN GARıBE...
BEN YOKKEN BıLE O BURDAN AYRILMAZ...
BıZ DÖNÜŞÜMLÜ BıRBıRıMıZı ıDARE EDıYORUZ...

sadece bele takılan korseler bildiğim kadarıyla yumuşak pantolon vs tayt gibi belimizi sırf tutar bence iyi gibi ama normal doğumda hangisi kullanılır ki, sanırım gene önce bele takılanı bir hft sonrada normal korse giyilir sanırım....
inşallah hiiiiiiiç göbiş kalmaz bizde.......

ay bide rahim içimi yapışıyomuş ilk defa duydum valla...............................

ay yazık ya allah yardımcısı olsun çok zor valla o sonunda sezeryan olur o kadar saaat açılma olmadıysa.................................

ya bu bardak takımları 150-200 tl arası ama bardaklar hep 6 şar tane neden yaa yemek takımı 12 kişilik bardaklarda öyle olmalı protesto ediyorum

TAYT fikri banada cazip geliyo işe yarar gibi. Korsede umduğumu bulamazsam bende tayt deneyebilirim. Çok sıcak olur terletirse tayt daha bile iyi olabilir aslında.

sana zor gelmez geezentiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

gezersin sen daha cokkkkkkdelikafadulden

Urla geçen haftaya kadar daha iyiydim ya bu hafta gezentiliği bile beceremedim ama enerjimi toplayacağım.
Şirvan'ın dediği gibi bugün en yakın alışveriş merkezinden başlarım ben hehehe.

Şenay ya ama doktor demiş yaaa hevesimi kursağımda bırakma yaa. bak kum torbası falanda koyuyolarmış millete.
Kök çarşısı bak ora hiç aklıma gelmemişti tabi gelin olalı 9 seneyi geçti heheh.

Ayyy yazık ya ALLAH kolaylık versin.Keşke ben artık beklemek istemiyom bebekte zora girmesin alın beni sezeryana deseydi. Bebek suzuz ne yapacak yaaa

kızlar bende geçen cuma doktora gittim benim minik meleğim 2700 olmuş boyunu bilmiyorum dün gece hiç uyuyamadım adet sancısı gibi bir saqncı vardı karnımda acaba doğum sancısı dedikleri şey öle bişeymi ???

valla bende girerim haberleri alırım kendimden bebişten haber veririm.

canım valla sende al dene yulaf ezmesi ben artık her gün süte karıştırıcam çok memnun kaldım.

bu arada tayt ve kilotlu çorap olayını soruyosan kadınlar bunu doğumdan sonra göbeklerini tutsun die yapıolarmış eskiler hep sararmış şimdikilerde pratik yöntem bulmuş sanırım tayt ve çorap kullanıolar aslında mantık aynı işe yarayabilir ben tayt götürücem zaten üstüne tunik tarzı bişey götürürüm hastaneden de ööle çıkarım

maşallah bebişine canım...................

didem,eyşan,rumelili doğurdu kaçırdın sen hehh.................

ooooooooooooooo dogarn dogurana emelcimmmmmmmmmmmmmmmmm sıra bizlere geliyor
maşallah tombik kızınaaaaaaaaaaaa

mıhhtar senin ihtiyar görevini yapmıyo
ay yazık ya allah yardımcısı oolsun

maşallah pınara canım...
Akılı kızımız bizim...

Bu arada perşembe günü- hastanede seminer var..
Gelmek istersen diye hatırlatma yapım dedim...

Ben bu gidişle seminerlerde doğuracağım...

maşallah pınarımızaaaa
o nedemek yaaa suyu gelmiş kadının evde ne işi var bildiğim kadarıyla kese patlayınca bebek enfeksiyona açık hale geliyo

maşallah bebişine canım...................

didem,eyşan,rumelili doğurdu kaçırdın sen hehh.................

inanmıyorummmmmmm..... üç bebişimiz daha olmuşşşş... ayy maşallah... RAbbim sağlık versin uzun ömür versin onlara ve hepimizinkinee.. ay çok heyecanlandım şimdiii..

Bır yemeĞe Çıktım geldım..
Ortalık karıŞmıŞ,,

ama sonunda ortalık durulduĞuna gÖre olay tatlıya baĞlanmıŞ ,

kızlar bızım dıĞer topıklerden farkımız var.. Bılıyosunuz...
Bızler kardeŞ gıbı olduk aylardan berı bırlıkteyız...
Şımdıye kadar bırbırlerımızle tartıŞmadık... Bu ılk ve son olmasını temenlı ederım...

DoĞum streslerıne baĞlayalım..
Bu arada hepınızı sevıyorum.. ne kadar da suratlarınızı gÖrmesemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…