kızlar arkadaşım 41+2 ydi ve dün suni sancı verdiler akşam 6 gibi gece gittik doğurdu diye tık yok suyu gelmiş sancı da yok.bugün sabah 8 e kadar sancı vermişler bebek gelmemiş,şimdide 41+3 oldu suyu geldi sancı verildi ama eve git olmazsa yarın sezeryan yaparız demişler bu nasıl iş anlamadım yaa
allah kimsenin başına vermesin..
çiçek nisan kuzularını tazelememişsin bende diyorum doğuran yok
son sayfaya geldim almış başını gitmiş..
Mıhhtar senin ihtiyar görevini yapmıyo
bardak takımı almamıştım evlenirken seliaycım onlara bakıyodum paşa bahceden
bunlar geremez beni haklı olduğum için gayet sakinim neyse
ya kızlar sezeryanda rahim içi yapışma riskleri vs daha fazla olduğu için acaba korse konusunda acele etmesekmi ne dersiniz
dilek öyle şeyler kök çarşısında daha çok oluyo sanırım gelinlik için olan çamaşırlar korseler falan kök çarşısı alt katta
kızlar arkadaşım 41+2 ydi ve dün suni sancı verdiler akşam 6 gibi gece gittik doğurdu diye tık yok suyu gelmiş sancı da yok.bugün sabah 8 e kadar sancı vermişler bebek gelmemiş,şimdide 41+3 oldu suyu geldi sancı verildi ama eve git olmazsa yarın sezeryan yaparız demişler bu nasıl iş anlamadım yaa
Allah kimsenin başına vermesin..
banada arkadaşım dediki kilotlu çorap veya taytını göbek üstüne kadar çek hastaneden çıkarken bi kaç gün ööle gez rahat edersin dedi demek bu sallanıo gibi olma hissinden bahsediodu o da. ama sence işe yarar mı dilek?
sana zor gelmez geezentiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
gezersin sen daha cokkkkkkdelikafadulden
bardak takımı almamıştım evlenirken seliaycım onlara bakıyodum paşa bahceden
bunlar geremez beni haklı olduğum için gayet sakinim neyse
ya kızlar sezeryanda rahim içi yapışma riskleri vs daha fazla olduğu için acaba korse konusunda acele etmesekmi ne dersiniz
dilek öyle şeyler kök çarşısında daha çok oluyo sanırım gelinlik için olan çamaşırlar korseler falan kök çarşısı alt katta
güzelim topik açmak bişey değilde--- doğuran kaçıyor sanki...
Giren yok.. Bizde mi böyle olacağız ne ...
Gerçi ben zannetmiyorum...
Insanın 5 dak . Olsa vakti olur..
yulaf ezmesi - iyimi geliyormuş,,, bende de şu aralar hazımsızlık başladı..
Mesela 2 gündür tuvalete çıkamadım...
En son pazar günü ishal olmuştu..
Içimi tamamen boşaltım herhalde.. Ayyyy çok iğrenç oldum herhal...
bu sezeryan için mi geçerli,, yoksa normalde de uygulanırm?
selaaaammmm.... baharın güsel anneleri...
ayy ya 2 gündür giremiyorum.. pazar evde elektrik sorunu vardı... dün de dr. gittik eve geç geldik.... siz de maşallah.. bu emel nasıl bitirecek dememiş habire konuşmuşunuz.... ama yaaa oturamıyom ki nasıl okuyayım.... zaten geçenkini anca bitirmiştim.... neyse bi kaç gün okurum inşallah...
ee nasılsınız bakalım.. en son ekim29doğurmuştu var mı başka... herkesler iyimi.... sağlıkğınız psikolojiniz...
evet teyzeleri şimdi size pınar dan haber vereyim.... dün yani 36+4 kene bizim bıcır 2729 gr olmuş... ben bi kilo daha almışım... bu iştahsızlıkla nasıl aldırsam:) suyu normalmiş. çatı matı yapmadı demedi bile.... sadece artık haftada bir görcem dedi...
ayyy ilk kez kızımı bu kadar net gördüm... daha önce hep yüzünü saklardı geçen gidişimde gözlerini açtı kapadı. ama bunda tam bize dönüktü yüzü... uyuyodu ve dobili yanakları vardı.... ısırmak istedim....çok sevimli yaaaaaa.... Allah hepimizi kuzusuna kavuştursun... neyse şimdilik haberlerim bu kadar.. aklıma gelirse yazarım başka.... biras sizi okuyayım... kendimi eksik hissediyorum...
ooooooooooooooo dogarn dogurana emelcimmmmmmmmmmmmmmmmm sıra bizlere geliyorselaaaammmm.... baharın güsel anneleri...
ayy ya 2 gündür giremiyorum.. pazar evde elektrik sorunu vardı... dün de dr. gittik eve geç geldik.... siz de maşallah.. bu emel nasıl bitirecek dememiş habire konuşmuşunuz.... ama yaaa oturamıyom ki nasıl okuyayım.... zaten geçenkini anca bitirmiştim.... neyse bi kaç gün okurum inşallah...
ee nasılsınız bakalım.. en son ekim29doğurmuştu var mı başka... herkesler iyimi.... sağlıkğınız psikolojiniz...
evet teyzeleri şimdi size pınar dan haber vereyim.... dün yani 36+4 kene bizim bıcır 2729 gr olmuş... ben bi kilo daha almışım... bu iştahsızlıkla nasıl aldırsam:) suyu normalmiş. çatı matı yapmadı demedi bile.... sadece artık haftada bir görcem dedi...
ayyy ilk kez kızımı bu kadar net gördüm... daha önce hep yüzünü saklardı geçen gidişimde gözlerini açtı kapadı. ama bunda tam bize dönüktü yüzü... uyuyodu ve dobili yanakları vardı.... ısırmak istedim....çok sevimli yaaaaaa.... Allah hepimizi kuzusuna kavuştursun... neyse şimdilik haberlerim bu kadar.. aklıma gelirse yazarım başka.... biras sizi okuyayım... kendimi eksik hissediyorum...
ay yazık ya allah yardımcısı oolsunçiçek nisan kuzularını tazelememişsin bende diyorum doğuran yok
son sayfaya geldim almış başını gitmiş..
mıhhtar senin ihtiyar görevini yapmıyo
selaaaammmm.... Baharın güsel anneleri...
Ayy ya 2 gündür giremiyorum.. Pazar evde elektrik sorunu vardı... Dün de dr. Gittik eve geç geldik.... Siz de maşallah.. Bu emel nasıl bitirecek dememiş habire konuşmuşunuz.... Ama yaaa oturamıyom ki nasıl okuyayım.... Zaten geçenkini anca bitirmiştim.... Neyse bi kaç gün okurum inşallah...
Ee nasılsınız bakalım.. En son ekim29doğurmuştu var mı başka... Herkesler iyimi.... Sağlıkğınız psikolojiniz...
Evet teyzeleri şimdi size pınar dan haber vereyim.... Dün yani 36+4 kene bizim bıcır 2729 gr olmuş... Ben bi kilo daha almışım... Bu iştahsızlıkla nasıl aldırsam:) suyu normalmiş. çatı matı yapmadı demedi bile.... Sadece artık haftada bir görcem dedi...
Ayyy ilk kez kızımı bu kadar net gördüm... Daha önce hep yüzünü saklardı geçen gidişimde gözlerini açtı kapadı. Ama bunda tam bize dönüktü yüzü... Uyuyodu ve dobili yanakları vardı.... ısırmak istedim....çok sevimli yaaaaaa.... Allah hepimizi kuzusuna kavuştursun... Neyse şimdilik haberlerim bu kadar.. Aklıma gelirse yazarım başka.... Biras sizi okuyayım... Kendimi eksik hissediyorum...
maşallah pınarımızaaaaselaaaammmm.... baharın güsel anneleri...
o nedemek yaaa suyu gelmiş kadının evde ne işi var bildiğim kadarıyla kese patlayınca bebek enfeksiyona açık hale geliyokızlar arkadaşım 41+2 ydi ve dün suni sancı verdiler akşam 6 gibi gece gittik doğurdu diye tık yok suyu gelmiş sancı da yok.bugün sabah 8 e kadar sancı vermişler bebek gelmemiş,şimdide 41+3 oldu suyu geldi sancı verildi ama eve git olmazsa yarın sezeryan yaparız demişler bu nasıl iş anlamadım yaa
ya bu bardak takımları 150-200 tl arası ama bardaklar hep 6 şar tane neden yaa yemek takımı 12 kişilik bardaklarda öyle olmalı protesto ediyorum
maşallah bebişine canım...................
didem,eyşan,rumelili doğurdu kaçırdın sen hehh.................
kayıpsın şekerim sıpayıda büyütmüşün maşallahkızlar bende geçen cuma doktora gittim benim minik meleğim 2700 olmuş boyunu bilmiyorum dün gece hiç uyuyamadım adet sancısı gibi bir saqncı vardı karnımda acaba doğum sancısı dedikleri şey öle bişeymi ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?