- 20 Ağustos 2008
- 4.111
- 668
- 688
ya bu bardak takımları 150-200 tl arası ama bardaklar hep 6 şar tane neden yaa yemek takımı 12 kişilik bardaklarda öyle olmalı protesto ediyorum
kızlar bende geçen cuma doktora gittim benim minik meleğim 2700 olmuş boyunu bilmiyorum dün gece hiç uyuyamadım adet sancısı gibi bir saqncı vardı karnımda acaba doğum sancısı dedikleri şey öle bişeymi ???
üffff sinir oldum çiçekim yaaa yani adam gibi takım için 2 takım almak lazım 400 tl ohaaaaa diyorumsorma yaa saçmalık işte sanırım günlük die satıolar yemek takımlarını düşünen yok
kızlar arkadaşım 41+2 ydi ve dün suni sancı verdiler akşam 6 gibi gece gittik doğurdu diye tık yok suyu gelmiş sancı da yok.bugün sabah 8 e kadar sancı vermişler bebek gelmemiş,şimdide 41+3 oldu suyu geldi sancı verildi ama eve git olmazsa yarın sezeryan yaparız demişler bu nasıl iş anlamadım yaa
Allah kimsenin başına vermesin..
aayyy çok kötü yarabbim..
Suni sancı verip , nasıl eve git diyorlar... Yaa ben anlamadım...
Budamı devlet hastanesi
canım ben güncelledim onu ,, en son rumeliliyide ekledim..
HEM BENİM İHTİYAR ÇALIŞIR -- ÖYLE DEMEYİN GARİBE...
BEN YOKKEN BİLE O BURDAN AYRILMAZ...
BİZ DÖNÜŞÜMLÜ BİRBİRİMİZİ İDARE EDİYORUZ...
ay bide rahim içimi yapışıyomuş ilk defa duydum valla...............................
ay yazık ya allah yardımcısı olsun çok zor valla o sonunda sezeryan olur o kadar saaat açılma olmadıysa.................................
Ayyy yazık ya ALLAH kolaylık versin.Keşke ben artık beklemek istemiyom bebekte zora girmesin alın beni sezeryana deseydi. Bebek suzuz ne yapacak yaaa
ay yazık ya allah yardımcısı oolsun
maşallah pınarımızaaaa
o nedemek yaaa suyu gelmiş kadının evde ne işi var bildiğim kadarıyla kese patlayınca bebek enfeksiyona açık hale geliyo
üffff sinir oldum çiçekim yaaa yani adam gibi takım için 2 takım almak lazım 400 tl ohaaaaa diyorum
kız ne kadar pahalı öyle almamda kullanmamda valla.......................................
maşallah bebişine canım,ıh öle bişe değil biraz daha kuvvetlisi.........................................
urla sen aradın mı denizi ?????????????
o ne ya bebeğin bağırsakları çalışmaya başilamıştır valla kakasını yapar yutar çok duyduk ya ööle şeyleri günü geçenlerden
ayyy heveslendim ne bilimmm lousa şerbeti yapıcam gelenlere şöyle kristal kristal ikram edelim diyorum:içelim:
ayyy heveslendim ne bilimmm lousa şerbeti yapıcam gelenlere şöyle kristal kristal ikram edelim diyorum:içelim:
duruyolar tatlım çıkasıları yok sıpaların keyifleri yerinde :lepi:urla, şirvan ve şenay teyzeleri bütün teyzecikler hepinize teşekkürler..
şirvancım bi aksilik olmazsa geleyim diyorum... doğumu anlatacaktı ya o bayan... inşallah görüşürüz orda... hatta bi arkadaşımın da kanına girdim okuldan... o da hamile mayıs anası olcak... o da gelmeyi düşünüyo yani....
ayyy ben çok heyecan yaptım şimdii... baksanıza yavaş yavaş dünyaya merhaba diyo bizim kuzucuklar....
şenayyy bu arada iyisin de mi... bizim kuzular dr.un verdiği tarihi bekeliyecekler, bi sıkıntıları yok de mi...
bu arada dr bana artık bebeğin hareketlerini say 10dan az olursa gel nst yaptır dedi.. strese giriyomuş buıcırlar su azaldıkça......
en büyük mıhtar bizim mıhtar:enbuyukkk:Bİr yemeĞe Çıktım geldİm..
Ortalık karıŞmıŞ,,
ama sonunda ortalık durulduĞuna gÖre olay tatlıya baĞlanmıŞ ,
kızlar bİzİm dİĞer topİklerden farkımız var.. Bİlİyosunuz...
Bİzler kardeŞ gİbİ olduk aylardan berİ bİrlİkteyİz...
Şİmdİye kadar bİrbİrlerİmİzle tartıŞmadık... Bu İlk ve son olmasını temenlİ ederİm...
DoĞum streslerİne baĞlayalım..
Bu arada hepİnİzİ sevİyorum.. ne kadar da suratlarınızı gÖrmesemde
unuttu o şaşkınurlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sana
diyorummmmmmmmmmmmmmmmmm
allah havan batsın heheh,bide reale flnmı baksan çok güsel bardaklar var diyolardı ama çıkamassın sen şimdi bundan sonra..........................
bende şerbet yapacağım hatta ,,
geçenlerde bebek şekeri almaya gittiğimizde ..
Bardakları süslemişler,,,
fiırfırlı kurdelelerle..lastikli ,, bardaklara geçiriyosun...
Bulursam o kurdelelerden alacağım..
harbiden ohaa ama o web sayfasındaki fiyatıdır paşabahçenin kendisine gitsen o kdr tutmaz bence hem çok çeşit var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?