2009 Nisan Anneleri buraya

ya bu bardak takımları 150-200 tl arası ama bardaklar hep 6 şar tane neden yaa yemek takımı 12 kişilik bardaklarda öyle olmalı protesto ediyorum

kız ne kadar pahalı öyle almamda kullanmamda valla.......................................

maşallah bebişine canım,ıh öle bişe değil biraz daha kuvvetlisi.........................................

urla, şirvan ve şenay teyzeleri bütün teyzecikler hepinize teşekkürler..

şirvancım bi aksilik olmazsa geleyim diyorum... doğumu anlatacaktı ya o bayan... inşallah görüşürüz orda... hatta bi arkadaşımın da kanına girdim okuldan... o da hamile mayıs anası olcak... o da gelmeyi düşünüyo yani....

ayyy ben çok heyecan yaptım şimdii... baksanıza yavaş yavaş dünyaya merhaba diyo bizim kuzucuklar....

şenayyy bu arada iyisin de mi... bizim kuzular dr.un verdiği tarihi bekeliyecekler, bi sıkıntıları yok de mi...

bu arada dr bana artık bebeğin hareketlerini say 10dan az olursa gel nst yaptır dedi.. strese giriyomuş buıcırlar su azaldıkça......

ve muhtar noktayı koydu heheheh......................................

o ne ya bebeğin bağırsakları çalışmaya başilamıştır valla kakasını yapar yutar çok duyduk ya ööle şeyleri günü geçenlerden

hehehe nasılda korurmuş ihtiyarını..
sorma canım yaa devlet hastanesi adıda samatya ssk

Ayyy yazık ya ALLAH kolaylık versin.Keşke ben artık beklemek istemiyom bebekte zora girmesin alın beni sezeryana deseydi. Bebek suzuz ne yapacak yaaa

ay yazık ya allah yardımcısı oolsun

maşallah pınarımızaaaa
o nedemek yaaa suyu gelmiş kadının evde ne işi var bildiğim kadarıyla kese patlayınca bebek enfeksiyona açık hale geliyo

haklısınız ama devlet hastanesi işte anlamıyolar..

kız ne kadar pahalı öyle almamda kullanmamda valla.......................................

maşallah bebişine canım,ıh öle bişe değil biraz daha kuvvetlisi.........................................

ayyy heveslendim ne bilimmm lousa şerbeti yapıcam gelenlere şöyle kristal kristal ikram edelim diyorum:içelim:

kızlar sağolsunhihoyyyt bu arada bbeişler gelmiş hadi hayırlı olsun darısı başımıza walla geçmişi okuyamadım pc ye giremiyıorum sağ elim çok uyuşuyıor klavyede yazı yazarken zorlanıyorum sonra sinirden kafayı yiyorum elimi kesesim geliyorklava:klava: benim bebiş hala ters aşağı dönmemiş kafası yani kasıklardan öle bi vuruyıoki artık oturamıyorum kaydirigubbakcemile3

ayyy heveslendim ne bilimmm lousa şerbeti yapıcam gelenlere şöyle kristal kristal ikram edelim diyorum:içelim:

bende şerbet yapacağım hatta ,,
geçenlerde bebek şekeri almaya gittiğimizde ..
Bardakları süslemişler,,,

fiırfırlı kurdelelerle..lastikli ,, bardaklara geçiriyosun...

Bulursam o kurdelelerden alacağım..

allah havan batsın heheh,bide reale flnmı baksan çok güsel bardaklar var diyolardı ama çıkamassın sen şimdi bundan sonra..........................

duruyolar tatlım çıkasıları yok sıpaların keyifleri yerinde :lepi:

en büyük mıhtar bizim mıhtar:enbuyukkk:

urlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

sana

diyorummmmmmmmmmmmmmmmmm
unuttu o şaşkın

allah havan batsın heheh,bide reale flnmı baksan çok güsel bardaklar var diyolardı ama çıkamassın sen şimdi bundan sonra..........................

gidememki gerçi kocaya dün vicdan yaptım kfc ye götür beni diye belki götürürse miğrosa bakarım ama koçiş almaz katiyen onun içinde bu akşam vizdan yapayımkötükedihüso

sendemi kıs bizim nisan anaları pek havalı valla yakışır ama,ben şerbet merbet yapmıycam anacım valla iki oğlanı idare edebilirsem yeter bana o ekstra işlere hiç girmiycem..................

aaay kızlar biraz geriden geliyorum biliyorum ama bebişin kıyafetlerini yıkadım daha şimdi astım o kadar küçükler ki :)) bi de dalinin sıvı deterjanı vardı çok pahalı gelmiişti almamıştım sağolsun annem almış bütün ev şahane kokuyo aynı bebek gibi ama benim kociş tutturdu benim ne eksiğim var benimkileride onunla yıka diye kaydirigubbakcemile3

harbiden ohaa ama o web sayfasındaki fiyatıdır paşabahçenin kendisine gitsen o kdr tutmaz bence hem çok çeşit var.

ben evlenmeden eşimle birlikte -- eminönünde paşabahçenin yerine gitmiştik.. Ordan uyguna almıştık..

Hatta setin içine ilaveler bile yapmıştık..

Su bardak takımını ve çay bardağını 12 adet

diğerlerini malum 6 adet almıştır...

Fiyatda çok uyguna gelmişti....

Şenay bencede kristal sevdasından vazgeç. Ya Şirvanın dediği gibi kurdele falan süsle bardakları yada Metroda realde çok güzel değişik desenli renkli bardaklar var onlarla hallet şimdi 400 lira çok para yahu iki bebişin bezler batırır zaten insanı .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…