2009 Nisan Anneleri buraya

Şirvan Muhtar ben gezenti adımın hakkını vermeye gidiyorum Antereste(en yakın AVM) bi dolanayım geleyim banada bu yakışır di mi.

merhabalar bahar anneleri,

geçmişi okumadan yazmak istemedim..rumelili hayırlı olsun..allah sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin..evet ya doğuran kimse bi daha geri dönmüyor, ne bir resim ne de bir haber!! neyse ..

ya ben bugün inanılmaz halsizim..kansızlık kendini göstermeye başladı, yerimden kalkamıyorum..sabah kalkınca zorla bi duş aldım, sonrada yatağın üstüne yığıldım kaldım, çok zor kalktım cidden..tek iyi tarafı sürekli yorgun hissettiğimden uyuyorum..uykusuzluk diye bi sorunum kalmadı.ama böyle duramam ya, yattıkça yatmak istiyorum..bende birazdan çıkayım çiçeğin dediği yulaflardan alayım bari, hem hava güzel yürüyüş olur belki düzelirim..

şenayım bugün tersinden kalkan soluğu sende almış..

iyüksel hadi bakalım senin kocayı bi site dolusu hatun adam edebilecek miyiz? kızım erkekler saftır, cem yılmaz bile bi showunda erkeklerde yalan mekanızması yoktur onlar sadece kandırılmaya ve ikna edilmeye müsait mekanizmaya sahipler diyodu..

emelcim maşallah senin kuzuna..perşembe gelirsen görüşürüz o zaman..tabi ben böyle malak gibi yatmaya devam etmezsem ( bu ne ya ağrıyo her yerim sanki dayak yedim :)

evet yaaa dimi aklımı başıma toplayayım ben:mymeka:

canım hiç geriden geliyorum diye üzülme ...
Bende hiç bir şey hazır değil,,

bebeğin eşyalarını bile yıkamadım.. çantam hazır değil,,,,

mobilyalar zaten dün akşam geldi...

Hafta sonu onlar temizlenecek , ....

Sanki ben doğurmayacakmış gibiyim.. Hiç birşey yapmıyorum...

Allahın izniyle şu izne bir çıkayım...

Gecelik bile almadım...

Bu kadar da rahatlık olmaz ki canım ...

evlenirken falan alan varmı bu bardak takımlarından arnavut gelini sen almadınmıııı

ben almadım valla pek hevesim yoktu ama şimdi taşlıları çıkmış çok hoşuma gidiyo,onlarda dediğin gibi çok pahalı sanırım .....................................

canım kaçıncı haftadasın sen.. takvimin olmadıı için unuttum....

kıslar yaa korse alıyomuşunuz hatta almışınız ben onu tamamen unuttum.. normal düşünüyom almalı ıyım ya da nasıl almalıyım tayt şeklinde mi belden olanlardan mı..

bi de şenay o çok pahalı bee canım.... bence o kadar masrafa girme... zaten bebişler içim baya harcıyoz.... bi de nolur nolmaz çok açılmamak lazım... ben lohusa şerbeti yapar mıyım bilmiyom.. komşular gelir en fazla o da 5 -6 kişi... arkadaşlar gelince çikolata falan... gerçi belki de oluyodur ben hiç bilmem bööle şeyleri.. kaynananm yapar belki...

şirvan mıhtar maşallah sana süsleme işlerine ayrı bi ilgin var gördüğüm kadarıyla....

ayyy heveslendim ne bilimmm lousa şerbeti yapıcam gelenlere şöyle kristal kristal ikram edelim diyorum:içelim:

şenaycım burda olsan gel seni paşabahçenin, porlandın, güral porselenin eminönüde dükkanları var götüreyim beğendiğini al dicem ama uzaksın şeker..ben aldım paşabahçe kristal çay bardağı, su bardağı ve sürahisi 4-5 ay önce ve 100 lira bile tutmamıştı..

ah bu kocalar yokmu
benimkide kim bilir şimdi bana yapılamayan birçok şey bebeğe yapılabilir olur deyip duruyor
anlaşılan bizi biraz uğraştıracaklar

valla çok rahatsın şirvan millet çatır çatır doğuruyo hazırlıksız yakalanmaktan korkmuyomusun sen 24. haftadan beri hazırlık yapıyom ben hadi ben erken doğurcam diye sende 30 da falan yapsaydın kızım gittikcede ağırlaşıyo insan
ben almadım valla pek hevesim yoktu ama şimdi taşlıları çıkmış çok hoşuma gidiyo,onlarda dediğin gibi çok pahalı sanırım .....................................
taşlısıdamı varmışşş vay beeee

ayyy serapcım aynı dert bende günlerdir var... hep yogunluk hep uyku... kan hapım da bitti.. hep unutuyom almayı.... evet hava güsel biras çıkmak iyi gelir belki... inşallah perşembe görüşürüz...

ahhhhhhhh beee memleketimin gözünü seveyim :çok üzgünüm: nerden geldik şu ankaralara beaa
ah bu kocalar yokmu
benimkide kim bilir şimdi bana yapılamayan birçok şey bebeğe yapılabilir olur deyip duruyor
anlaşılan bizi biraz uğraştıracaklar
biz birbirimizi bak seni sevmem çocukları severim diye tehtit ediyozkaydirigubbakcemile3

ya ben sordum dün doktora korse için ne diyosunuz diye takma diyorum dedi. neden dedim? karın kaslarını tembelleştiriyomuş hiçbi işe yaramaz dedi. sizin doktorlarda izin vermiş. naapsak ki acep? banada mantıklı gelmişti korse aslında. en azından kendimi zayıf hissederim diye heves etmiştim.alsam mıııııı almasam mıııııııı?

35 +2 haftamız oldu işde bu haftayla ama ellerim çok uyuşuyor sizin ellerinizde de öle oluyormu???

evlenirken falan alan varmı bu bardak takımlarından arnavut gelini sen almadınmıııı

ben almıştım evet çok pahalı..
eşim paşabahçe de çalışıyor...satış ta
inan ki sanki bedava gibi satılıyor diyor gelen enaz 500 bırakıp gidiyormuşşş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…