Şenay bencede kristal sevdasından vazgeç. Ya Şirvanın dediği gibi kurdele falan süsle bardakları yada Metroda realde çok güzel değişik desenli renkli bardaklar var onlarla hallet şimdi 400 lira çok para yahu iki bebişin bezler batırır zaten insanı .
sebamed - nımune için mail atanlar,,,
geri dönüş oldumu ????????????????
aaay kızlar biraz geriden geliyorum biliyorum ama bebişin kıyafetlerini yıkadım daha şimdi astım o kadar küçükler ki :)) bi de dalinin sıvı deterjanı vardı çok pahalı gelmiişti almamıştım sağolsun annem almış bütün ev şahane kokuyo aynı bebek gibi ama benim kociş tutturdu benim ne eksiğim var benimkileride onunla yıka diye kaydirigubbakcemile3
evlenirken falan alan varmı bu bardak takımlarından arnavut gelini sen almadınmıııı
kızlar sağolsunhihoyyyt bu arada bbeişler gelmiş hadi hayırlı olsun darısı başımızawalla geçmişi okuyamadım pc ye giremiyıorum sağ elim çok uyuşuyıor klavyede yazı yazarken zorlanıyorum sonra sinirden kafayı yiyorum elimi kesesim geliyor klava: klava: benim bebiş hala ters aşağı dönmemiş kafası yani kasıklardan öle bi vuruyıoki artık oturamıyorum kaydirigubbakcemile3
ayyy heveslendim ne bilimmm lousa şerbeti yapıcam gelenlere şöyle kristal kristal ikram edelim diyorum:içelim:
aaay kızlar biraz geriden geliyorum biliyorum ama bebişin kıyafetlerini yıkadım daha şimdi astım o kadar küçükler ki :)) bi de dalinin sıvı deterjanı vardı çok pahalı gelmiişti almamıştım sağolsun annem almış bütün ev şahane kokuyo aynı bebek gibi ama benim kociş tutturdu benim ne eksiğim var benimkileride onunla yıka diye kaydirigubbakcemile3
valla çok rahatsın şirvan millet çatır çatır doğuruyo hazırlıksız yakalanmaktan korkmuyomusun sen 24. haftadan beri hazırlık yapıyom ben hadi ben erken doğurcam diye sende 30 da falan yapsaydın kızım gittikcede ağırlaşıyo insancanım hiç geriden geliyorum diye üzülme ...
Bende hiç bir şey hazır değil,,
bebeğin eşyalarını bile yıkamadım.. çantam hazır değil,,,,
mobilyalar zaten dün akşam geldi...
Hafta sonu onlar temizlenecek , ....
Sanki ben doğurmayacakmış gibiyim.. Hiç birşey yapmıyorum...
Allahın izniyle şu izne bir çıkayım...
Gecelik bile almadım...
Bu kadar da rahatlık olmaz ki canım ...
taşlısıdamı varmışşş vay beeeeben almadım valla pek hevesim yoktu ama şimdi taşlıları çıkmış çok hoşuma gidiyo,onlarda dediğin gibi çok pahalı sanırım .....................................
ahhhhhhhh beee memleketimin gözünü seveyim :çok üzgünüm: nerden geldik şu ankaralara beaaşenaycım burda olsan gel seni paşabahçenin, porlandın, güral porselenin eminönüde dükkanları var götüreyim beğendiğini al dicem ama uzaksın şeker..ben aldım paşabahçe kristal çay bardağı, su bardağı ve sürahisi 4-5 ay önce ve 100 lira bile tutmamıştı..
biz birbirimizi bak seni sevmem çocukları severim diye tehtit ediyozkaydirigubbakcemile3ah bu kocalar yokmu
benimkide kim bilir şimdi bana yapılamayan birçok şey bebeğe yapılabilir olur deyip duruyor
anlaşılan bizi biraz uğraştıracaklar
dileeeeeeeeeeeeeeeeek bardaklarada bakkkkkkkk
canım kaçıncı haftadasın sen.. takvimin olmadıı için unuttum....
kıslar yaa korse alıyomuşunuz hatta almışınız ben onu tamamen unuttum.. normal düşünüyom almalı ıyım ya da nasıl almalıyım tayt şeklinde mi belden olanlardan mı..
bi de şenay o çok pahalı bee canım.... bence o kadar masrafa girme... zaten bebişler içim baya harcıyoz.... bi de nolur nolmaz çok açılmamak lazım... ben lohusa şerbeti yapar mıyım bilmiyom.. komşular gelir en fazla o da 5 -6 kişi... arkadaşlar gelince çikolata falan... gerçi belki de oluyodur ben hiç bilmem bööle şeyleri.. kaynananm yapar belki...
şirvan mıhtar maşallah sana süsleme işlerine ayrı bi ilgin var gördüğüm kadarıyla....
evlenirken falan alan varmı bu bardak takımlarından arnavut gelini sen almadınmıııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?