ben almıştım evet çok pahalı..
eşim paşabahçe de çalışıyor...satış ta
inan ki sanki bedava gibi satılıyor diyor gelen enaz 500 bırakıp gidiyormuşşş.
şenaycım ben de almadım kristal takımı falan.... hem sevmediğim hem de anlamadığım için... yemek tk. ve kahvaltı tk. da arkadaşım dedi ööle aldım... hiç bu tarz ortamlarda bulunmadığım için alınması gerektiğini bile bilmiyodum... annem almış yeter diyodum:):):) meğer onlar günlük oluyomuş:):):):) işte bu kadar cahildim ben....
evlenirken falan alan varmı bu bardak takımlarından arnavut gelini sen almadınmıııı
evet canım nisan cicilerinede koymuştum bi çanta numune verdiler..
şenaycım burda olsan gel seni paşabahçenin, porlandın, güral porselenin eminönüde dükkanları var götüreyim beğendiğini al dicem ama uzaksın şeker..ben aldım paşabahçe kristal çay bardağı, su bardağı ve sürahisi 4-5 ay önce ve 100 lira bile tutmamıştı..
valla çok rahatsın şirvan millet çatır çatır doğuruyo hazırlıksız yakalanmaktan korkmuyomusun sen 24. Haftadan beri hazırlık yapıyom ben hadi ben erken doğurcam diye sende 30 da falan yapsaydın kızım gittikcede ağırlaşıyo insan
taşlısıdamı varmışşş vay beeee
ÇAĞRI kristal 43 parça çeyiz seti GAMZE taşlı
olmazmı bacım bak bakam ama beyzı daha güsel oluyo................
kızlar allah razı olsun iyi dileklerinizi aldım gecmişi okudum
valla kolay gelmiş size anlatınca ama sadece dikişsiz olması güzeldi gerisi bildiğin doğum pek kolay sayılmazdı bi ara neredeyse pes ediyordum doktorum hadi yardım et burda pes edemezsin az kaldı deyince uyandım son bi cabayla hastaneyi inleterek doğurdum REHAmı
37+5günlük onu yazmamışmıyım
fotoğrafa gelince ben koymayı beceremem kardesime söyleyim belki koyar söz vermiyorum ama
kızlar valla canı azlık etmeyin sartları zorlayın doktorun ve ebenin dediklerine harfiyyen uyar birazda cesaret ederseniz bence hepiniz yaparsınız tabi doğal engeller hariç
o kadar harika ki yavrunuzun kurtuldugunu görmrk sezeryanda onu yasayamaycaksınız iyi düşünün mecburlara demiyorum ama seceneği olanlar iyi düşünün
şimdilik tek korkum sarılık ama bol ca emzirerek yenmeye calışacağım umarım hastaneye yatmayız
kızlar ben bu aralar pek sık giremem kendinize iyi bakın
35 +2 haftamız oldu işde bu haftayla ama ellerim çok uyuşuyor sizin ellerinizde de öle oluyormu???
evlenirken falan alan varmı bu bardak takımlarından arnavut gelini sen almadınmıııı
canım benim uyuşma falan yok.. sadece aşırı yogunluk halsizlik var...
ayyy kıslar bu arada benim komşular ne zamandır bana gelmek istiyolar.. ben de hep yoğunluktan kabul edemedim... ama doğumdan önce gelelim diyolar yarın onları çağırayım diyorum amaaaa bu ev nasıl temizlenecek... dün de dr gitttimiz için eşim yapamadı 3 haftadır bööle.... ayyy birasdan kalkıp bi süpürge tutayım toz alayım...
urlaaaaaa sen nasıl yapıyon yaaaa gözümde büyüdü iyice....... MAŞALLAH sana
kızlar bu kristal bardak mevzusu ne yaw noprmal bardakda şerbet filan ikram edilse olmuyormu ?
bir tek sana numune geldi anlaşılan ..
kızlar allah razı olsun iyi dileklerinizi aldım gecmişi okudum
valla kolay gelmiş size anlatınca ama sadece dikişsiz olması güzeldi gerisi bildiğin doğum pek kolay sayılmazdı bi ara neredeyse pes ediyordum doktorum hadi yardım et burda pes edemezsin az kaldı deyince uyandım son bi cabayla hastaneyi inleterek doğurdum rehamı
37+5günlük onu yazmamışmıyım
fotoğrafa gelince ben koymayı beceremem kardesime söyleyim belki koyar söz vermiyorum ama
kızlar valla canı azlık etmeyin sartları zorlayın doktorun ve ebenin dediklerine harfiyyen uyar birazda cesaret ederseniz bence hepiniz yaparsınız tabi doğal engeller hariç
o kadar harika ki yavrunuzun kurtuldugunu görmrk sezeryanda onu yasayamaycaksınız iyi düşünün mecburlara demiyorum ama seceneği olanlar iyi düşünün
şimdilik tek korkum sarılık ama bol ca emzirerek yenmeye calışacağım umarım hastaneye yatmayız
kızlar ben bu aralar pek sık giremem kendinize iyi bakın
saçmalık ne diye doğumdan önce geleceklermiş ay kadınlarda hamilenin halinden anlamıyolar yaa yuhh yani
şanslıyım o zaman desene
info@sebamed.com a mail atın ben öyle yapmıştım..
olur kız olmazmı benim şımarıklığım işte almışken tam olsun dedim yemek takımımla kullanabileyim falan ama çok pahalıya çıkıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?