2009 Nisan Anneleri buraya

bu arada kavga etmiyon canım kızlar cicim kızlar. hormonlardan oluyo ne oluyosa sakin olmak lazım biraz. aslında hava çok güzel açın şöyle camları oh mis gibi oksijen girsin eve. insanın morali düzeliyo

Son düzenleme:
şenaycım ben de almadım kristal takımı falan.... hem sevmediğim hem de anlamadığım için... yemek tk. ve kahvaltı tk. da arkadaşım dedi ööle aldım... hiç bu tarz ortamlarda bulunmadığım için alınması gerektiğini bile bilmiyodum... annem almış yeter diyodum:):):) meğer onlar günlük oluyomuş:):):):) işte bu kadar cahildim ben....

ben almıştım evet çok pahalı..
eşim paşabahçe de çalışıyor...satış ta
inan ki sanki bedava gibi satılıyor diyor gelen enaz 500 bırakıp gidiyormuşşş.

yok yok vazgeçtim öyle takım almaktan sonra bebeklere bişey ister alamazsam vicdan azabı çekerim ben sıradan bişi alayım bari

kızlar allah razı olsun iyi dileklerinizi aldım gecmişi okudum
valla kolay gelmiş size anlatınca ama sadece dikişsiz olması güzeldi gerisi bildiğin doğum pek kolay sayılmazdı bi ara neredeyse pes ediyordum doktorum hadi yardım et burda pes edemezsin az kaldı deyince uyandım son bi cabayla hastaneyi inleterek doğurdum REHAmı
37+5günlük onu yazmamışmıyım
fotoğrafa gelince ben koymayı beceremem kardesime söyleyim belki koyar söz vermiyorum ama
kızlar valla canı azlık etmeyin sartları zorlayın doktorun ve ebenin dediklerine harfiyyen uyar birazda cesaret ederseniz bence hepiniz yaparsınız tabi doğal engeller hariç
o kadar harika ki yavrunuzun kurtuldugunu görmrk sezeryanda onu yasayamaycaksınız iyi düşünün mecburlara demiyorum ama seceneği olanlar iyi düşünün
şimdilik tek korkum sarılık ama bol ca emzirerek yenmeye calışacağım umarım hastaneye yatmayız
kızlar ben bu aralar pek sık giremem kendinize iyi bakın

bişi diimmi kız sana cehalet mutluluktur harbiden çünkü ne stres olmuştum yemek takımı çatal bıçak takımı ararken

evlenirken falan alan varmı bu bardak takımlarından arnavut gelini sen almadınmıııı

almıştır oo
süslü gacı oooo

evet canım nisan cicilerinede koymuştum bi çanta numune verdiler..

bir tek sana numune geldi anlaşılan ..

al bir eminönüncü daha...

Bu arada geçmiş olsun.. Dikkat et kendine...

güzelim ben biraz da anneme güveniyorum..
O herşeyi hazırlamıştır...
Bir ara demiştim ya bebeğin ceyizleri henüz gelmedi diye...
Hepsi annemde... Daha mobilya gelince gelecekti...
O da dün akşam geldi... Artık hafta sonu bizde ceyiz dizmece var...

çantaya konmadı sadece... Yedekte gecelikler var..
Ani bişey olursa onlar çıkar piyasa ya...

Anlıyacağın .. Onlara güveniyorum.. Yoksa... Bu zamana kadar dayanamazdım bende...

canım ne güsel doğumu yapmışsın hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün sağlıkla

ay eyşancım kolay olurmu tabi canım ya canından can çıkıyo sonuçta ama hayırlsıyla kurtuldun canım benim,darısı başımıza inşallah...................................................

35 +2 haftamız oldu işde bu haftayla ama ellerim çok uyuşuyor sizin ellerinizde de öle oluyormu???

canım benim uyuşma falan yok.. sadece aşırı yogunluk halsizlik var...

ayyy kıslar bu arada benim komşular ne zamandır bana gelmek istiyolar.. ben de hep yoğunluktan kabul edemedim... ama doğumdan önce gelelim diyolar yarın onları çağırayım diyorum amaaaa bu ev nasıl temizlenecek... dün de dr gitttimiz için eşim yapamadı 3 haftadır bööle.... ayyy birasdan kalkıp bi süpürge tutayım toz alayım...

urlaaaaaa sen nasıl yapıyon yaaaa gözümde büyüdü iyice....... MAŞALLAH sana

saçmalık ne diye doğumdan önce geleceklermiş ay kadınlarda hamilenin halinden anlamıyolar yaa yuhh yani

canım allahın izniyle sarılık olayı da atlatılır...
Emzirmek çok önemliymiş....

saçmalık ne diye doğumdan önce geleceklermiş ay kadınlarda hamilenin halinden anlamıyolar yaa yuhh yani

bir şişko haline bakacaklar,,,,

sonradan birde zayıf haline ...

Kıyaslama yapacaklar...

olur kız olmazmı benim şımarıklığım işte almışken tam olsun dedim yemek takımımla kullanabileyim falan ama çok pahalıya çıkıyo

anladım kaydirigubbakcemile3 amannn walla ben almıcam kristal takımı filan amannnn ne gerek var normal bardak neye yetmiyor zaten geçen aldım bardaklar yetmez diye sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…