2009 Nisan Anneleri buraya

Kızlar bana bıraz musade.......

Bıraz ÇalıŞayım artık.. ıyıce ızıne Çıkacam dıye ıŞlerı serdım...

Toparlıyım bıraz ...
Yanımdakı arkadaŞa da yazıkkkkkkkkkkkk

saçmalık ne diye doğumdan önce geleceklermiş ay kadınlarda hamilenin halinden anlamıyolar yaa yuhh yani

hafta sonu anneme de ayy Esen'e gitmek istiyoruz bugün demişler
annemde sağolsun 9. ayına girdi artık evinde temizlik var halıları toplu demiş....
çok sevindim iyi demişsin dedim annecimm..
zaten 2 3 gündür belim ağrıyor uyuyamıyorummm düzgünn... bide işe geliyorum hallaaaaa...senağlama yazık biseeeesenağlama

kız şenay dün national geographic de ikizleri oluşumunu filan gösterdiler ikizlerle ilgili bişey görünce hep aklıma sen geliyorsun yaaaaaaa kaydirigubbakcemile3 ikizler içerde birbirleriyle oynuyorlarmışş çok ilginç yaaa bu arada seninkiler tek yumurtamı??

eysancım tekrar hayırlı olsun canım inşallah hastaneye gerek kalmaz....
ayyy şenay sorma canım yaaa. hayır alamam da diyemiyorum... yoksa hoş olmıcak... samimiyetim de yok fazla.... neyse idare etcez arık.. zaten çok bişiy yapamam...

Serap - selİn ---

bu hafta 26 mart - perŞembe gÜnÜ hastanede semİner olacaktı,,

emzİrmeyle alakalı --

ne yapalım gİdelİm mİ ?

ben zaten randevuya gidecektim perşembe ama sabah erken saatteydi randevum napsam ki. öğleden sonra gelip hem seminere mi gelsem. ay bilemedim. bakalım bi eşimle konuşayım yine 1 de mi seminer??

şenaycım bu ne yawww anlamadım kim yazmış böleeeee

ben zaten randevuya gidecektim perşembe ama sabah erken saatteydi randevum napsam ki. öğleden sonra gelip hem seminere mi gelsem. ay bilemedim. bakalım bi eşimle konuşayım yine 1 de mi seminer??

ya kızlar bende gelmek istiyorum hangi hastanede ve istanbulun neresinde bide kimler gelecek çok soru sordummmmmkaydirigubbakcemile3

ben zaten randevuya gidecektim perşembe ama sabah erken saatteydi randevum napsam ki. öğleden sonra gelip hem seminere mi gelsem. Ay bilemedim. Bakalım bi eşimle konuşayım yine 1 de mi seminer??
evet canım saat 1 de ....

şenaycım bu ne yawww anlamadım kim yazmış böleeeee

ya kızlar bende gelmek istiyorum hangi hastanede ve istanbulun neresinde bide kimler gelecek çok soru sordummmmmkaydirigubbakcemile3

göztepe medicalpark..

Kızlarrrrrrrrrrrrrr

sıte yÖnetımı,,, Şenayı 27 mart saat 2 ye kadar.
Sıteye gırıŞı yasaklamıŞlar...

Bılgınız olsun....

Farklı bır ısımle gır dedım.. Onada engellemıŞler...

Msn den takılacaz artık...

sanacaım bi ilerle ilgileneyım dedim ne cok konuşmuşsun..................

maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh

ya bu bardak takımları 150-200 tl arası ama bardaklar hep 6 şar tane neden yaa yemek takımı 12 kişilik bardaklarda öyle olmalı protesto ediyorum
ama aldıkta ne oldu vitrinde süsssssss yıka pakla joy aynı yere sacmalıktan başka bişey degıllll
Urla sen aradın mı denİzİ ?????????????

urlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

sana

diyorummmmmmmmmmmmmmmmmm
bende denizin teli yok nedenseeeeeeeeeeee listede yokkkkkk

son halini almamıştım listenın msnde ver arayım kuzu

evlenirken falan alan varmı bu bardak takımlarından arnavut gelini sen almadınmıııı
cok gereksizzz
almaa döverim

maşallahh canım saglıkla dogurmuşsunya sarılıkta gevcerrrrrr

bişi diimmi kız sana cehalet mutluluktur harbiden çünkü ne stres olmuştum yemek takımı çatal bıçak takımı ararken

allah güç kuvvet veriooooooooooo
ama artık misafir hiç cekilmioooooooooooo

hee bu arada logusa şerbetinin üzerine badem mi ezilip dökülüyomuş antep fıstığımı bilen varmı
bademmmmmmmmm
ama ezilmeden koyulur bizim buralardaa

ah ahhh 35. haftadan sonra dahada koyuyor işe gıtmek 38. olduk hale buralardayızzzzzzzz

na kapsama alanı dışında diyo tühhhhhhhhhhhh
ne yapcak bu gebeş şimdi can sıkıntısından patlar cumaya kadarrrrrrrrrrrr
offfffffffffffffff

aaaa çok ilginç neden ki bide nasıl takip ediyolar bütün yazılarıı

Konuyu Toplam 18 Kullanıcı okuyor. (15 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)
urla, benanber, chveneburi, cicoşş, dinozzo, elavinya, Esennn, galatea79+, geda, iyuksel, kuzum21, köfte:)), ovtemizkan+, s_ebru, ŞıRVAN+

neden şenayı engellemişler şimdi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ay maşallah demir bebekte gelmiş. a.s.ben biraz geriden geliyorum kusura bakmayın, yeni gördüm

yönetimi kınıyorum doğurmak üzere olan bi insana bu moral bozukluğu çok olur ne olursa olsun yanlış bişey ya üzüntüden sancılanırsa esefle kınıyorummmmmmmmmmmmmmmmm

kızlar öcelikle bi selam vereyim geçmişi sonra okuyum dedim.
ama 2009 kuzularına baktım meraktan rumelili de doğurmuş çok sevidim ya.
biz de doktordan geldik şimdi.benim kuzum 2500 gr olmuş teyzeleri.şeker etkilememiş.14 nisan olarak sezeryn günümüz kesinleşti.3200 kiloyu bulur dedi inşallah doktorumuz.7nisana randevu verdi ama nst ye almadı yine. heralde ben nst ye girmeden doğurcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…