saçmalık ne diye doğumdan önce geleceklermiş ay kadınlarda hamilenin halinden anlamıyolar yaa yuhh yani
Serap - selİn ---
bu hafta 26 mart - perŞembe gÜnÜ hastanede semİner olacaktı,,
emzİrmeyle alakalı --
ne yapalım gİdelİm mİ ?
kızlar bu manyak karılar çoştu iyice bu sefer kesmemiş iki mesaj birden yollamış
1.çok terbiyesiz ve ukalasın bunu söleyen mutlaka olmuştur ama ben yinede hatırlatayım.git işine uğraşma benle.canın sıkılıyor galiba senin.gereksiz gereksiz konuşmuşsun bide.kızım senin ne derdin varda bana bulaşıp duruyorsun.oy verme kardeşim sana zorla verceksin diyen mi var.yada verme de geç töbe töbeeeee.sinirlenme bence erken doğum riskini arttırıyorsun.....hadi canım hadiiiiii
2.bu kadar insanın içinde senin böle çıkman çok acayibime gitti doğrusu:)sende bi acayiplik olduğu belli zaten.ne yapasın çıkıyor işte böyle 100000 de 1 :)hahahaha
ben zaten randevuya gidecektim perşembe ama sabah erken saatteydi randevum napsam ki. öğleden sonra gelip hem seminere mi gelsem. ay bilemedim. bakalım bi eşimle konuşayım yine 1 de mi seminer??
evet canım saat 1 de ....ben zaten randevuya gidecektim perşembe ama sabah erken saatteydi randevum napsam ki. öğleden sonra gelip hem seminere mi gelsem. Ay bilemedim. Bakalım bi eşimle konuşayım yine 1 de mi seminer??
şenaycım bu ne yawww anlamadım kim yazmış böleeeee
ya kızlar bende gelmek istiyorum hangi hastanede ve istanbulun neresinde bide kimler gelecek çok soru sordummmmmkaydirigubbakcemile3
maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhkızlar bende geçen cuma doktora gittim benim minik meleğim 2700 olmuş boyunu bilmiyorum dün gece hiç uyuyamadım adet sancısı gibi bir saqncı vardı karnımda acaba doğum sancısı dedikleri şey öle bişeymi ???
ama aldıkta ne oldu vitrinde süsssssss yıka pakla joy aynı yere sacmalıktan başka bişey degıllllya bu bardak takımları 150-200 tl arası ama bardaklar hep 6 şar tane neden yaa yemek takımı 12 kişilik bardaklarda öyle olmalı protesto ediyorum
Urla sen aradın mı denİzİ ?????????????
bende denizin teli yok nedenseeeeeeeeeeee listede yokkkkkkurlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sana
diyorummmmmmmmmmmmmmmmmm
cok gereksizzzevlenirken falan alan varmı bu bardak takımlarından arnavut gelini sen almadınmıııı
maşallahh canım saglıkla dogurmuşsunya sarılıkta gevcerrrrrrkızlar allah razı olsun iyi dileklerinizi aldım gecmişi okudum
valla kolay gelmiş size anlatınca ama sadece dikişsiz olması güzeldi gerisi bildiğin doğum pek kolay sayılmazdı bi ara neredeyse pes ediyordum doktorum hadi yardım et burda pes edemezsin az kaldı deyince uyandım son bi cabayla hastaneyi inleterek doğurdum REHAmı
37+5günlük onu yazmamışmıyım
fotoğrafa gelince ben koymayı beceremem kardesime söyleyim belki koyar söz vermiyorum ama
kızlar valla canı azlık etmeyin sartları zorlayın doktorun ve ebenin dediklerine harfiyyen uyar birazda cesaret ederseniz bence hepiniz yaparsınız tabi doğal engeller hariç
o kadar harika ki yavrunuzun kurtuldugunu görmrk sezeryanda onu yasayamaycaksınız iyi düşünün mecburlara demiyorum ama seceneği olanlar iyi düşünün
şimdilik tek korkum sarılık ama bol ca emzirerek yenmeye calışacağım umarım hastaneye yatmayız
kızlar ben bu aralar pek sık giremem kendinize iyi bakın
bişi diimmi kız sana cehalet mutluluktur harbiden çünkü ne stres olmuştum yemek takımı çatal bıçak takımı ararken
allah güç kuvvet veriooooooooooocanım benim uyuşma falan yok.. sadece aşırı yogunluk halsizlik var...
ayyy kıslar bu arada benim komşular ne zamandır bana gelmek istiyolar.. ben de hep yoğunluktan kabul edemedim... ama doğumdan önce gelelim diyolar yarın onları çağırayım diyorum amaaaa bu ev nasıl temizlenecek... dün de dr gitttimiz için eşim yapamadı 3 haftadır bööle.... ayyy birasdan kalkıp bi süpürge tutayım toz alayım...
urlaaaaaa sen nasıl yapıyon yaaaa gözümde büyüdü iyice....... MAŞALLAH sana
bademmmmmmmmmhee bu arada logusa şerbetinin üzerine badem mi ezilip dökülüyomuş antep fıstığımı bilen varmı
ah ahhh 35. haftadan sonra dahada koyuyor işe gıtmek 38. olduk hale buralardayızzzzzzzzhafta sonu anneme de ayy Esen'e gitmek istiyoruz bugün demişler
annemde sağolsun 9. ayına girdi artık evinde temizlik var halıları toplu demiş....
çok sevindim iyi demişsin dedim annecimm..
zaten 2 3 gündür belim ağrıyor uyuyamıyorummm düzgünn... bide işe geliyorum hallaaaaa...senağlama yazık biseeeesenağlama
Kızlarrrrrrrrrrrrrr
sİte yÖnetİmİ,,, Şenayı 27 mart saat 2 ye kadar.
Sİteye gİrİŞİ yasaklamıŞlar...
Bİlgİnİz olsun....
Farklı bİr İsİmle gİr dedİm.. Onada engellemİŞler...
Msn den takılacaz artık...
Kızlarrrrrrrrrrrrrr
sİte yÖnetİmİ,,, Şenayı 27 mart saat 2 ye kadar.
Sİteye gİrİŞİ yasaklamıŞlar...
Bİlgİnİz olsun....
Farklı bİr İsİmle gİr dedİm.. Onada engellemİŞler...
Msn den takılacaz artık...
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
haberlerim varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
demir bebek sonunda geldiiiiiiiiiiiiiiiiii .....
dün gece hastaneye gitmişler. bu saabah 9:30 da doğmuş
babası aradı... didem de demirde gayet iyiymiş,,,biraz yorgunmuş sadece..
bu gün hastanede kalacaklarmış...
yarın eve çıkacaklar....
artık ondan sonra didem den haber alabilirz inşallah ...
ay maşallah demir bebekte gelmiş. a.s.ben biraz geriden geliyorum kusura bakmayın, yeni gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?