ay maşallah demir bebekte gelmiş. a.s.ben biraz geriden geliyorum kusura bakmayın, yeni gördüm
kızlar öcelikle bi selam vereyim geçmişi sonra okuyum dedim.
ama 2009 kuzularına baktım meraktan rumelili de doğurmuş çok sevidim ya.
biz de doktordan geldik şimdi.benim kuzum 2500 gr olmuş teyzeleri.şeker etkilememiş.14 nisan olarak sezeryn günümüz kesinleşti.3200 kiloyu bulur dedi inşallah doktorumuz.7nisana randevu verdi ama nst ye almadı yine. heralde ben nst ye girmeden doğurcam.
maşallahhhhhhhhhhhkızlar öcelikle bi selam vereyim geçmişi sonra okuyum dedim.
biz de doktordan geldik şimdi.benim kuzum 2500 gr olmuş teyzeleri.şeker etkilememiş.14 nisan olarak sezeryn günümüz kesinleşti.3200 kiloyu bulur dedi inşallah doktorumuz.7nisana randevu verdi ama nst ye almadı yine. heralde ben nst ye girmeden doğurcam.
kız ne 4. bebegiiaaaaa herkeş doğum yapıyo yaaaa bende istiyorum artıkkkkk şimdi bu bebiş 4.bebişmi oldu hadi hayırlıs olsun
bu arada kızlar banada msn adreslerini verirseniz mutlu olrum
ayy maşallah megul benimde sezeryan günüm 15 nisan hadi bakalım bende 6 nisanda hastaneye yatacağım hadi hayırlı olsun bize canımmmmm (defneme kavuşacağım ):asigim:
selam ....bi ütü yapmaya gittim ortalık karışmış nasıl yani.....yahu bu yonetimdekiler senaya o tuhaf mesajları atan yarışma analarına care bulamıyorda anca bizim kıza mı diş geciriyorlar ne.... aaaa... nedenini açıklamışlar mı?....
kızlar ben doğum yaptım...siz duruyor musunuz? cumartesi akşam 6da aniden suyum geldi... hastaneye gittik... 11.30da doğum yaptım... Allaha şükür dikişim yok...dikişsiz doğum çok rahatmış... doğum yarım saat sürdü...bebeğim çok iyi hamdolsun... 3200gr... 52cm...isim bulmak çok zor oldu... Ahmet Reha da karar kıldık...zor günler bitti... ikinci kez anne olmanın tadını çıkarıyorum...darısı başınıza... Allah yardımcınız olsun...
maşallahhhhhhhhhhh
sende aldın gün he hadi hayırlısı
ozaman bize yarın kesin gün verırrr
kız ne 4. bebegii
10 tane nisan bebegimiz var
baksana diger topiklere 2009 kuzuları bunlarrr
melekmiyimm gerisini sen anlaa
hadi hayırlısıııııııııııı
posideon denizi arıyorum acmıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
günaydın diyorum diyorumda sayfayı açar açmaz aşağıdaki mesajla karşılaştım psikoloğ olsam tedavi edim dicemde
ya sen ne kadar utanmaz bir insansın ya.bana cevap yazan başta sendin.sen bence çok kompleksli bir insansın sana beddua etmiycem Allah biliyor ve görüyor.seni Allaha havale ediyorum sadece.ya herkesten olumlu cevap gelirken neden acaba senden böyle bir yorum geldi.bunu bir otur düşün bence.....ya valla uğraşamıycam senle.kendini ifade etmeye adam arıyorsun belki ama yanlış insana çattın canımmm...git başkalarına sar.sen ne yırtık birisin ya ala alaa.Hala kendime inanamıyorum senin gibi insancıkla(ki bak sana insan sıfatıyla yaklaşıorum )uğraştığıma.herkesin işi gücü var canımmm aaaa......ve ayrıca şunuda eklemeden geçemiycem verdiğim adres herkese açık bir adres.ister bakar geçşersin ister oylama yaparsın sana kalmış birşey.bunu kendi kendine çok sorun yaptın sen.sorunlarının olduğuna eminimmmm....
kızlaaaaaaaar
rumelili doğum yapmışşşşhihoyyyt
aaaaaaaaa
rumelili biliyodum yaw oda bu sabah aklıma gelmişşti
süper ya Allah analı babalı büyütsün
ADACYO kullanıcısından alıntı
Canım, ben hiç memnun kalmadım afiyetten. normal doğum olduğu için doğumuma fazilet hanım girmedi, hastanede adı bile geçmeyen 70 yaşinda türkan isimli bir kadın azarlaya azarlaya, ağlata ağlata doğurttu beni. Ikınmayı beceremediğimde kızdı bana, ne yapayım, ben hayatımda ilk defa doğuruyom dedim, büyük tuvaletini yapar gibi ıkıncan dedi bana, ben de dedim ki, ben büyük tuvaletimi yaparken böyle ıkınıyom... O da dedi ki bana, ıkın deyince ıkınamıyon, karnını şişiriyon sadece ama konuşmaya gelince dil pabuç kadar maşallah...
Baya stresli bir doğum oldu. Sezaryen diye yalvardım ama yapmadılar. SEnin açılman 2 cm i bulmuş, öyleyse 10 cm i de bulur, sezaryenlik durumun yok dediler. Kii bu 2 cm lik açılma için ben 5 saat falan suni sancı almıştım... Zaten suyum gelir gelmez suni sancıyı çaktilar hiç beklemeden, o nedenle çok acı çektim. Neyse, sezaryen isteyince hem öyle dediler, hem de gerekli bir durum yok, illa tutturursan ssk ödemez, keyfi deriz biz dediler.. Epidural o zaman dedim, anestezisyen eve gitti mesai bitti dediler. Nöbetçi yok mu dedim, yok dediler. Çagirsak gelmez mi dedim, epidural için doğum boyunca yanında durması gerekli, durmaz dediler. Sezaryen olsa napıcaktınız peki, ölecek miydim dedim; o zaman gelir anesteziyi yapar eve giderdi dediler...
Ben tabii şoklarda... Ne fazilet hanımın girmeyeceğini biliyorum, ne 70 lik bir cadı ile doğuracağımı, ne istediğimde epidural alamayacağımı ne de sezaryen hakkımın olmadığını... Hatta allah korusun, bebeğime bişey olsa yoğum bakım üniteleri ve küvezlerinin olmadığını bile bilmiyordum. Var demişlerdi, benim de bakmak aklıma gelmemişti. Ben doğurduktan sonra doğuran bir kadına fazilet hanım normal yapamazsın, bebeğin kafası iri, kordon problemi var, sezaryen olman lazım demiş. bebek erken gelince bunlar apar topar geldiler. 70 lik cadı, kadını saatlerce normal doğuma zorladı. Bütün hastane inledi. Sonunda apar topar sezaryene aldılar. Bebek oksijensiz kalmış, kalbi mi durmuş ne... Hastanede küvez yok. Aileye ambulans ve küvez bulun dediler. Ambulans bile yoktu düşün yani.. Aile hastaneyi yıktı geçirdi. Bu bebeğe bişey olsun bak napıcaz diye. Annenin de hayati tehlikesi sürüyordu. Doğum sırasında ve sezaryen sırasına çok kan kaybetmiş, kan gerektiği belli olduğu halde aileye kan gerekebilir dememişler. Tam gerektiği anda kan lazım dediler. Aile panik, sülalemizde bu kan var ama vakitli söyleselerdi tedarik ederdik diye... Tam bi can pazarı yaşandı yani.. Ben taburcu olurken bile bir tek biri geldi odaya, haaa bebek de sen de iyisiniz maşallah, çikabilirsiniz dedi. Ne bana kullanılcak ilaçları, ne dikiş bakımını anlattılar... Ne zaman kontrole geleceğimi bile söylemediler...
Ben fazilet hanıma kontrole gidince doğumda yaşadıklarımı anlattım, ki zaten bana vajinal duş alman sakıncalı demedikleri ve ben de bilmediğim için dikişlerim iltihap kaptı. fazilet hanımın bana cevabı ne oldu biliyor musun, çektigin acılar günahlarına kefaret olmuştur inşallah, rabbim kabul etsin... 12 saat süren doğumumu bu şekilde yorumladı...
bu arada evet bencede naz yapmalı takır takır kavga etmesede duygu sömürüsü yapmak hatta yalandan ayılıp bayılmak bile bi çözüm yolu. sancı girmiş gibi bile yapabilir
Kızlarrrrrrrrrrrrrr
sİte yÖnetİmİ,,, Şenayı 27 mart saat 2 ye kadar.
Sİteye gİrİŞİ yasaklamıŞlar...
Bİlgİnİz olsun....
Farklı bİr İsİmle gİr dedİm.. Onada engellemİŞler...
Msn den takılacaz artık...
aaaa çok ilginç neden ki bide nasıl takip ediyolar bütün yazılarıı
kızlar öcelikle bi selam vereyim geçmişi sonra okuyum dedim.
bu arada kızlar banada msn adreslerini verirseniz mutlu olrum
Sonunda bitti geşmişi okuma işi
Tatlım benanber@.................
ay rumelili de doğum yapmuş. idil bebk hoşgelmiş. umarım rahat bir doğum geçirmiştir. Allah analı bablı büyütsün.
Rumelili için çok sevindim.....
Şenay için niye böyle bir şey yaptılar akıl sır erdirmek mümkün değil.......
Msn leri nasıl alıcaz
arkadaşlar bende çok heyecan var.son tarih 8 nisan diyor doktorum ama her an olabilirmiş normal doğum istiyorum ama gün yaklaştıkça korkum arttı.evim hastaneye uzak of ya ne zormuş gerçi ikinci bebiş ama 12 sene oldu ilk kızım olalı unutmuşum baya sanki ilkmiş gibi heyecanlıyım allah yardımcımız olsun
selam kızlar. siteye bi girdim şok oldum.bi günde iki doğum haberi birden.
hayırlısı olsun. Allah analı babalı büyütsün eyşan ve didem.
Ben de bugün dr.a gittim.kontrol ve grip için.bebiş 3200 gr olmuş.grip içinde yine herzamanki klasik lafı bişey olmaz dedi. doğuma kadar iyileşirsin. bebeğe de geçmez merak etme dedi. nane limon c vitamini istirahatle geçer antibiyötiğe gerek yok dedi.bebek hareketlerine dikkat etmemi söyledi. işte böyle. beklicez bakalım. inşallah iyileştikten sonra gelir bebişim. vala ben de 38. haftayı bitiriyorum. doğumları da haber aldıkça böyle iyice korkuyorum yaa
bız geldıııkk benım kuzum 3.300 olmuş,bence sen normalı unut dedı hanı erken gıdıyordu ya 2 hafta nısanın 10 una kadar dursa çok ıyı olur dedı,gun felan vermedı çatıyada bakmadı ayın 3 üne verdı randevu ılk ultrason görüntülerını ıstemıştı buna göre nısan sonu görünüyor ama nısanın 10 una kadar kalsa çok ıyı olur dedı,cd ye çektı kolunu dayamış parmaklarını gözüne tutuyor yanaklarına dokunuyor balık gıbıydı hemen babamıza yolladım maılle,rabbım korusun bebeklerımızı ınşallah
kızlaaaaaaaaar ben bugün doktora gittim. Kızım 3111 gr. 50 cm. olmuş. İlk defa nst ye bağlandım hiçbişey çıkmadı. Suyumda iyiymiş bizimkinin keyfi yerinde 4 nisandan önce çıkmicak galiba niyeti yok gibi
kızlar gece 3 te bir uyandım ellerim ve ayaklarım şişmiş elimi kapatamıyorum...daha once hiç odem olmadıdım...dr. takdir ederdi beni ama gece şok oldum...su içtim yurudum evin icinde ayaklarımı diktim falan sabah 6 gibi biraz iöim gecmiş ve ellerimin odmi indi ama sağ ayagımda duruyor.....senağlama
Ay şok içindeyim RUMELİLİ de mi doğum yapmış:)) Aman maşallah darısı başımıza, hayırlı olsun bebişi..
Ben dün gece yine uyumadım bir ara çektiğim sancılardan her halde doğuruyorum sandım. Ezanla çok dua ettim hepimize. Sancılarım artık kasıklarımdan bacaklarıma taştı yarın dr.a gidicem daha ne kadar dayanırım bilmiyorum. 9 doğurmak deyimi sanırım bana cuk oturdu:))) Ya bilsem böyle sancı sancı çekip kolapca doğuracağımı razıyım ama hem sancı çek hemde doğururken çek olmaz amaaaakaydirigubbakcemile2
kızlar arkadaşım 41+2 ydi ve dün suni sancı verdiler akşam 6 gibi gece gittik doğurdu diye tık yok suyu gelmiş sancı da yok.bugün sabah 8 e kadar sancı vermişler bebek gelmemiş,şimdide 41+3 oldu suyu geldi sancı verildi ama eve git olmazsa yarın sezeryan yaparız demişler bu nasıl iş anlamadım yaa
Allah kimsenin başına vermesin..
selaaaammmm.... baharın güsel anneleri...
ayy ya 2 gündür giremiyorum.. pazar evde elektrik sorunu vardı... dün de dr. gittik eve geç geldik.... siz de maşallah.. bu emel nasıl bitirecek dememiş habire konuşmuşunuz.... ama yaaa oturamıyom ki nasıl okuyayım.... zaten geçenkini anca bitirmiştim.... neyse bi kaç gün okurum inşallah...
ee nasılsınız bakalım.. en son ekim29doğurmuştu var mı başka... herkesler iyimi.... sağlıkğınız psikolojiniz...
evet teyzeleri şimdi size pınar dan haber vereyim.... dün yani 36+4 kene bizim bıcır 2729 gr olmuş... ben bi kilo daha almışım... bu iştahsızlıkla nasıl aldırsam:) suyu normalmiş. çatı matı yapmadı demedi bile.... sadece artık haftada bir görcem dedi...
ayyy ilk kez kızımı bu kadar net gördüm... daha önce hep yüzünü saklardı geçen gidişimde gözlerini açtı kapadı. ama bunda tam bize dönüktü yüzü... uyuyodu ve dobili yanakları vardı.... ısırmak istedim....çok sevimli yaaaaaa.... Allah hepimizi kuzusuna kavuştursun... neyse şimdilik haberlerim bu kadar.. aklıma gelirse yazarım başka.... biras sizi okuyayım... kendimi eksik hissediyorum...
ayy maşallah megul benimde sezeryan günüm 15 nisan hadi bakalım bende 6 nisanda hastaneye yatacağım hadi hayırlı olsun bize canımmmmm (defneme kavuşacağım ):asigim:
maşallahhhhhhhhhhh
sende aldın gün he hadi hayırlısı
ozaman bize yarın kesin gün verırrr
kız ne 4. bebegii
10 tane nisan bebegimiz var
baksana diger topiklere 2009 kuzuları bunlarrr
melekmiyimm gerisini sen anlaa
hadi hayırlısıııııııııııı
posideon denizi arıyorum acmıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?