2009 Nisan Anneleri buraya

ay maşallah demir bebekte gelmiş. a.s.ben biraz geriden geliyorum kusura bakmayın, yeni gördüm

ayy maşallah megul benimde sezeryan günüm 15 nisan hadi bakalım bende 6 nisanda hastaneye yatacağım hadi hayırlı olsun bize canımmmmm (defneme kavuşacağım ):asigim:

maşallahhhhhhhhhhh
sende aldın gün he hadi hayırlısı
ozaman bize yarın kesin gün verırrr
aaaaa herkeş doğum yapıyo yaaaa bende istiyorum artıkkkkk şimdi bu bebiş 4.bebişmi oldu hadi hayırlıs olsun
bu arada kızlar banada msn adreslerini verirseniz mutlu olrum
kız ne 4. bebegii
10 tane nisan bebegimiz var

baksana diger topiklere 2009 kuzuları bunlarrr

melekmiyimm gerisini sen anlaa
ayy maşallah megul benimde sezeryan günüm 15 nisan hadi bakalım bende 6 nisanda hastaneye yatacağım hadi hayırlı olsun bize canımmmmm (defneme kavuşacağım ):asigim:

hadi hayırlısıııııııııııı

posideon denizi arıyorum acmıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

selam ....bi ütü yapmaya gittim ortalık karışmış nasıl yani.....yahu bu yonetimdekiler senaya o tuhaf mesajları atan yarışma analarına care bulamıyorda anca bizim kıza mı diş geciriyorlar ne.... aaaa... nedenini açıklamışlar mı?....

valla kızlar misafirler belli oldu...kesin ajan bu misafirler ...yonetime konuşmalarımızı soylediler herhal....

hayır rrrrrrrrr

msn gellllllllllll

ay maşallah.Allah analı babalı büyütsün.a.s. ne güzel kolay bir doğum geçirmişsin Allah hepimize kolay doğum nasip etsin.

öncelikle neden şenaya engel getildi...
biz bi tanesinin stresiyle baş edemezken onun iki tane... nasıl vakit geçirecek şimdi..... bence de kötü oldu bu.....
canlarım.... tembel ben kalkıp biras temizlik yapayım... ayyy uykum da geldi çokkk.... şimdilik hoşçakalın... işim bitince burda olursanız ki ben hala hayatta olursam :):):) görüşürüz......

ay ne bilim ben en son 4 tane okudumm zaten geriden geliyorum hiç iyi olmuyorrrrrr:uhm:

Sonunda bitti geşmişi okuma işi

Sabah sabah ne güzel bir başlangıç olmuş.Boşveeeeeeeeerrrrrrrrr.

kızlaaaaaaaar
rumelili doğum yapmışşşşhihoyyyt

İşte bu güzel haber:teytey:Allah analı babalı büyütsün.

aaaaaaaaa
rumelili biliyodum yaw oda bu sabah aklıma gelmişşti
süper ya Allah analı babalı büyütsün

Ben korktum senden.Bir sabah kalktığında aklına gelirsem hemen haber verdelikafadulden

Yazık kıza ya.Çok üzüldüm onun için.Neyse ki sağ salim almış bebeğini kucağına.

bu arada evet bencede naz yapmalı takır takır kavga etmesede duygu sömürüsü yapmak hatta yalandan ayılıp bayılmak bile bi çözüm yolu. sancı girmiş gibi bile yapabilir

Kız kaynanandan mı öğrendin bu ayılıp bayılmaları?kaydirigubbakcemile3

Bu ne şimdi ya.Nasıl bir saçmalık.Ne yapmış da engellemişler işe bak.

aaaa çok ilginç neden ki bide nasıl takip ediyolar bütün yazılarıı

Tüm yazılanları takip ettiklerini sanmıyorum.Biri heber vermiştir ama anlamadığım oy dilencileri mi yoksa diğer şu vakti olmayan arkadaş mı?

Canım maşallah bebeğine.

bu arada kızlar banada msn adreslerini verirseniz mutlu olrum

Tatlım benanber@.................

korseyle ilgili konuşmuşsunuz, bana ten'in lohusa kilodunu tavsiye ettiler. doğumdan hemen sonra giyilebiliyormuş ve toparlayıcı etkisi varmış. hem sezeryan hem de normal doğumlar yapanlar kullanabilirmiş. ben aldım fiyatı da fena değil. ama bir de korse istiyorum daha sonrası için.

Sonunda bitti geşmişi okuma işi

Tatlım benanber@.................

canım mail işini hallettim, .şuan msn de diğer kızlarla konuşuyor...
sende gel bakalım buraya ...

hey yönetimmm..

tek taraflı ceza olmazzzzzzzzzzzz

birkaç saatlık uyarı verseydin.......

kız zaten doğuracak... senin yüzünden doğurursa bozuşuruzzzzzzzzzz

ay rumelili de doğum yapmuş. idil bebk hoşgelmiş. umarım rahat bir doğum geçirmiştir. Allah analı bablı büyütsün.

Rumelili için çok sevindim.....

Şenay için niye böyle bir şey yaptılar akıl sır erdirmek mümkün değil.......

Msn leri nasıl alıcaz

arkadaşlar bende çok heyecan var.son tarih 8 nisan diyor doktorum ama her an olabilirmiş normal doğum istiyorum ama gün yaklaştıkça korkum arttı.evim hastaneye uzak of ya ne zormuş gerçi ikinci bebiş ama 12 sene oldu ilk kızım olalı unutmuşum baya sanki ilkmiş gibi heyecanlıyım allah yardımcımız olsun

ee her dogum farklı bi heyecan allahım hepimizi tek avazda kurtarsın

ay bir kaç saat giremedim bune şenayı niye engellemişler ne cezasıymış bu
eski mesajlarının bazılarına baktım öyle yazdığı bişeyde yok hayırdır bilen varmı

tekrar geçmiş olsun güzelim.geçer bi iki gine merak etme bişeycikler olmaz.

oy maşallah kızna canım.babası çok duygulanmıştır heralde.

boşver en güvenilr yer orası biz gelsinler istiyoruz artık ama napalım biraz daha sabretcez.

geçmiş olsun.benim de geçen hafta sabah olmuştu.çok gıcık bi durum.

canım bizim dualrımız da seninle inşallah

off garip bi durm ya.niye bekletirler ki anlamadım.

canım pınarına maşallah.doğsunlar neler yapcaz bu bıcırıklara.

peşpeşeyiz.defnecik sağlıkla gelsin.hastane günlerini unuttursun sana inşallah.

evet urlacım darısı başına ama yarın büyük ihtimal günün belli olur senin de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…