2009 Nisan Anneleri buraya

herkese merhaba çalıştığım için sizi misafir olarak okuyodum herkesi az çok tanıyorum ama konuşamamıştım artık evdeyim benide aranıza alırmısınızzzzzzzzz

Son düzenleme:
nisan_ikizler hoşgeldin.Ben bu topiğe pek giremiyorum ara sıra bakıyorum ne var ne yok ama yine de hoşgeldin.Ne kadarlıksın ne kadar zaman var doğuma?

Doğum mu yaklaştı takvimin yok anlaşılmıyo? Niye tıkandın arkadaşım?
yok ben takvim yapmayı bilemiyorum malesef

hoşgeldin a.s.nick nisan_ikiz ikiz annesimi olacaksın yoksa:dance:
evet ikizlerim olucak
yokk valla ben almamm

şurda az bir zamanın kalmış...

öyle hemen gir aramıza diyemem....
aa sen muhtar dedikleri kızsın değilmi okuyodum senide benide kaydediver ne olacak

selinay geldim.
Çiçek dedi ben uyguladım hemen bir tayt birde likralı kilotlu çorap aldım geldim

doğurur ayak bırı daha düştü aramıza heeee,hoşgeldın şeker,okuyodun yazmıyodun ha,sessız çoğunluk senıkötükedihüso

Ne kadar çok okuyupta yazmayan varmış meğersem gizli hayranlarımız varmış yahu.

selam kızlar,

yürüyüşten yeni geldim bende..

çiçek gelmedi mi hala ya!! ben birsürü lifalif aldım :)) biri tropikal meyveli , biride meyveli fındıklı bişey.. bide şu probiyotik yoğurtlardan aldım..ama ben bunların hepsinden nefret ederim.. ya neden faydalı hiç bir şeyin tadı güzel olmaz kiiii!!

bu arada şenayı site yasaklamış!! neden ya!! naptıki şenay??? hayret ya!

nisan ikizler hoşgeldin canım.. ama neden bunca zaman hiç yazmadın? neyse diyoduk zaten zaman azaldıkça aramıza katılan çok olur diye..3. ikiz anamız da sen olucan anlaşılan..hoş elimizde bisen varsın şuan..seherimden haber yok, şenay yasaklı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…