2009 Nisan Anneleri buraya

aay pencerem açık hava güzel ve kısa kolluyla oturuyorum aynı yaz gelmiş gibi havada kararmadı zaten bi bahar moduna girdim içim pırpır valla..daha haftaya saatlerde alınınca nasıl olcaz ki

konuşmasan iyi olur tabi tanımadığın insanlar hakıkında canım..................................

canım ya seninkide çok sıkıntılı oldu dediğin gibi 9 doğurdun ama hala ortada bebiş yok. Hayırlısıyla en kısa zamanda alırsın inşallah kocağına.

Ay sorma canım şu anki acımı tarif edemem Sadece kafam biraz dağılsın diye nete giriyorum buda olmasa patlardım herhaldesenağlama

SELıNAY canımcım baktın mı özelliklerine dediğim arabanın?
fiyatı 280 di ama şimdi zam gelmiş midir bilmem.

çok garip bi gün oldu bugün ya şenay gitti,sabah bi garip stresli başladık zaten güne,doğum haberleri falan..
ben şimdi hürriyette pınar altuğ u okuyorum okudunuz mu kızlar çok güzel anlatmış doğumunu???

Ay bende çıkıyorum yatim biraz dayanamıyorum. Annem yanımda, babam gitti ananeme uğricak zaten teyzemler dayımlarda orda, annemi azad ettiler benim yanıma. O da yarın dr. muayenesinin durumuna göre öğlende eve gider. Zaten bende bi yamuk yoksa gitsin de günah o da anneciğini bi görsün, üzülüyo

arkadaşlart merhabalar ben aranıza yeni katıldım.9 aylık evliyim ve bebiş istiyorum.adetim bugün 6 gün geçti sabah test yaptım.negatif çıktı çok canım sıkıldı şuan hala tık yok hiç bi belirti yok.sizce bu testlerin yanılma oranı varmı

Herkese iyi akşamlar.............................................

iyi akşamlarrra.s.

yaaaaa ben geldm millet çıkmış olmazki, amaaaaaaaa:dilcikar:

Kızlar iki soru sorcam..
1.si bebek arabası aldınız mı?
2.si bebeklerin kordon kanını aldırcakmısınız?

canım ben bebek arabası aldım ama markasını bilmiyorum walla bakmadım ana kucağı ile birlikde aldım 500 ytl indirmdeydi kaçırmadım yani çünkü hastane çıkısında ana kucağı lazım olacakmış bide benimki çift yönlü değil araba sabitleme koltuğuda var çoğu bebek arabasıında sabitleme zımbırtısı yok ona dikkat et

[

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…