teşekkür ederim hayatım şimdi bende yaptım göğsüm ile göbek arasında tümsek yok
bacağımıda değdiremiyorum başka kocakarı şeylerinden varmı denesek ?
bunlar belirti değil sanırsam olmuyo işte
tabi uzun sürüyo ya sancılar çoğunluklada bir kısmı geceye rastlıyo doğal olarak.
Ama biz nisan annesiyiz gündüzler uzadı bence gündüz başlar sancılar.:CüvCüv:
kıskandım valla ben aylardır dr tarafından yasaklı ev hapsindeyim hapiste olmasamda yolda kalıyom zaten
bigün avm ye gittim akşam acildeydim
demek bünye ile ilgili , sağlıklı olsunda bebişler gerisi umurumda değil valla..
kızlar bide bişey merak ettim meme kalkanı aldınızmı aldınızsa kullanabildinizmi ben takınca sanki herkes bana bakıyomuş gibi değişik bi ruh haline bürünüyorum
aslında göğüs uçlarını ezilmekten koruyor ama takamıyorum bunun daha küçük bi formu yokmu acaba ?
olmuyo çiçek hile yapıyom açık ve net bi şekilde
şenayın yanındakilere Allah yardım etsin valla şimdi heyecandan yolmuştur hemşireleri felan
kocakarıların çaresiz kaldığı vakalardansın o zamanbaşka bildiğim yok :)
ayyy sancı mıııııııııııııııııııı delikafadulden eyvahh
kesinlikle kıskanma canım bende de ne yazıkki ameliyattan sonra sorunlar başlıyo.
Çok allerjik bi bünyem ver. Dikiş yerlerim çok sorun çıkarıyo. Ve yaralarım çok zor iyileşiyo.
İşte hepimizin zor bi zamanı var.Dediğin gibi sağsalim kucağımıza alalımda nasıl olsa toparlarız gerisi önemli değil. Önemli olan güzel hediyelerimizin farkında olup canımızı sıkmadan bunalıma girmeden günlerimizi tamamlamak.:içelim:
dilek senin kız gezmeyi seviodur o zaman:) oğlanda sevecek kesin
kızlar bide bişey merak ettim meme kalkanı aldınızmı aldınızsa kullanabildinizmi ben takınca sanki herkes bana bakıyomuş gibi değişik bi ruh haline bürünüyorum
aslında göğüs uçlarını ezilmekten koruyor ama takamıyorum bunun daha küçük bi formu yokmu acaba ?
hehe ne yapalım benim kızım acayip zaten bütün gün hanım gibi oturuyo ne zaman yatsam göbek atıyo sanki içerde
ana düşmanı olacak benim kızım sabaha kadar talim yaptıracak bana
ayy sağ salim alayımda kucağıma gerisi boş yaptırsın..
yok canım gerçekten kıskançlık yapmadım zaten öylesine dedim herkesin aynı olacak diye bişey yok ne yapalım benimkide böyle oldu ama benim annemde böyleymiş 9 ay ev hapsinde geçirirmiş hamileliğinigenetik demekki..
şimdiden sanada hayırlı doğumlar aynı yerden bi daha aynı acı zor valla
Allah kurtarsın hepimizi..
sonuçtaa bu nisan sonunda her halikarda kucağımızda bebekler olacak
benimki babasına çektiyse mayısı bile bekler valla
inatçı kız..
yok dozkancım bileceklerini hiiiiçç sanmam
valla şu güne kadar annemin bizi 9 ay taşıdığını hiç düşünmemiştim şimdi daha bi acıklı oluyo anne insanın gözünde
benim kızım büyüyüpte hamile kalana kadar anlamaz kıymetimi eminim nede olsa tohumu nerden aldığını biliyom
evet ya . bugün havada böyle güzel olunca hepten hülyalara daldım alıcam gezicem bebişimi diye. gelsede bian önce büyütsek dışarda. İçerde daha fazla büyümez zaten büyürse ben patlarım artık göbiş kocaman oldu valla. Dağ fare doğuracak o ayrı konu.
hehhe bu lafı ben söylüyo olsam hayali bile güzel dicemde oturmadınki be gülüm bi gün
aman sağlıklı olda hiç oturma bebişinlede yazın tadını çıkar inşallah
kızlar ben bi anneme ineyim
kıymetini anladımda ne , hala kızıyom ona bazen bu hormonlar sağolsun neyse doğumdan sonra anlayacam kıymetini ben senin diyorum
öpüyorum herkesi nisanın demirbaşı olacaz yakında herkes dökülecek ben hala buralarda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?