2009 Nisan Anneleri buraya

kocakarıların çaresiz kaldığı vakalardansın o zaman başka bildiğim yok :)

tabi uzun sürüyo ya sancılar çoğunluklada bir kısmı geceye rastlıyo doğal olarak.
Ama biz nisan annesiyiz gündüzler uzadı bence gündüz başlar sancılar.:CüvCüv:

ayyy sancı mıııııııııııııııııııı delikafadulden eyvahh

kesinlikle kıskanma canım bende de ne yazıkki ameliyattan sonra sorunlar başlıyo.
Çok allerjik bi bünyem ver. Dikiş yerlerim çok sorun çıkarıyo. Ve yaralarım çok zor iyileşiyo.
İşte hepimizin zor bi zamanı var.Dediğin gibi sağsalim kucağımıza alalımda nasıl olsa toparlarız gerisi önemli değil. Önemli olan güzel hediyelerimizin farkında olup canımızı sıkmadan bunalıma girmeden günlerimizi tamamlamak.:içelim:

kızlar bide bişey merak ettim meme kalkanı aldınızmı aldınızsa kullanabildinizmi ben takınca sanki herkes bana bakıyomuş gibi değişik bi ruh haline bürünüyorum
aslında göğüs uçlarını ezilmekten koruyor ama takamıyorum bunun daha küçük bi formu yokmu acaba ?

ben aldım meme uçlarını nemli tutuomuş yara olmuomuş kulanırım heralde ama havalar çok ısınınca zor

olmuyo çiçek hile yapıyom açık ve net bi şekilde
şenayın yanındakilere Allah yardım etsin valla şimdi heyecandan yolmuştur hemşireleri felan

Bence şenay şimdiden çocuk doktorunun başına ekşimiştir.
Bu çocukların çiğer gelişimi tamamlanmıştır di mi?
kiloları iyidir di mi?
sen topuk kanı nasıl alınıyo biliyosun di mi?
.......................
Adam onun kadar bilgilimidir emin değilim valladelikafaduldendelikafadulden

kocakarıların çaresiz kaldığı vakalardansın o zaman başka bildiğim yok :)

ayyy sancı mıııııııııııııııııııı delikafadulden eyvahh

hehe ne yapalım benim kızım acayip zaten bütün gün hanım gibi oturuyo ne zaman yatsam göbek atıyo sanki içerde
ana düşmanı olacak benim kızım sabaha kadar talim yaptıracak bana
ayy sağ salim alayımda kucağıma gerisi boş yaptırsın..

yok canım gerçekten kıskançlık yapmadım zaten öylesine dedim herkesin aynı olacak diye bişey yok ne yapalım benimkide böyle oldu ama benim annemde böyleymiş 9 ay ev hapsinde geçirirmiş hamileliğinigenetik demekki..
şimdiden sanada hayırlı doğumlar aynı yerden bi daha aynı acı zor valla
Allah kurtarsın hepimizi..

Ben almadım gögüs kalkanı.Bilmiyorumki kullanabilir miyiz. Ben sütyenle zor duruyom valla havalar ısınınca hepten ter basacak bize kullanamam herhalde.

Ahh ahh bu sıpalar bilecek mi bakalım kadir kıymet. gamyoncuiremsu

sonuçtaa bu nisan sonunda her halikarda kucağımızda bebekler olacak

evet ya . bugün havada böyle güzel olunca hepten hülyalara daldım alıcam gezicem bebişimi diye. gelsede bian önce büyütsek dışarda. İçerde daha fazla büyümez zaten büyürse ben patlarım artık göbiş kocaman oldu valla. Dağ fare doğuracak o ayrı konu.

yok dozkancım bileceklerini hiiiiçç sanmam
valla şu güne kadar annemin bizi 9 ay taşıdığını hiç düşünmemiştim şimdi daha bi acıklı oluyo anne insanın gözünde
benim kızım büyüyüpte hamile kalana kadar anlamaz kıymetimi eminim nede olsa tohumu nerden aldığını biliyom

kesinlikle evlenip çocuk sahibi olmadan anneler anlaşılmıyo di mi?:CüvCüv:

hehhe bu lafı ben söylüyo olsam hayali bile güzel dicemde oturmadınki be gülüm bi gün
aman sağlıklı olda hiç oturma bebişinlede yazın tadını çıkar inşallah

hehhe bu lafı ben söylüyo olsam hayali bile güzel dicemde oturmadınki be gülüm bi gün
aman sağlıklı olda hiç oturma bebişinlede yazın tadını çıkar inşallah

ben hamilelikte gezmeye aşeriyom herhalde. doğru söyledin valla.
Bugün çarşıda tanıdık tezgahtar kızlar vardı doğum ne zaman dediler dedim işte bi hafta falan var kızlar gözleri kocaman kocaman eveeee gittt dediler.:lepi:

kızlar ben bi anneme ineyim
kıymetini anladımda ne , hala kızıyom ona bazen bu hormonlar sağolsun neyse doğumdan sonra anlayacam kıymetini ben senin diyorum
öpüyorum herkesi nisanın demirbaşı olacaz yakında herkes dökülecek ben hala buralarda...

görüşürüz canım. arada iki yanağından öp annenin hiç bişey kalmaz yaptıklarından geriye ondan sonra devam kapriseee.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…