2009 Nisan Anneleri buraya

sultanda hareketli ve sabırsız bi tip bence o da sıkıldı
aynen cnm sıkıldım

kesinlikle evlenip çocuk sahibi olmadan anneler anlaşılmıyo di mi?:CüvCüv:

evet anlaşılmıyor annemin değerini daha ii anlıyorum
bu yaşadıklarımın hepsini yaşamış üstelik bundan 22 sene önce daha ilkel şartlarda büyütmüş
inşallah bizim evlatlarımızda bizim değerimizi bilir:Saruboceq:

mayıs anneleri burdalar
bizim topik şu an en revaçta olan topik :))
bizde bi aralar mart annelerinden çıkmıyoduk aaaaaaaaaaah ah ne çabuk geçti

valla yüz vermiicem çünkü kötü b insan. özledim dio bi de utanmadan terbiyesiz bana yapmadıını bırakma bi de özledim yarın sana kahve içmeye gelicem dio

çiçek ne yapçan kız kaynanana börekler çörekler heheheh

ben ki normalde börek çörek yapan insan bu kadına hiçbişey yapmak gelmio içimden. o yüzden evde hazır krakerler falan var onlardan çıkarırım ztn kahve içmeye gelcekmiş o kdr yolu gelsin bakalım. anne yemeğe de kal dememi bekliicek ama demiicem.

canım büyüklük sende kalsın boşver. belkide yaptıklarından pişmn olmuştur. ilk torunmuydu daha bi kıymetli oılur şimdi. belki bebekle birlikte aradaki buzlarda erir..:lepi:

canım benim buzlar pek erimez bu da 4. torunu olacak ama eşim tek erkek evlat ailedeki o yüzden onu evimizi ve beni yönetmeye çalışıolar. o yüzden yakın olamam yine onlara hadlerini bilsinler uzak dursunlar yuvamdan

valla yüz vermiicem çünkü kötü b insan. özledim dio bi de utanmadan terbiyesiz bana yapmadıını bırakma bi de özledim yarın sana kahve içmeye gelicem dio

kız bencede yüz verme yüz verince astarınıda isityo dansöz bunlar hahahahakaydirigubbakcemile3 benimkide aynnı ösledim dio bide utanmadanannn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…