2009 Nisan Anneleri buraya

kız bencede yüz verme yüz verince astarınıda isityo dansöz bunlar hahahahakaydirigubbakcemile3 benimkide aynbı ösledim dio bide utanmadanannn

valla bende yüzde yok astarda yok artık:) tel de dioki bişey lazımmı gelirken getiriim dio ezik ezik bende yok annemle halam herşeyi halledio Allaha şükür sağol dedim

kızlar bu arada benim bebiş dönmedi ya yani kafası hala yukarda ama bende yaniğ sağ göğüsümün altında öle bi sertleşme oluyorki ki bugün çok fazla oldu anlamdım dıoğum belirtilerimi yoksaaaaaaaaaaaaadelikafaduldendelikafadulden

valla bende yüzde yok astarda yok artık:) tel de dioki bişey lazımmı gelirken getiriim dio ezik ezik bende yok annemle halam herşeyi halledio Allaha şükür sağol dedim

şimdi bide kıskaçlıkda vardır... senin annen filan yapıyo ya herşeyiii ah ah ben çok iiii biliirim çiçekcimmmmmmmmkafamçokkarıştı aynı dert bende de var lohusalık döneminde kimse kayınvalidesini yanında istemiyoo hele ben hiç istemiyorum klava:

canım şimdiye kadar dönmesi gerekmezmiydi. 32 haftada dönmüştü benim. doktorun ne diyor.. :1shok:

ya dönmesi gerekiyordu normalde ama doktor sorun değil diyo nasıl olsa sezerya olck diyo çok rahatmış hanımefendikaydirigubbakcemile3

kızlar bende bu akşam dr a gittim tansiyonum 13 e 8 çıkınca hemen idrar tahlili istedi protein çıkacak mı diye çıksaydı yarın gel sabah alalım dedi. kafamdan aşağıkaynar sular boşaldı. benim 4.4.9 biliyosunuz. allahtan protein falan çıkmadı ama hala çok tırsıyorum tansiyonunu sürekli kontrol et yükselirse gel alalım dedi. inşallah yükselmez ya ona bişey olucak diye ödüm kopuyo. dua edin bana.

armonia geçmiş olsun cnm
sık sık kontrol tansiyonunu
zaten ne kalmış şurda 4ü cumartesiye denk geliyo galiba

slm herkese ii geceler bizde bugün doktora gittik oğluş azda olsa kilo almış 2100 olmuş suyum sınırda galiba doktor beni tanıyo herlafa takılıyom diyo pek demedi ama gece gündüz araman bekliyorum artık dedi zaten mmakat duruşta kesin sezeryan ama 1 hafta 10 falan vargibi dedi plesanta yapısı falan bozulmaya başlamış akciğer gelişimi tamam nasılsa doğsada kurtarcak ama 2500 olsa ii olur sarılık açısından dedi sanırım oğlumuzu kucağımıza tahminden önce alcaz sağlıkla olsunda dıarda beslerim ben onu ne diyim başka çaremde yok

senin gerçekten rahim ağzına dayanmış o zaman canım.valla ban da bu karnım hiç elim dümdüz durcak kadar aşağıya inmicek gibi geliyo. baya tümsek yani elim

Benimki detümsek.Şurda 10 gün kaldı.ne zaman inecekse...

Hahhaha kendi çiçeğini de aldın ya helal sanadelikafadulden

aman kontrol etmei ihmal etme.çok geçmiş olsun.

Canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini.

olsun cnm sen sütünle daha ii beslersen bebişini hiç kafana takma
artık tabi Allah ömür verdikten sonra bu saatten sonra bebişlere hiç bişey olmaz

amin canım şimdiden süt gelmeye başladı bende inş çok olur inş çok ve kaymaklı olurda oğlum kilo alır büyür döneminin bebeklerine erişir.

nisan anaları horozundan herkese günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrr sağlıkla bol doğumlu günler anacım

canım yediklerine çok dikat et tuzlu falan yemiosundur zaten limonlu su iç o aşağıda tutuyo tansiyonu

canım ya inşallah 2500 olur ama 1 hafta 10 günde zor gibi evet dışarıda besliiceksin topaç edersin sen onu

nisan anaları horozundan herkese günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrr sağlıkla bol doğumlu günler anacım

günaydın horoz kardeş

vardır tabiiki işinkötüsü bana yaptıklarından dolayı annem babamda onlarla konuşmuo o kdr yüzsüzki hastanede onların yüzüne nasıl bakıcak terbiyesiz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…