2009 Nisan Anneleri buraya

demir cok iii
bende iiyim
2. gün her işimi yapabiliyordum
ama dikişler arasıra sancıyorrr

aklımdaykennnn
ilk günler emzirirken canınız acıyabilir, gögüs ucları alıskın olmadıgı için kabuk bağlıyooor
süper ilaç::::

yarım cay bardağı gülsuyuna bir ayvanın çekirdekleri konur
üzeri kapatılıp 3 gün beklenir, kıvamlı bir merhem oluyooooo
hatta doguma gitmeden yapın

ilk günler onu sürdükten sonra kahve fincanı kapatabilirisniz hem nemli tutar hemde sürtünmeyi önlediğinden tahriş olmuyoooo

didem çok güzel yazmışsın ağlattın beni sabah sabah senağlama allah analı babalı büyütmek nasip etsin ayırmasın sizi hiç :)))

Dıdemcı hoŞ geldın ..

Nasıl oĞlumuz.. Senı ÜzmÜyordur umarım...

Bızlerde artık sabırsızlanıyoruz...

herkezlere merhabalar uzun bir aradan sonra .......... kızım dünyaya geldiğinden beri hiç bir şeye fırsat bulamaz oldum bu arada baya bir nisan annesi doğum yapmış doğum yapan tüm annelere sağlıklar diliyorum bebeklerinede sağlıklı mutlu v ehuzurlu bir hayat diliyorum.... doğum yapacak annelerimiz allah kolaylıkla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ....

merhaba canim. negüzel bebişine kavustun.. bebişin nasıl dünyaya geldi normal mi sezercik mi
ve kac kg....
allah analı babalı büyütsün bebisini masallah

Şenay şimdi ne heyecanlıdır kimbilir.Sağlıkla alır inşallah bebeklerin kucağına.:Saruboceq:

bak benim kocişin eli tümsekte olmuyo hehehehe :)) söyleyince benden önce deniyo herşeyi :)))))

etoprak sen çalışıyo muydun şimdiye kadar...seninle aynı meslekteyiz ya o yuzden soruyom...ben gecen hafta kaçtım ...sınav haftasısydı gozetmenlik falan derken..bu hafta calışamaz raporunu alacam nasipse 37+1 de

güzelim ben bu dönem ders almadım, daha doğrusu bi tane üzerimde görünüyor ama eşim giriyor..mid-termlerden haberim yok valla, üzerimdeki derste proje dersi olduğundan mid-term yapmıyo hoca.. ama bende gitmiyorum işe, çünkü bizim structure lab..koşulları bi hamileye uygun değil, bugünde çalışamaz raporu alıcam artık..

gözün aydın canım..şu bebişlere hayırlısıyla kavuşmayı bizede nasip eder inşallah rabbim.

hemen not aldım valla, bu tür reçetelere çok ihtiyacım olacak çünkü beyaz tenlilerin daha çok yara oluyomuş göğüsleri.. bu arada maşallah demir bebeğe

allahım herkes aynı şeyi söylüyo, bu küçücük yaramazlar tüm hayatımızı dolduracak demek..napalım başa gelen çekilir kaydirigubbakcemile

bende öğleden sonra dr. gideceğim bakalım neler diyecek..benim dün akşam çok sancım vardı..bugünde çatı ağrısından yürüyemiyorum bile..haydi hayırlısı :)

kahvaltımı edip işimin başına geldim yani sizlere :))

sabahtan beri 4sayfacık konuşmusunuz
ee sitenin çenebazları yavaş yavaş gidiyor
şenay urla da gitti
çiçeğinde bugün çok sevdiği kayınvalidesi geliyor
biz bizeyiz yane
havada güzel herkes kendini dışarlara atıyor

merhaba güzel hamişler :dance:

pazar günü karnım taş gibi bir vaziyette sabah ettim dün eşimin çalıştığı hastaneye gittim ordaki doktorumuzda çok tatlı bir bayan bebeğin kilosunu 4200 hesapladı fakat ben 4000 kg diyorum dedi oysa ben kendi doktoruma gittiğimde yani 6-7 gün önce 3300 demişti ve sezeryan tarihini 10 nisan demişti 4200 ölçen haftaya pazartesi alalım yer kalmamış çocuk sıkıntıya girer dedi bende eşime perinatoloğa sormasını ve kilosunu en iyi o ölçer diye randevu almasını istedim akşam 5 te randevumuz var ama gerçekten karnım ikiz karnı gibi ve acaip gerildim allaha emanet uyku haram sabaha kadar tv seyrediyorum ve acaip moralim bozuk senağlamasenağlama çünkü erkek kardeşim kafadan çatlak bir karısı var iki çocuğu bırakıp bırakıp gidiyor biri 3 diğeri 1 yaşında annem onlara bakıyor herhalde doğuma yalnız girecem dün ağlamaktan komaya girdim bu insanlar neden iyilik yaptıkça düşman oluyorlar anlamadım eşim çalıştığı hastanede doğum yapmamı istiyor senle hastanede daha iyi ilgilenirim diye bende evime yakın olan hastanede yapmak istiyorum ve evimde olmak istiyorum ve çok korkuyorum tek başıma bebeğime nasıl bakacam diye acaba sezeryandan sonra ne kadar zamanda ayağa kalkabilirim bebeğime bakabilirim senağlama

maşallah cnm bebeğin kilosu baya iyiymiş
ama abinin eşi evimi terkediyor 1 ve 3 yaşlarındaki çocuğu bırakıp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…