herkezlere merhabalar uzun bir aradan sonra .......... kızım dünyaya geldiğinden beri hiç bir şeye fırsat bulamaz oldum bu arada baya bir nisan annesi doğum yapmış doğum yapan tüm annelere sağlıklar diliyorum bebeklerinede sağlıklı mutlu v ehuzurlu bir hayat diliyorum.... doğum yapacak annelerimiz allah kolaylıkla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ....
cnm şenay saat :13 de alınacak sanırım yani hala öğrenememiştir....günaydın kızlar şenay şimdi bebişleriyledir dimi ne kadar güzel cinsiyetide öğrenmiştir sonunda
şenayın sezeryan saati 13:00 --
ameliyathane de önemli bir beyin ameliyatı varmış...
bende dedim ... benimki daha önemli deseydin,, 2 tane sıpa çıkacak...
inşallah doktor seni sallamıyordur diyorum.. gülüyor.. artık birde de olmazsa
kendi sezeryanımı kendim yapacam dedi..
selamları var..
haber verecek bize...
ayy toprak güldürdün beni yaa..ben dediğiniz hareketi çook rahat yapıyorum hop 1 hamlede menecik. yani 1 aydan önceye doğurmayacağım sanırsam. hayırlısı. bide daha önce bahsedildimi bilmiyorum ama.. ayakta düz bi şeklide dururken elimizi göğüs altımıza koyuyoruz. elimiz tam dümdü< duruyorsa doğuma 1 hafta kalmış demek fakat hala tümsekse yani el tam düz durmuyorsa hala zaman var demekmiş. yani anlıyacaınız karnın aşşağıya düşmesi elle kontrol yöntemi inşallah anlatabilmişimdir. ben o sınavdan da geçemiyorum daha elim tümsek duruyor. yani görğüs altım boşalmamaış. kafamçokkarıştı
etoprak sen çalışıyo muydun şimdiye kadar...seninle aynı meslekteyiz ya o yuzden soruyom...ben gecen hafta kaçtım ...sınav haftasısydı gozetmenlik falan derken..bu hafta calışamaz raporunu alacam nasipse 37+1 de
kızlar herkese merhaba... biz kızmla evimize geldik çok şükür... epidural sezeryan olduğu için bende süt henüz gelmedi mama veriyoruz ama normalmiş...dikiş sancım çok az oldu bugün geçti bile... sezeryan olacaklar hiç korkmasın hele epidural inanılmaz güzel... bebeğinizi görmek onu kucağınıza almak harika bi duygu... hala hayal gibi geliyo yaşadıklarım... bebeğimi izleyip duruyorum en kısa zamanda resimde ekliycem darısı hepinizin başına...herkese dua ettim doğum anında...bu arada iyi dileklerinizide gördüm hepinize teşekkür ediyorum...inşallah bundan sonrada paylaşımlarımız devam eder... öptüm hepinizi
demir cok iii
bende iiyim
2. gün her işimi yapabiliyordum
ama dikişler arasıra sancıyorrr
aklımdaykennnn
ilk günler emzirirken canınız acıyabilir, gögüs ucları alıskın olmadıgı için kabuk bağlıyooor
süper ilaç::::
yarım cay bardağı gülsuyuna bir ayvanın çekirdekleri konur
üzeri kapatılıp 3 gün beklenir, kıvamlı bir merhem oluyooooo
hatta doguma gitmeden yapın
ilk günler onu sürdükten sonra kahve fincanı kapatabilirisniz hem nemli tutar hemde sürtünmeyi önlediğinden tahriş olmuyoooo
herkezlere merhabalar uzun bir aradan sonra .......... kızım dünyaya geldiğinden beri hiç bir şeye fırsat bulamaz oldum bu arada baya bir nisan annesi doğum yapmış doğum yapan tüm annelere sağlıklar diliyorum bebeklerinede sağlıklı mutlu v ehuzurlu bir hayat diliyorum.... doğum yapacak annelerimiz allah kolaylıkla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ....
maşallah cnm bebeğin kilosu baya iyiymişmerhaba güzel hamişler :dance:
pazar günü karnım taş gibi bir vaziyette sabah ettim dün eşimin çalıştığı hastaneye gittim ordaki doktorumuzda çok tatlı bir bayan bebeğin kilosunu 4200 hesapladı fakat ben 4000 kg diyorum dedi oysa ben kendi doktoruma gittiğimde yani 6-7 gün önce 3300 demişti ve sezeryan tarihini 10 nisan demişti 4200 ölçen haftaya pazartesi alalım yer kalmamış çocuk sıkıntıya girer dedi bende eşime perinatoloğa sormasını ve kilosunu en iyi o ölçer diye randevu almasını istedim akşam 5 te randevumuz var ama gerçekten karnım ikiz karnı gibi ve acaip gerildim allaha emanet uyku haram sabaha kadar tv seyrediyorum ve acaip moralim bozuk senağlamasenağlama çünkü erkek kardeşim kafadan çatlak bir karısı var iki çocuğu bırakıp bırakıp gidiyor biri 3 diğeri 1 yaşında annem onlara bakıyor herhalde doğuma yalnız girecem dün ağlamaktan komaya girdim bu insanlar neden iyilik yaptıkça düşman oluyorlar anlamadım eşim çalıştığı hastanede doğum yapmamı istiyor senle hastanede daha iyi ilgilenirim diye bende evime yakın olan hastanede yapmak istiyorum ve evimde olmak istiyorum ve çok korkuyorum tek başıma bebeğime nasıl bakacam diye acaba sezeryandan sonra ne kadar zamanda ayağa kalkabilirim bebeğime bakabilirim senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?