2009 Nisan Anneleri buraya

cnm senin az kalmış artık doğsa da olur inş.vakitlice üzmeden yormadan gelir.....
tam pozisyonunu almış yani kafa aşağıda ayaklar yukarıda....

slm güzel anneciklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrra.s.

ayy hadi hayırlı olsunnnn şimdi girmişdir o zaman seeryanaaaa hadi bakalımmmmm

yaa ben bide akşamları bazen sağ tarafıma dönüp uyuyorum
bebek te sağ tarafta - onu eziyormuyum acaba ???

çoçuğum kolu bacağına bişey olmasın..kıyaman ben ona yaaa
şirvan onu bende çok yapıyorum ama bişey olmaz diyorlarr yine de korkuyorum inşl. bişey olmazzzzz:bbo:

canım allah yrdımcın olsun ama ne güzel bebişinle virlikdesin neyse az kaldı allah izin veririse bizde bbeişlerimizi kucağımıza alacağızzzz:asigim:

maşallah kız bebişine

bu arada bende hastaneden geldim bvenim kız 2900 olmuş herşeyi normalmiş suyu filan nts yede girdim şimdilik bişey yokmuş hihoyyyt

kızlar benim ağrım var yatıorum bugün biraz hafiflerse giricem tekrar öptüm merak etmeyin bişey olursa şirvancığıma haber veririm

herkese selam kızlar neler yiysonozda bebişler kiloalıyo anlamıyorumki.
aslında yemekte bi yere kadaramışsabahtan beri okumadığım makale kalmadı yapısalmış bebeği besleyebilmek.
zaten hamilelik biraz daha uzun olsa hepimiz doktor olcaz net başından

asya al bende de o kadar valla ne yiyeceğimi şaşırdım bebeiş kilo alsın diye ama dediğin gibi yapısal sanırım.
didemcim gelmiş hoşgelmiş. demir bebek çok iştahlı sanırım maşallahhh.. ne güzel yavrusuna kavuştu darısı başımıza artık..
çiçek canım dinlen bol bol uzan senin doğum yaklaştı sanırım. allah hayırlısını versin inşllah.

kızlar. doğumun belirtileri :
ishal- aslında doğal lavman görevi görüyormuş bağırsaklar temizleniyor.
son günlerde ortaya çıkan bir enerji.- buda aslında doğum sırasında kullanmak için verlen bir enerjiymiş. fakat bayanların çou bunu temizlik yapmak için kullanıyorlarmış. aslında bu enerjiye doğumda ihtiyacımız olduğu için bunu boşa kullanmamak lazım mış..
bunları duydum daha duyduğunuz varsa yazarmısınız.
bu arada ishal bende de var.. kafamçokkarıştı

kızlar ben de geldim
Doktora gittik sabah.
Nst kağıdım çiçeğin dediği gibi tuvalet kağıdı gibi sıfır sancıyla çıktı.
Bebeğin suyu gayet iyi dedi doktor.
Beyefendinin kilosu 3400 olmuş(tabi doğruysa ultrason)
Bu arada sezeryan tarihimiz değişti 06.04.2008 saat 12:30 da buluşuyoruz oğluşla.
Çiçek konuş doktorla aynı gün girelim yaaaaaa.

kızlar şenay doğumdan çıkmıştır sanırım.. inşallah hepside sağlıklıdırlar.
kızlar ben dışarıya çıkıyorum biraz oğlumun eksikleri var havlusunu biberonunu emziğini alcam. kendimede emzirme sütyeniyle gecelik bakıcam. görüşürüz. a.s.

ıshal ben de her hafta 1-2 kere oluyor ama bence yanlış belirtiiii.......

Dozkan Niçin sırt üstü yatmamak gerekiyor ?......

Şenay'ı iyice merak ettim. Diğer bebeğin cinsiyetini de.......

tam çıkıyordum mesajını gördüm.. oğluna maşallahh.. koccaman olmuş.. yani nasipse sadece 6 gün kaldı doğuma ay çokk azzz darısı başımıza artık..
çiçek seni beklemiycek sanırım. sancısı vardı uzanıyorum yazmış.
görüşürüz canım. yerimseniben

İshal ben de her hafta 1-2 kere oluyor ama bence yanlış belirtiiii.......

Dozkan Niçin sırt üstü yatmamak gerekiyor ?......

Şenay'ı iyice merak ettim. Diğer bebeğin cinsiyetini de.......

bilmiyorum ki mart annelerinden hatırlıyorum. onlar yazmışlardı. internette de yazıyor..
şenayı bende merak ediyorum yaaa.... iyilerdir inşallahh...

çok sevindim dozkan senin için kuzunun iyi olmasına maşallah diyelim

sırt üstü yatmak bebeğe oksijen gidişini azaltıyormuş, en iyi pozisyon sol tarafmış kordonu sağda olduğundan baskı yapmamak için ama son ayda artık sağ tarafta daha çok yatıyorum bende inş etkilenmez.....
bu da benim duyduklarım....

güle güle cnm iyi alışverişler bende gecelik almadım fiyat ve model için dönüşte paylaşımlarını bekliyorum cnm

evet canım sonunda kavuştuk.. ben geldim fakat sen dışarı çıktım sanırım ...
hava güzel çıkın dolaşın bizim yerimize..

bendede baskı var.. sağ kasığımda resmen ....

maşallah bebişe....
demek pazartesi kavuşuyorsun bebişine...

bende o gün kontrole gidip,, raporumu alacağım muayene olacağım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…