2009 Nisan Anneleri buraya

maşallah cnm bebeğin kilosu baya iyiymiş
ama abinin eşi evimi terkediyor 1 ve 3 yaşlarındaki çocuğu bırakıp

sorma canım kardeşimin eşi rabbim hidayet nasip etsin akıl fikir versin ufacık bir tartışmada evi terk ediyor ve kardeşimde 5 yaş büyük bir insan olan anneme oluyor ve bana yansıyor...

canım çok üzüldüm yaşadıklarına.. anenle oturup konuşsana bu konuyu anne ben sezeryan olucam bu bebeğe kim yardım edecek bana yazık değilmi filan diye. kayuınvalidende mi gelmez bakmaya.. olayı tam anlamadım ama gelininiz çalıştığı içinmi annen bakıyor çocuklara sizdede bakabailir . bir yandan da senle ilgilenir..
bu arada bebeğinini kilo konusu çok yerden duydum kilo konusunda ultrason yanıltıcı olabiliyormuş.. bazıları büyük ölçüyor. neyse canım inşallah sorunları halledip hayırlısıyla doğumunu gerçekleştirirsin..

sorma canım kardeşimin eşi rabbim hidayet nasip etsin akıl fikir versin ufacık bir tartışmada evi terk ediyor ve kardeşimde 5 yaş büyük bir insan olan anneme oluyor ve bana yansıyor...

halla halla ya insan çocuklarını nasıl bırakır Allah akıl fikir versin yaa
tabiki etkilenirsin
konuş kadınla işe yaramazmı yapma böyle de akıl ver

canım maşallahhh 4 kilo -- nasıl besledin kız onu öyle.. afferim sana.....

yengenize de allah akıl versin,, çünkü akıllı bir kişi çoçuklarını bırakamaz gibi geliyor..
(genede büyük konuşmayalım )

5 yaş büyük derken ?

eşim şirkete sigortacı yollamış,,
çoçuğunu özel sağlık sigortası yaptırtacakmış ,,,
şartlarını dinlemem için bana yönlendirdi. ...

adama bak yahu...
çoçuğu daha doğmadan neleri düşünmeye başladı...

12:30 da gelecekti..
işim yokmuş gibi onu dinleyeceğim..

:roflol: kızz geda sende benim gibi yenimi kalktın evdekiler böle işte 11 den aşşağı kalkamıyorum . günün yarısı bitmiş oluyor. bundan sonra saat kurucam ama en geç 9,30 da kahvaltımı yapmam lazım.. doktor öyle sölemişti.

dün dr gittik gene malum haftada bir gidiyoz artık.. bernim kız 2885 olmuş. başı henüz tam oturmamış kemiğe dedi... sağ kasığıma doğruymuş... o ağrılar da normal artık dedi... ama nst de hiç bişiy çıkmadı.. suyu falan da normalmiş... yani herşey yolunda inşallah...

sabah kaynanam aradı cumartesi gelecezm bişey ister misin diye.. saolsun... ama kaynım da gelecekmiş pek sevmem kendisini ..... neyse.... ay şimdiden ne yapsam yemeğe diye gerildim... sonraları kaynanam yapar heralde.... ama cumartesi hazır olmalı her şey...

düne daha bakamadım...
şenay nasıl olmuş bilginiz var mı... çiçek nasıl.....

şirvancım nasılsın sonunda karşılaşabildik forumda.. eşin ne güzel düşünmüş. bence babalık sorumluluklarını hissetmeye başladı. ne güzel herkes böyle düşünceli olmuyor. aferim ona..

ne günaydını kız - ben öğlen yemeğimi yedim geldim ....

eee sen çalışkan bi iş kadınısın bacım... biliyosunuz arık benim ne kadar tembel olduğumu... uyudum uyudum... sonra biras örgü ördüm ve kahvaltı yapıp geldim... ayyy sen de izine ayrıl artıkkkkkk

maşallah ne düşüncelimiş eşin...

yok aslında 10.20 gibi kalktım ama miskinlikten gidip kahvaltı yapamadım. yaa tek başına insanın bişiy yiyesi gelmiyo

evde olmak sıkıcı.. yalnız vakit geçmiyo... pazar eşim evdeydi dün de ööle ohhh ne güsel.... keşke onunda cumartesi pazarları tatil olsa....
iyiki siz varsınız bi de örgülerimdelikafaduldendelikafadulden söke dike yeni şeyler deniyom:)

gedacım bende merak ediyorum.. şenayı. haber varmı geçmişi bi türlü okuyamadım.. :1no2:
yemek konusunda bence el oyalayıcı yorucu bişeyler yama. mercimek çorbası kuru fasulye pilav yap. hem çabuk olur hemde ayakta fazla tutmaz seni.

bende 11.00 de kalktım.. aynen canım yaa tek başına kahvaltı yapmak istemiyorum.. bide doktor hergün yumurta ye dedi. hergün aynı şey iyice sıkıldım. yarında benim eşim izinli ama artık çıkıp öle eskisi gibi saatlerce gezemiyorum.. çiçeğin bahsettiği ağrı bu kasıklarda sanki bebeğin başı orda ve yürüdükçe aşşağıya baskı yapıyor gibi bir ağrı olluyor o yüzden yürüyüşte yapamıyorm.. kızlar ayrıca hergün adet sancısı gibi ılık ılık bi ağrım var. off yaaa erken filan gelmese benim velet. daha kilosu düşük.. neyse hayırlısı olsun son günler allah hakkımızda hayırlısını versin.

evet ne bile heyecanlıyım Allah yardımcısı olsun

kızlar ben çıkıyorum valla hava süper bidaha belki çıkamam hade tükkan size emanet:::::::))

Kızlar selam..Öncelikle Kalbimiz Şenayla, Allah sağlıkla kavuştursun bebeklerine
Sabah benim yine sancım vardı. Kalbim ağzımda kalktım, işallah bekler bebeğim diye dualar ediyorum. Birazcık yer değiştirdi sanırım, sol tarafımdaydı poposu sağda ayakları vardı şimdi ayakları tam ortada duruyo 2 göğsümün arasında. Bakalım daha ne muzurluklar yapıcak çıkana kadarkaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…