maşallah cnm bebeğin kilosu baya iyiymiş
ama abinin eşi evimi terkediyor 1 ve 3 yaşlarındaki çocuğu bırakıp
merhaba güzel hamişler :dance:
pazar günü karnım taş gibi bir vaziyette sabah ettim dün eşimin çalıştığı hastaneye gittim ordaki doktorumuzda çok tatlı bir bayan bebeğin kilosunu 4200 hesapladı fakat ben 4000 kg diyorum dedi oysa ben kendi doktoruma gittiğimde yani 6-7 gün önce 3300 demişti ve sezeryan tarihini 10 nisan demişti 4200 ölçen haftaya pazartesi alalım yer kalmamış çocuk sıkıntıya girer dedi bende eşime perinatoloğa sormasını ve kilosunu en iyi o ölçer diye randevu almasını istedim akşam 5 te randevumuz var ama gerçekten karnım ikiz karnı gibi ve acaip gerildim allaha emanet uyku haram sabaha kadar tv seyrediyorum ve acaip moralim bozuk senağlamasenağlama çünkü erkek kardeşim kafadan çatlak bir karısı var iki çocuğu bırakıp bırakıp gidiyor biri 3 diğeri 1 yaşında annem onlara bakıyor herhalde doğuma yalnız girecem dün ağlamaktan komaya girdim bu insanlar neden iyilik yaptıkça düşman oluyorlar anlamadım eşim çalıştığı hastanede doğum yapmamı istiyor senle hastanede daha iyi ilgilenirim diye bende evime yakın olan hastanede yapmak istiyorum ve evimde olmak istiyorum ve çok korkuyorum tek başıma bebeğime nasıl bakacam diye acaba sezeryandan sonra ne kadar zamanda ayağa kalkabilirim bebeğime bakabilirim senağlama
sorma canım kardeşimin eşi rabbim hidayet nasip etsin akıl fikir versin ufacık bir tartışmada evi terk ediyor ve kardeşimde 5 yaş büyük bir insan olan anneme oluyor ve bana yansıyor...
merhaba güzel hamişler :dance:
pazar günü karnım taş gibi bir vaziyette sabah ettim dün eşimin çalıştığı hastaneye gittim ordaki doktorumuzda çok tatlı bir bayan bebeğin kilosunu 4200 hesapladı fakat ben 4000 kg diyorum dedi oysa ben kendi doktoruma gittiğimde yani 6-7 gün önce 3300 demişti ve sezeryan tarihini 10 nisan demişti 4200 ölçen haftaya pazartesi alalım yer kalmamış çocuk sıkıntıya girer dedi bende eşime perinatoloğa sormasını ve kilosunu en iyi o ölçer diye randevu almasını istedim akşam 5 te randevumuz var ama gerçekten karnım ikiz karnı gibi ve acaip gerildim allaha emanet uyku haram sabaha kadar tv seyrediyorum ve acaip moralim bozuk senağlamasenağlama çünkü erkek kardeşim kafadan çatlak bir karısı var iki çocuğu bırakıp bırakıp gidiyor biri 3 diğeri 1 yaşında annem onlara bakıyor herhalde doğuma yalnız girecem dün ağlamaktan komaya girdim bu insanlar neden iyilik yaptıkça düşman oluyorlar anlamadım eşim çalıştığı hastanede doğum yapmamı istiyor senle hastanede daha iyi ilgilenirim diye bende evime yakın olan hastanede yapmak istiyorum ve evimde olmak istiyorum ve çok korkuyorum tek başıma bebeğime nasıl bakacam diye acaba sezeryandan sonra ne kadar zamanda ayağa kalkabilirim bebeğime bakabilirim senağlama
sorma canım kardeşimin eşi rabbim hidayet nasip etsin akıl fikir versin ufacık bir tartışmada evi terk ediyor ve kardeşimde 5 yaş büyük bir insan olan anneme oluyor ve bana yansıyor...
ne günaydını kız - ben öğlen yemeğimi yedim geldim ....
eşim şirkete sigortacı yollamış,,
çoçuğunu özel sağlık sigortası yaptırtacakmış ,,,
şartlarını dinlemem için bana yönlendirdi. ...
adama bak yahu...
çoçuğu daha doğmadan neleri düşünmeye başladı...
12:30 da gelecekti..
işim yokmuş gibi onu dinleyeceğim..
:roflol: kızz geda sende benim gibi yenimi kalktın evdekiler böle işte 11 den aşşağı kalkamıyorum . günün yarısı bitmiş oluyor. bundan sonra saat kurucam ama en geç 9,30 da kahvaltımı yapmam lazım.. doktor öyle sölemişti.
dün dr gittik gene malum haftada bir gidiyoz artık.. bernim kız 2885 olmuş. başı henüz tam oturmamış kemiğe dedi... sağ kasığıma doğruymuş... o ağrılar da normal artık dedi... ama nst de hiç bişiy çıkmadı.. suyu falan da normalmiş... yani herşey yolunda inşallah...
sabah kaynanam aradı cumartesi gelecezm bişey ister misin diye.. saolsun... ama kaynım da gelecekmiş pek sevmem kendisini ..... neyse.... ay şimdiden ne yapsam yemeğe diye gerildim... sonraları kaynanam yapar heralde.... ama cumartesi hazır olmalı her şey...
düne daha bakamadım...
şenay nasıl olmuş bilginiz var mı... çiçek nasıl.....
yok aslında 10.20 gibi kalktım ama miskinlikten gidip kahvaltı yapamadım. yaa tek başına insanın bişiy yiyesi gelmiyo
evde olmak sıkıcı.. yalnız vakit geçmiyo... pazar eşim evdeydi dün de ööle ohhh ne güsel.... keşke onunda cumartesi pazarları tatil olsa....
iyiki siz varsınız bi de örgülerimdelikafaduldendelikafadulden söke dike yeni şeyler deniyom:)
geda maşallah bebeğine cnm benim bebişte aynı senin gibi duruyor
eda şenay 1 de alıncaktı sezeryana
geda maşallah bebeğine cnm benim bebişte aynı senin gibi duruyor
eda şenay 1 de alıncaktı sezeryana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?