2009 Nisan Anneleri buraya

kızlar sizin fikirlerinizi de alım ..

bu özel sağlık sigortaları hakkında düşünceleriniz nasıl ??

yatarak sınırsız - %80 ayakta kalan %20 ssk karşılıyor.
anne sigorta - 1640 tl
bebek sigorta - 1085 tl
yukarda belirtilen fiyatlar nakit fiyatlardır. 1 senelik ....

gerek varmı acaba???

yaa kızlar şenay hala doğuma girmemişşş

ankarada - yazıcıoğlunun cenazesinden dolayı trafik berbatmış..
doktor trafikte kalmış..

ayyy ben doğuracam heeeeeeeee ..........

Olabildiğince canını sıkma. Allah her şeyin gücünü veriyor. Eminim yanında kimse olmasa da 40 yıllık anne kadar iyi bakacaksın bebişine. Eşin de yardımcı olur gerisini boş ver.....

En iyi yatış pozisyonun sol olduğunu biliyorum ama. Öyle yat yat benim sol vajinal kemiğim ağrıdan kıpırdamıyordu. Ben de eprydir sırtüstü yatıyom...

İshal ben de her hafta 1-2 kere oluyor ama bence yanlış belirtiiii.......

Dozkan Niçin sırt üstü yatmamak gerekiyor ?......

Şenay'ı iyice merak ettim. Diğer bebeğin cinsiyetini de.......
Bebek yeterince oksijen ve besin alamıyomuş zaten rahatsız olduğunu belli ediyo sırt üstü yatınca.

Yaa gene mi sancısı var yaa.
Çiçek bekle güzelim kader arkadaşımmm.
Eda inanamıyorum valla 6 gün kaldı yahu.Darısı başınıza.

çok sevindim dozkan senin için kuzunun iyi olmasına maşallah diyelim
Teşekkür ederiz teyzoş.

maşallah bebişe....
demek pazartesi kavuşuyorsun bebişine...

bende o gün kontrole gidip,, raporumu alacağım muayene olacağım...

Evet muhtar ya şafak birden 2 gün azaltı 5 gün var bugünü saymazsak.
Umarım izin alıp evde dinlenecek zamanın olur şirvancım.

Şimdi bence gerek yok ssk zaten çogu özel hastaneyle anlaşmalı.
Az parada değilmiş.
Özel sigortalarda her istediğin yerde geçmiyo yok önce sen ödüyosun sonra onlar sana ödüyo falan.-tatlicadiarzu-

eda edanur canım gelinimiz çalışmıyor çocuklara annem baksın istiyor yoruluyormuş kardeşim 28 yaşında gelinimiz 33-34 yaşlarında ağır gteliyormuş çocukların biri kreşe gidiyor zaten diğeride 11 aylık allah akıl versin annemde çok üzülüyor ama ne yapsın torun işte

bursasusucum gelinimizi görürsem ayda yılda bir görüyorum öyleyken ben görümcelik yapmışım ezmişim valla şoktayım zaten ben silivrideydim annemi bile 2-3 ayda bir görüyordum hasta allah şifa versin.

şirvancım bebeğimin kilolu olması için hiç birşey yapmadım genetik diye düşünüyorum annaneme çekmişim o da 5-5,5 kilo doğurmuş 4 çocuğunuda annemde kilolu doğuruyormuş ama ben şimdiki ultrasonlara pek güvenmiyorum yaklaşık en doğru kiloyu akşam öğrenecem haber veririm.

doktor trafikte kalmış..

İnşallah bi hayır vardır diyecem artık diyecek bişey kalmadı.Olmaz bu kadarda yanikaydirigubbakcemile

doktor trafikte kalmış..

Bence o da stresten doğuracak. Genel anestezi olacaksa sıkıntıyla girmek hiç iyi değil.
Hayırlısıysa bugün olur inşallah.....Yoksa durumlar kötü gibi.....:a015:

RESOLVE 31 sağol canım ama ilk bebeğim annemi yanımda istiyorum kayınvalidem ankaraya gitti orda evleri var ve kayınpederim alzaymır hastası altına falan yapıyor kadıncağızın işi başından aşkın ama ben allahımdan yardım istiyorum bana güç kuvvet versin hepsinin üstesinden gelirim aaa arkadaşlar yarın benim doğum günüm ben koç kadınıyım herzman kendimi çok güçlü hissederdim ve altından kalkamayacağım hiç bir iş yoktu ama bebeğim olunca ne biliyim çok karışık duygular allah hepimizin yardımcısı olsun...

kız dilek ayın 6 sına mı aldınız sezerciği:) ben yarın doktoru benzeticem eziyet çekiorum ben burda eşşek adam ya!!!! bende konuşiim 6 sına alsın inşallah nolur dua et de kabul etsin çok uyuz bi adam ya

Kızlar ya ben de bişey danışmak istiyorum size. Doktor bugün sezeryanı konuşurken istersen sezeryan sırasında tüpleride bağlayalım doğum kontrolüde kökten çözmüş oluruz dedi.
Eşim gelememişti randevuya evde konuşun karar verin ona göre isterseniz bağlayalım dedi.
Sizin tüpleri ağlatmakla ilgili bilginiz fikriniz var mı??
Başka çocuk istemiyoruz ama konuyuda çok iyi bilmiyorum.

caıum başka çocuk yapmicaksanız bağlat gitsin ohh kökten çözüm benim annem ve yengem bağlatmış hiç problem yaşamadılar

Eminim sen kendi başına ve eşinin yardımızla engüzel şekilde bakacaksın bebeğine hiç canını sıkma .

kız dilek ayın 6 sına mı aldınız sezerciği:) ben yarın doktoru benzeticem eziyet çekiorum ben burda eşşek adam ya!!!! bende konuşiim 6 sına alsın inşallah nolur dua et de kabul etsin çok uyuz bi adam ya

Çiçek bence de sen adamın kulağını çek. Eğer kilosuyla ilgili bir sorun yoksa söyle salı sallanır çarşamba çarşafa dolanır, siz yorulmadan pazartesi verin can'ı kucağıma de.
Bakarsın insafa gelir.
Bu arada Aslan burcu nasıl bi burç. demir'in yükseleni Aslan olacakta.delikafadulden

Şimdiden doğum günün kutlu olsun......hihoyyyt

Geri dönüşü yok diye biliyorum. Hani sonrasında fikirler değişirse... Çok iyi düşünmek lazım.....fisfisfis

aslan burcu bence çok iyi bir burç tanıdığım aslanlar hep çok zeki akıllı çok çalışan ve süsüne püsüne çoook düşkün kişiler cnm (kız olsun erkek olsun)....

ben sol yanıma yatarken bacak arama yastık koyuyorum arası kapanınca göbeğim zorluyor sende öyle bir dene istersen...

çiçek sen de ne güzel dozkanla beraber doğurmuş olursun, aynı gün inş dr kabul eder...

Şenay doğuracam dedikçe allahta dur daha zamanı var diyor sanırım

Şimdiden doğum günün kutlu olsun......hihoyyyt

Geri dönüşü yok diye biliyorum. Hani sonrasında fikirler değişirse... Çok iyi düşünmek lazım.....fisfisfis

Benim fikrim değişmezde erkeklerin haleti ruhiyesine güyen olmaz. Lafta eşimde hiç istemiyo artık ama eğer bigün isterse ben tükkanı kapattım diyiveririm valla.
Zaten sezeryanda maksimum 3 çocuk benim yaşta 34 artık yapamayız zaten.

Canım yengeni anlamak imkansız ama sen canını sıkma.Yalnız değilsin ki eşin var yannda.Birlikte en güzel şekilde bakacağınıza eminim.

bu arada bende hastaneden geldim bvenim kız 2900 olmuş herşeyi normalmiş suyu filan nts yede girdim şimdilik bişey yokmuş hihoyyyt

Maşallah kızına

kızlar benim ağrım var yatıorum bugün biraz hafiflerse giricem tekrar öptüm merak etmeyin bişey olursa şirvancığıma haber veririm

Ah canım benim ya birkaç gündür ne çok çektin sen de.Geçmiş olsun canım.

Demir Bey gayet iyi beslenmiş.Maşallah ona

doktor trafikte kalmış..

Kız bekleye bekleye bir hal oldu ya, dokuz doğurdu resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…