merhaba güzel hamişler :dance:
pazar günü karnım taş gibi bir vaziyette sabah ettim dün eşimin çalıştığı hastaneye gittim ordaki doktorumuzda çok tatlı bir bayan bebeğin kilosunu 4200 hesapladı fakat ben 4000 kg diyorum dedi oysa ben kendi doktoruma gittiğimde yani 6-7 gün önce 3300 demişti ve sezeryan tarihini 10 nisan demişti 4200 ölçen haftaya pazartesi alalım yer kalmamış çocuk sıkıntıya girer dedi bende eşime perinatoloğa sormasını ve kilosunu en iyi o ölçer diye randevu almasını istedim akşam 5 te randevumuz var ama gerçekten karnım ikiz karnı gibi ve acaip gerildim allaha emanet uyku haram sabaha kadar tv seyrediyorum ve acaip moralim bozuk senağlamasenağlama çünkü erkek kardeşim kafadan çatlak bir karısı var iki çocuğu bırakıp bırakıp gidiyor biri 3 diğeri 1 yaşında annem onlara bakıyor herhalde doğuma yalnız girecem dün ağlamaktan komaya girdim bu insanlar neden iyilik yaptıkça düşman oluyorlar anlamadım eşim çalıştığı hastanede doğum yapmamı istiyor senle hastanede daha iyi ilgilenirim diye bende evime yakın olan hastanede yapmak istiyorum ve evimde olmak istiyorum ve çok korkuyorum tek başıma bebeğime nasıl bakacam diye acaba sezeryandan sonra ne kadar zamanda ayağa kalkabilirim bebeğime bakabilirim senağlama
sırt üstü yatmak bebeğe oksijen gidişini azaltıyormuş, en iyi pozisyon sol tarafmış kordonu sağda olduğundan baskı yapmamak için ama son ayda artık sağ tarafta daha çok yatıyorum bende inş etkilenmez.....
bu da benim duyduklarım....
kızlar sizin fikirlerinizi de alım ..
bu özel sağlık sigortaları hakkında düşünceleriniz nasıl ??
yatarak sınırsız - %80 ayakta kalan %20 ssk karşılıyor.
anne sigorta - 1640 tl
bebek sigorta - 1085 tl
yukarda belirtilen fiyatlar nakit fiyatlardır. 1 senelik ....
Para kasmıycaksa olabilir. Bunlar inşallah ihtiyaç olmaz denilen yatırımlar......
gerek varmı acaba???
Bebek yeterince oksijen ve besin alamıyomuş zaten rahatsız olduğunu belli ediyo sırt üstü yatınca.İshal ben de her hafta 1-2 kere oluyor ama bence yanlış belirtiiii.......
Dozkan Niçin sırt üstü yatmamak gerekiyor ?......
Şenay'ı iyice merak ettim. Diğer bebeğin cinsiyetini de.......
tam çıkıyordum mesajını gördüm.. oğluna maşallahh.. koccaman olmuş.. yani nasipse sadece 6 gün kaldı doğuma ay çokk azzz darısı başımıza artık..
çiçek seni beklemiycek sanırım. sancısı vardı uzanıyorum yazmış.
görüşürüz canım. yerimseniben
Teşekkür ederiz teyzoş.çok sevindim dozkan senin için kuzunun iyi olmasına maşallah diyelim
maşallah bebişe....
demek pazartesi kavuşuyorsun bebişine...
bende o gün kontrole gidip,, raporumu alacağım muayene olacağım...
kızlar sizin fikirlerinizi de alım ..
bu özel sağlık sigortaları hakkında düşünceleriniz nasıl ??
yatarak sınırsız - %80 ayakta kalan %20 ssk karşılıyor.
anne sigorta - 1640 tl
bebek sigorta - 1085 tl
yukarda belirtilen fiyatlar nakit fiyatlardır. 1 senelik ....
gerek varmı acaba???
yaa kızlar şenay hala doğuma girmemişşş
ankarada - yazıcıoğlunun cenazesinden dolayı trafik berbatmış..
doktor trafikte kalmış..
ayyy ben doğuracam heeeeeeeee ..........
doktor trafikte kalmış..
Kızlar ya ben de bişey danışmak istiyorum size. Doktor bugün sezeryanı konuşurken istersen sezeryan sırasında tüpleride bağlayalım doğum kontrolüde kökten çözmüş oluruz dedi.
Eşim gelememişti randevuya evde konuşun karar verin ona göre isterseniz bağlayalım dedi.
Sizin tüpleri ağlatmakla ilgili bilginiz fikriniz var mı??
Başka çocuk istemiyoruz ama konuyuda çok iyi bilmiyorum.
RESOLVE 31 sağol canım ama ilk bebeğim annemi yanımda istiyorum kayınvalidem ankaraya gitti orda evleri var ve kayınpederim alzaymır hastası altına falan yapıyor kadıncağızın işi başından aşkın ama ben allahımdan yardım istiyorum bana güç kuvvet versin hepsinin üstesinden gelirim aaa arkadaşlar yarın benim doğum günüm ben koç kadınıyım herzman kendimi çok güçlü hissederdim ve altından kalkamayacağım hiç bir iş yoktu ama bebeğim olunca ne biliyim çok karışık duygular allah hepimizin yardımcısı olsun...
kız dilek ayın 6 sına mı aldınız sezerciği:) ben yarın doktoru benzeticem eziyet çekiorum ben burda eşşek adam ya!!!! bende konuşiim 6 sına alsın inşallah nolur dua et de kabul etsin çok uyuz bi adam ya
caıum başka çocuk yapmicaksanız bağlat gitsin ohh kökten çözüm benim annem ve yengem bağlatmış hiç problem yaşamadılar
RESOLVE 31 sağol canım ama ilk bebeğim annemi yanımda istiyorum kayınvalidem ankaraya gitti orda evleri var ve kayınpederim alzaymır hastası altına falan yapıyor kadıncağızın işi başından aşkın ama ben allahımdan yardım istiyorum bana güç kuvvet versin hepsinin üstesinden gelirim aaa arkadaşlar yarın benim doğum günüm ben koç kadınıyım herzman kendimi çok güçlü hissederdim ve altından kalkamayacağım hiç bir iş yoktu ama bebeğim olunca ne biliyim çok karışık duygular allah hepimizin yardımcısı olsun...
Kızlar ya ben de bişey danışmak istiyorum size. Doktor bugün sezeryanı konuşurken istersen sezeryan sırasında tüpleride bağlayalım doğum kontrolüde kökten çözmüş oluruz dedi.
Eşim gelememişti randevuya evde konuşun karar verin ona göre isterseniz bağlayalım dedi.
Sizin tüpleri ağlatmakla ilgili bilginiz fikriniz var mı??
Başka çocuk istemiyoruz ama konuyuda çok iyi bilmiyorum.
erken menapoz sorunu falan olmamış di mi?:lepi:
Şimdiden doğum günün kutlu olsun......hihoyyyt
Geri dönüşü yok diye biliyorum. Hani sonrasında fikirler değişirse... Çok iyi düşünmek lazım.....fisfisfis
merhaba güzel hamişler :dance:
pazar günü karnım taş gibi bir vaziyette sabah ettim dün eşimin çalıştığı hastaneye gittim ordaki doktorumuzda çok tatlı bir bayan bebeğin kilosunu 4200 hesapladı fakat ben 4000 kg diyorum dedi oysa ben kendi doktoruma gittiğimde yani 6-7 gün önce 3300 demişti ve sezeryan tarihini 10 nisan demişti 4200 ölçen haftaya pazartesi alalım yer kalmamış çocuk sıkıntıya girer dedi bende eşime perinatoloğa sormasını ve kilosunu en iyi o ölçer diye randevu almasını istedim akşam 5 te randevumuz var ama gerçekten karnım ikiz karnı gibi ve acaip gerildim allaha emanet uyku haram sabaha kadar tv seyrediyorum ve acaip moralim bozuk senağlamasenağlama çünkü erkek kardeşim kafadan çatlak bir karısı var iki çocuğu bırakıp bırakıp gidiyor biri 3 diğeri 1 yaşında annem onlara bakıyor herhalde doğuma yalnız girecem dün ağlamaktan komaya girdim bu insanlar neden iyilik yaptıkça düşman oluyorlar anlamadım eşim çalıştığı hastanede doğum yapmamı istiyor senle hastanede daha iyi ilgilenirim diye bende evime yakın olan hastanede yapmak istiyorum ve evimde olmak istiyorum ve çok korkuyorum tek başıma bebeğime nasıl bakacam diye acaba sezeryandan sonra ne kadar zamanda ayağa kalkabilirim bebeğime bakabilirim senağlama
bu arada bende hastaneden geldim bvenim kız 2900 olmuşherşeyi normalmiş suyu filan nts yede girdim şimdilik bişey yokmuş hihoyyyt
kızlar benim ağrım var yatıorum bugün biraz hafiflerse giricem tekrar öptüm merak etmeyin bişey olursa şirvancığıma haber veririm
kızlar ben de geldim
Doktora gittik sabah.
Nst kağıdım çiçeğin dediği gibi tuvalet kağıdı gibi sıfır sancıyla çıktı.
Bebeğin suyu gayet iyi dedi doktor.
Beyefendinin kilosu 3400 olmuş(tabi doğruysa ultrason)
Bu arada sezeryan tarihimiz değişti 06.04.2008 saat 12:30 da buluşuyoruz oğluşla.
Çiçek konuş doktorla aynı gün girelim yaaaaaa.
doktor trafikte kalmış..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?