2009 Nisan Anneleri buraya

İnşallah bi hayır vardır diyecem artık diyecek bişey kalmadı.Olmaz bu kadarda yanikaydirigubbakcemile

bende öyle diyorum valla..
her işte vardır bir hayır...

kız da sıkıldı, gerildi artık..

doktor arabasını bırakmış ,, yürüyerek geliyormuş...

adam yorgun yorgun sezeryan mı yapacak şimdi...

bence bu gizli sıpanın işi bunlar..
kendini göstermemek için elinden geleni yapıyor..delikafadulden

kızlar merhaba umarım hepiniz iyisinizdir.......geçmiş okuyamıyorum ama sanırım şenay doğuma gitti....Allah yavrularına tez zamanda kavuşmak nasip etsin inşallah....

Didem nereye yazdın doğum öykünü,bulamıyorumm:ecrin_bebek:

ben yazacaktım ama sağolsun benanber yazmış...

kızlar merhaba umarım hepiniz iyisinizdir.......geçmiş okuyamıyorum ama sanırım şenay doğuma gitti....Allah yavrularına tez zamanda kavuşmak nasip etsin inşallah....

canım bizler iyiyiz,, siz nasılsınız.. zormu küçük idille uğraşmak ..

Rumelilin doğum hikayesinide ben bu adrese kopyaladım...

Allah sabır versin zor şeyler yaşıyorsun ama bebeğini kucağına aldığında herşeye değecek.kendini strese sokma.zor ama seninö şu an biraz daha rahat olman lazım.

maşallah bebeğine.benim ki de sağ kaısğım üzerinde keyifleri yerinde.tepip duruyolar ordan mesaneye doğru.

o ağrılar hepimizde var artık anladığım kadarıyla.az kaldı dayancaz.

bu arada bende hastaneden geldim bvenim kız 2900 olmuş herşeyi normalmiş suyu filan nts yede girdim şimdilik bişey yokmuş hihoyyyt

maşallah canım sevindim.

kızlar benim ağrım var yatıorum bugün biraz hafiflerse giricem tekrar öptüm merak etmeyin bişey olursa şirvancığıma haber veririm

geçmiş olsun çiçek.ne inatçı çıktı senin bu ağrılar ya.ben bugün daha iyim şşükür.

maşallah canım kilosu da çok güzel.ve sadece 6 gün sonra bebeğin kollarında ha.

bize de tedavi sırasında önerildi yaptırmadık.bana pahalı geldi biraz.

ya nolur nolmaz ya bi bebek daha isterseniz.millet 50 sinde anne oluyo artık.

çiçekkkk ağrın azaldı mı? k.validen geldi mi ?

çiçekkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

nasıl

oldunnnnnnnnnnnnnnnnn

kızlar sağolun ya valla alt tarafım çiviyle oyuluomuş gibi. neyse gidicem yarın doktora bakalım napcak. yani kilosu falan iyiyse alsın çişimi bile zor yapıorum nooldu anlamadım. ama sancı yok hiç sadece sakat gibiyim o kdr

bu arada kayınvalidem sabah geldi neyseki fazla oturmadı kahve içti ve gitti Allaha şükür

gözünaydın kazasız belasın yollamışsın kayınvalideyi.
Demekki soğuk durmaya devam etmek lazım.
Kısa ziyaretler en makbul olanı anlasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…