İnşallah bi hayır vardır diyecem artık diyecek bişey kalmadı.Olmaz bu kadarda yanikaydirigubbakcemile
Allah Şenay a kolay bir doğum yaşatsınnnn...
Didem nereye yazdın doğum öykünü,bulamıyorumm:ecrin_bebek:
Didem nereye yazdın doğum öykünü,bulamıyorumm:ecrin_bebek:
kızlar merhaba umarım hepiniz iyisinizdir.......geçmiş okuyamıyorum ama sanırım şenay doğuma gitti....Allah yavrularına tez zamanda kavuşmak nasip etsin inşallah....
merhaba güzel hamişler :dance:
pazar günü karnım taş gibi bir vaziyette sabah ettim dün eşimin çalıştığı hastaneye gittim ordaki doktorumuzda çok tatlı bir bayan bebeğin kilosunu 4200 hesapladı fakat ben 4000 kg diyorum dedi oysa ben kendi doktoruma gittiğimde yani 6-7 gün önce 3300 demişti ve sezeryan tarihini 10 nisan demişti 4200 ölçen haftaya pazartesi alalım yer kalmamış çocuk sıkıntıya girer dedi bende eşime perinatoloğa sormasını ve kilosunu en iyi o ölçer diye randevu almasını istedim akşam 5 te randevumuz var ama gerçekten karnım ikiz karnı gibi ve acaip gerildim allaha emanet uyku haram sabaha kadar tv seyrediyorum ve acaip moralim bozuk senağlamasenağlama çünkü erkek kardeşim kafadan çatlak bir karısı var iki çocuğu bırakıp bırakıp gidiyor biri 3 diğeri 1 yaşında annem onlara bakıyor herhalde doğuma yalnız girecem dün ağlamaktan komaya girdim bu insanlar neden iyilik yaptıkça düşman oluyorlar anlamadım eşim çalıştığı hastanede doğum yapmamı istiyor senle hastanede daha iyi ilgilenirim diye bende evime yakın olan hastanede yapmak istiyorum ve evimde olmak istiyorum ve çok korkuyorum tek başıma bebeğime nasıl bakacam diye acaba sezeryandan sonra ne kadar zamanda ayağa kalkabilirim bebeğime bakabilirim senağlama
dün dr gittik gene malum haftada bir gidiyoz artık.. bernim kız 2885 olmuş. başı henüz tam oturmamış kemiğe dedi... sağ kasığıma doğruymuş... o ağrılar da normal artık dedi... ama nst de hiç bişiy çıkmadı.. suyu falan da normalmiş... yani herşey yolunda inşallah...
sabah kaynanam aradı cumartesi gelecezm bişey ister misin diye.. saolsun... ama kaynım da gelecekmiş pek sevmem kendisini ..... neyse.... ay şimdiden ne yapsam yemeğe diye gerildim... sonraları kaynanam yapar heralde.... ama cumartesi hazır olmalı her şey...
düne daha bakamadım...
şenay nasıl olmuş bilginiz var mı... çiçek nasıl.....
bende 11.00 de kalktım.. aynen canım yaa tek başına kahvaltı yapmak istemiyorum.. bide doktor hergün yumurta ye dedi. hergün aynı şey iyice sıkıldım. yarında benim eşim izinli ama artık çıkıp öle eskisi gibi saatlerce gezemiyorum.. çiçeğin bahsettiği ağrı bu kasıklarda sanki bebeğin başı orda ve yürüdükçe aşşağıya baskı yapıyor gibi bir ağrı olluyor o yüzden yürüyüşte yapamıyorm.. kızlar ayrıca hergün adet sancısı gibi ılık ılık bi ağrım var. off yaaa erken filan gelmese benim velet. daha kilosu düşük.. neyse hayırlısı olsun son günler allah hakkımızda hayırlısını versin.
bu arada bende hastaneden geldim bvenim kız 2900 olmuşherşeyi normalmiş suyu filan nts yede girdim şimdilik bişey yokmuş hihoyyyt
kızlar benim ağrım var yatıorum bugün biraz hafiflerse giricem tekrar öptüm merak etmeyin bişey olursa şirvancığıma haber veririm
kızlar ben de geldim
Doktora gittik sabah.
Nst kağıdım çiçeğin dediği gibi tuvalet kağıdı gibi sıfır sancıyla çıktı.
Bebeğin suyu gayet iyi dedi doktor.
Beyefendinin kilosu 3400 olmuş(tabi doğruysa ultrason)
Bu arada sezeryan tarihimiz değişti 06.04.2008 saat 12:30 da buluşuyoruz oğluşla.
Çiçek konuş doktorla aynı gün girelim yaaaaaa.
kızlar sizin fikirlerinizi de alım ..
bu özel sağlık sigortaları hakkında düşünceleriniz nasıl ??
yatarak sınırsız - %80 ayakta kalan %20 ssk karşılıyor.
anne sigorta - 1640 tl
bebek sigorta - 1085 tl
yukarda belirtilen fiyatlar nakit fiyatlardır. 1 senelik ....
gerek varmı acaba???
Kızlar ya ben de bişey danışmak istiyorum size. Doktor bugün sezeryanı konuşurken istersen sezeryan sırasında tüpleride bağlayalım doğum kontrolüde kökten çözmüş oluruz dedi.
Eşim gelememişti randevuya evde konuşun karar verin ona göre isterseniz bağlayalım dedi.
Sizin tüpleri ağlatmakla ilgili bilginiz fikriniz var mı??
Başka çocuk istemiyoruz ama konuyuda çok iyi bilmiyorum.
çiçekkkk ağrın azaldı mı? k.validen geldi mi ?
çiçekkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
nasıl
oldunnnnnnnnnnnnnnnnn
s_ebru en son ne zaman girdi,,
son haftasındaydı o da ?
kızlar sağolun ya valla alt tarafım çiviyle oyuluomuş gibi. neyse gidicem yarın doktora bakalım napcak. yani kilosu falan iyiyse alsın çişimi bile zor yapıorum nooldu anlamadım. ama sancı yok hiç sadece sakat gibiyim o kdr
bu arada kayınvalidem sabah geldi neyseki fazla oturmadı kahve içti ve gitti Allaha şükür
ya nolur nolmaz ya bi bebek daha isterseniz.millet 50 sinde anne oluyo artık.
DozkanCım nolur ne olmaz bence de bağlatma ......
ayyy öyle mi diyosunuz ya.
Oysa ilk duyduğumda çok iyi gibi gelmişti fikir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?