2009 Nisan Anneleri buraya

bizim herif...

bunu doğur haziranda 2. için çalışmalara başlayalım diyip duruyor...
kafayı mı ne yedi anlamadım. .

ben en eksik 2 sene geçmeden yapmam dedim..
aşkın yaşın var .. demezmi terbiyesiz ...
(azmış bu adam bence o yüzden böyle konuşuyor)

millet 50 doğuruyor be artık...

hava güzel tabiii ,,
tüm karılar gezmeye gitti,,,
kıçınızın üztüne oturmayın sakın....

ben malüm çalışıyorum burda sabit kaldım ...
eee haftaya görürsünüz siz artık..

doğru diyosun valla sanki kendisi çekiyormuş gibi de, kim bakacak baran daha 1 yaşını doldurmadan....

anammm daha rahim kendini toplarmamış olur bi dursun hele:)

hava güzel tabiii ,,
tüm karılar gezmeye gitti,,,
kıçınızın üztüne oturmayın sakın....

ben malüm çalışıyorum burda sabit kaldım ...
eee haftaya görürsünüz siz artık..

yok kız ben de gezemiom artık geberdim:)

Çiçek işte o yaşadığını ben 2 haftadır yaşıyorum. Artı bde regli sancısı gibi sancıda dahil-tatlicadiarzu-
Dinlen canım yat hep en iyi ilaç o..

dozkan benim bildiğim tüp bağlatma yumurta aldırmakla farklı bişey aldırırsan temelli hiç çocuk olmaz bi daha ama bağlatmanın geri dönüşü var,gerçi 3. çocuğu istemiyormuşsunuz zaten bence kesin çözüm sonra uğraş dur nasıl korunucam diye..bunu bi dr a sor bence

ben doğru tahmin etmişim 2 kız demiştim....:dance:..........
şirvancım küçük idille uğraşmak zor ama keyifli......geceleri pek seviyor hanım abla....gündüz uykucu.....içinizde iken melek gibiymişiz meğer......şimdi leyla gibiyim desem yeri....

kızlar ben giremiyorum ama sizleri hep takip etmeye çalışıyorum .. ne güzel nisan anneleri sırayla doğum yapıo artık ..şenayında iki kızı olmuş hee. maşallah ..cinsiyeti belli değilmiydiki birinin ...

şirvanın değil cnm Şenay'ın oldu biri göstermişti ama öbür yaramaz göstermedi son ana kadar doğunca belli oldu cnm....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…