2009 Nisan Anneleri buraya

şirvanın değil cnm Şenay'ın oldu biri göstermişti ama öbür yaramaz göstermedi son ana kadar doğunca belli oldu cnm....

he kız şirvanı okurken yalnış yazmışım ..kaydirigubbakcemile3 düzelttim ama sonram..yerimseniben..ALLAH söyletti herhal şirvanın bidahakisi ikizmi olcak ne..:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

bu arada kızlar sizinde ayaklarınız şişiyomu. yaa..

aa bende kız demiştim hihoyyyt bu arada ne yaptım inanamazsınız,cibinlik :) bende inanamadım kendime ama tam bitmedi bitince fotosunu koyarım yerimseniben

Demek Şenay doğurdu sonundadelikafadulden
ikincisi kızmış, ben erkek demiştimkaydirigubbakcemile3
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin bebişlerini.

kızlar ben birazdan perinotologtaki randevum için çıkıcama raç kullanmakta istemiyorum ama otobüslede yol hiç çekilmez gelince haber veririm.

bu saatten sonra artık mart annesi de olamayız herhalde. nisan anneleri bayağı bir dayandı gibi. biz yalancı çıkmayacağız inşallah nisan annesiyiz dedik nisan annesi olacağız.

ay sabahtan beri doktordayım yaaaaaa şenay doğurmuş hayırlı uğurlu olsun,allah analı babalı büyütsün inşallah....................................................

ayy sus kız -- allah isteyene versin ..
şenayın halini gördükçe - zor valla

tamam bir tane daha çoçuk istiyorum ama en eksik 2 sene sonra...
allah kısmet eder oda kız olursa çok mutlu olurum...

bu saatten sonra artık mart annesi de olamayız herhalde. nisan anneleri bayağı bir dayandı gibi. biz yalancı çıkmayacağız inşallah nisan annesiyiz dedik nisan annesi olacağız.

kız ben seni sabah göremeyince ... bişey oldu zannettim..
evet artık nisana geçiş yapıyoruz..
hepiniz dökülün artık...

bu arada selim doğum yapmaya hastaneye gittiğinde bana mutlaka haber ver..
hastaneye gelicem..

merak ediyorum senin erkek fatma kızını ............

kızlar ben birazdan perinotologtaki randevum için çıkıcama raç kullanmakta istemiyorum ama otobüslede yol hiç çekilmez gelince haber veririm.

Hayırlı haberlerle gel canım.

Eveeeeeeeet.Gerçekten nisan annesi olacağızdelikafadulden

ay sabahtan beri doktordayım yaaaaaa şenay doğurmuş hayırlı uğurlu olsun,allah analı babalı büyütsün inşallah....................................................

Eeee Selinay anlat bkalım.Kaç kilo olmuş senikaydirigubbakcemile3n tosuncuk

ben doğru tahmin ettiim kız demiştim hihoyyyt ne güzel yaa bende hep 2 kızım olsun istiyorummm kız kardeş gibisi varmı ben kız kardeşimi dünnnnyalara değişmem kaydirigubbakcemile5

yok artık senin kocan uçmuş.rahim kendini 6 aya ancak topluyo zaten.

çok şişme yok sadece akşamları azıcık. oda masaj için bahanem oluyor.sositososito

aa bende kız demiştim hihoyyyt bu arada ne yaptım inanamazsınız,cibinlik :) bende inanamadım kendime ama tam bitmedi bitince fotosunu koyarım yerimseniben

aa nsıl bişey yaptın dantelden falan desem ağır olur.merak ettim koyunca görürüm artık.:lepi:

güzel haberlerini bekliyoruz.taksiyle git istersen en mantıklısı.

biz özü sözü bir nisan anneleri olduk artık inşallah.kaydirigubbakcemile5
doğum yapan nisan annişleri alınmayın.siz de özünüz de nisan annesisiniz.a.s.

sultan nerleerde yine mi gezmeye gitti bu kız.maşallah .ben odadan odaya zor geçiyorum her yerim ağrıyo.

benim de son bir hftdır şişmeye başladı kendi ayakkabılarımın içine hala giriyor özellikle akşama doğru....

işyerinde tabureye uzatıyorum, suyu bol ve tuzu kısmaya çalışıyorum genede çok şişme olmadı diyorlar çevremdekiler bana....

yok artık senin kocan uçmuş.rahim kendini 6 aya ancak topluyo zaten.

.:lepi:

yok kız benim koca uçmamış - azmış..
doğumdan sonra yandım.. vay banaaaaaaaaaa

urlada yok nasıl taktik alacağım.. delikafadulden

niye kimse yazmıyo arkadaşlar huuuuuuuuuuuuuu.
ben yazıyorum ya şekerim

offffffffffff ya şu mide yanması öldürüyo beni.ilaçlar da kesmiyo artıkın.senağlama

benimde yanıyor,, sakız attım ağzıma

offffffffffff ya şu mide yanması öldürüyo beni.ilaçlar da kesmiyo artıkın.senağlama
senin takvimi göremiyorum MegulCüm....

nasıl gidiyor şeker ?? bir de mide yanması yeni mi başlamıştı acaba bende yok da acaba bu hft.dan sonra o da mı başlayacak Çok üzgünüm çoook

telefondan direktif almaya çalış Urladan delikafadulden
nasıl fikir

sultan nerleerde yine mi gezmeye gitti bu kız.maşallah .ben odadan odaya zor geçiyorum her yerim ağrıyo.

dilekten sonra buda başımıza gezginci çıktı...
gerçi bu kesin süslenmek için bişeyler bakıyordur....

süslü karııya oyüzdeen ...

aaa - sende kendini iyice serdin . odadan odaya zor geçiyorum derken..
bende bu hafta zorlanıyorum açıkçası...
gerçi psikolajikmi anlamadım..
sen işe gidip gelirken doğuracaksın diyorlar.
o kadar çok duydum ki bu lafıı gerçek olmasından korkmaya başladım
ama diyorum ki ya 24 günüm var..

tamam 24 gün olmasın - oğlum lütfen 1 hafta daha dayan - ananım yapması gereken işler var.. .:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…