şirvanın değil cnm Şenay'ın oldu biri göstermişti ama öbür yaramaz göstermedi son ana kadar doğunca belli oldu cnm....
ayy sus kız -- allah isteyene versin ..he kız şirvanı okurken yalnış yazmışım ..kaydirigubbakcemile3 düzelttim ama sonram..yerimseniben..ALLAH söyletti herhal şirvanın bidahakisi ikizmi olcak ne..:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
bu arada kızlar sizinde ayaklarınız şişiyomu. yaa..
bu saatten sonra artık mart annesi de olamayız herhalde. nisan anneleri bayağı bir dayandı gibi. biz yalancı çıkmayacağız inşallah nisan annesiyiz dedik nisan annesi olacağız.
kızlar ben birazdan perinotologtaki randevum için çıkıcama raç kullanmakta istemiyorum ama otobüslede yol hiç çekilmez gelince haber veririm.
bu saatten sonra artık mart annesi de olamayız herhalde. nisan anneleri bayağı bir dayandı gibi. biz yalancı çıkmayacağız inşallah nisan annesiyiz dedik nisan annesi olacağız.
ay sabahtan beri doktordayım yaaaaaa şenay doğurmuş hayırlı uğurlu olsun,allah analı babalı büyütsün inşallah....................................................
bizim herif...
bunu doğur haziranda 2. için çalışmalara başlayalım diyip duruyor...
kafayı mı ne yedi anlamadım. .
ben en eksik 2 sene geçmeden yapmam dedim..
aşkın yaşın var .. demezmi terbiyesiz ...
(azmış bu adam bence o yüzden böyle konuşuyor)
millet 50 doğuruyor be artık...
çok şişme yok sadece akşamları azıcık. oda masaj için bahanem oluyor.sositosositohe kız şirvanı okurken yalnış yazmışım ..kaydirigubbakcemile3 düzelttim ama sonram..yerimseniben..ALLAH söyletti herhal şirvanın bidahakisi ikizmi olcak ne..:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
bu arada kızlar sizinde ayaklarınız şişiyomu. yaa..
aa bende kız demiştim hihoyyyt bu arada ne yaptım inanamazsınız,cibinlik :) bende inanamadım kendime ama tam bitmedi bitince fotosunu koyarım yerimseniben
kızlar ben birazdan perinotologtaki randevum için çıkıcama raç kullanmakta istemiyorum ama otobüslede yol hiç çekilmez gelince haber veririm.
yok artık senin kocan uçmuş.rahim kendini 6 aya ancak topluyo zaten.
.:lepi:
ben yazıyorum ya şekerimniye kimse yazmıyo arkadaşlar huuuuuuuuuuuuuu.
offffffffffff ya şu mide yanması öldürüyo beni.ilaçlar da kesmiyo artıkın.senağlama
senin takvimi göremiyorum MegulCüm....offffffffffff ya şu mide yanması öldürüyo beni.ilaçlar da kesmiyo artıkın.senağlama
telefondan direktif almaya çalış Urladan delikafaduldenyok kız benim koca uçmamış - azmış..
doğumdan sonra yandım.. vay banaaaaaaaaaa
urlada yok nasıl taktik alacağım.. delikafadulden
ben yazıyorum ya şekerim
benimde yanıyor,, sakız attım ağzıma
sultan nerleerde yine mi gezmeye gitti bu kız.maşallah .ben odadan odaya zor geçiyorum her yerim ağrıyo.
offffffffffff ya şu mide yanması öldürüyo beni.ilaçlar da kesmiyo artıkın.senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?