2009 Nisan Anneleri buraya

selamlar güzel annişler.Az önce doktordan geldik kızım 3250gr olmuş daha 1 hafta önce 2900 dü şok oldum :1shok: ağrılarım var diye kalsiyum falan kullanmıştım o mu böyle hızlı kilo aldırdı bilemiyorum.36+5 haftalığız ama 37+2 görünüyor dedi doktor teyzemiz.nst de düzensiz sancılarımız çıktı.3 hafta beklemezmiş belki.doğumuna kadar 4 kilo olursa normal doğum olmayacak ona üzüldüm biraz ama hayırlsı neyse o olsun.

Canım demek aldın bebeğini.Allah analı babalı büyütsün.Vaktin varsa ayrını istiyoruzdelikafadulden

29 mart akşamı randevumuz vardı,ama sabahtan da belim ağrıyordu hafif hafif,dr muayene etti ve hemen yatış işlemlerimizi yaptık,ve 23 :45 de doğum oldu,epidural normal yaptım.Kızım 3480 gr ve 49 cm dünyaya geldi.
Adını Miray koyduk.şu anda da mutlu mesut yaşıyoruz.

Maşallah bebeğine kocaman olmuş.İnşallah istediğin gibi doğurabilirsin canım.Olmuyorsa da sıkma canını.Sağlıklı doğsunlar da başka birşey istemeyiz.

jimerin sitesine koydurdunmu fotosunu bebişin
yada sen koyda görelim minik kuzuyu yaaaa maşallah

Jimere koydurmadım,ama hiç aklıma da gelmedi valla,panik olduk birden hemen dr doğum başlamış deyince.ama Jimer müthişti,hemşirelerin ilgisi falan süperdi,çok memnun kaldık.dr um da şansımıza o gece nöbetçiydi.daha fazla ilgilenebildi.

canım aslında ben normal istemo değilim sanırım benim dr um sezeryan yanlısı bana hep ilk düşüğümden beri senin rahmin ters normal doğum seni zorlar sezeryan yapcaz falan dedi bende bişey demedim fazla.

inatçı bebişler işte minik koçlar:) ne istersek tersini yapıolar ay o kdr heyecanlıyımki minişime kavuşucam die!!!

aliye83 sağol.Etraftaki herkes benimle birlikte bir heyecan içinde bekliyor.Normal doğumu beklemek de ayrı bir zevkmiş :)))))))

ayy herkes etrafındadır şimdi ne zaman sancılanıcak die heyecandan çatlıodur kesin herkes:)

ben de şenayı merak ediyorum cinsiyeti belli olmayan nolmuş ki?girebildi mi hiç doğumdn sonra

oy maşallah çok ii kilosu ne güzel işte beklemesin herkes doğurayım die bakıyor
:)))

nasıldı doğum nasıl geçti
doktorun kimdi ceyo ayy ne güzel problemsiz ve memnun kaldıysan en güzel ohh

Ne güzel ya.Artık öpüp koklayabiliyorsun.Allah daha mutlu etsin inşallah.

ayyyyyyyyyyyyyy Allah analı babalı büyütsün canım benimmmmmmmm

oy maşallah çok ii kilosu ne güzel işte beklemesin herkes doğurayım die bakıyor
:)))

nasıldı doğum nasıl geçti
doktorun kimdi ceyo ayy ne güzel problemsiz ve memnun kaldıysan en güzel ohh

Melike hanım dı dr um.Aşırı moral verdi bana doğum annda o ve ebe hemşireler süperdi tek kelimeyle,her yanıma çağırdığım da geldiler

Maşallah bebeğine kocaman olmuş.İnşallah istediğin gibi doğurabilirsin canım.Olmuyorsa da sıkma canını.Sağlıklı doğsunlar da başka birşey istemeyiz.

Allah razı olsun iyi dileklerin için.herkes normal doğumdan korkar ben sezeryan sonrasından.bel ağrısı kalıyor diyen var narkozdan yada epiduralin etkisi geçtikten sonra çok sancı oluyor diyen var.gelinimiz sezeryan olalı 1 yılı geçti hala üşüttüğüm zaman ameliyat yerim ağrıyor dio tül falan asamıyor acıyormuş :uhm: çok mu nazlılar biz hatun milleti abartmayımı seviyoruz bilmiyorum valla.çatı muayenesi içinde çok acı veriyor derlerdi çok korkmuştum ama hiç canım acımadı hihoyyyt

hayırlı olsun canım. Allah analı babalı büyütsün. Üzüntüsünü göstermesin inşallah. Darısı başımıza.
Canım vaktin varsa biraz epidural normal konusunda bilgilendirebilirmisin. nasıldı. ben bi türlü karar veremiyorum ıkınma hissini azaltıyomu,doğumu uzatıyomı

ben de doğurmak istiyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu mmmmm yaaa banane yaaa :sm_cool:

ben de ben de ben de:sm_cool:

valla benim bi tanıdığım 2 yıl arayla epidural sezeryan oldu hiiiç bişeyi yok turp gibi

kız valla yorulmak doğuramayanlar için ilaç ilaç

ben de doğurmak istiyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu mmmmm yaaa banane yaaa :sm_cool:

bende heyecanlanıorum doğuranları gördükçe ne güzel bişey Allahımmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…