Canım demek aldın bebeğini.Allah analı babalı büyütsün.Vaktin varsa ayrını istiyoruzdelikafadulden
selamlar güzel annişler.Az önce doktordan geldik kızım 3250gr olmuş daha 1 hafta önce 2900 dü şok oldum :1shok: ağrılarım var diye kalsiyum falan kullanmıştım o mu böyle hızlı kilo aldırdı bilemiyorum.36+5 haftalığız ama 37+2 görünüyor dedi doktor teyzemiz.nst de düzensiz sancılarımız çıktı.3 hafta beklemezmiş belki.doğumuna kadar 4 kilo olursa normal doğum olmayacak ona üzüldüm biraz ama hayırlsı neyse o olsun.
jimerin sitesine koydurdunmu fotosunu bebişin
yada sen koyda görelim minik kuzuyu yaaaa maşallah
ÇİÇEKÇİÇEK Hayırlısı olsun.Nedne normal istemiyorsun doğumu?
APRİL16 ultrasona takılma.Benbimde bir ara farklı çıkmıştı dokotrum bir milim bile oynatsak değerleri değişir.Önemli olan sat demişti.
Çiçek çok şükür iyi olmana sevindim. İşallah sabreder oğlun.
Erkekler güya geç gelir diolar ama bu sitedekiler bi tuhaf:) Kızlarda erkeklerde kimse tutturamadı doğum tarihini. Sezeryalar bile erken doğuyo burada. Birinde sancı olunca zincirleme herkes de tutuyo. Ay bu nisan anneleri dengesiz, çocukları ondan öyle.
15 gündür çatladım sancıdan ortada bişi yok. Doğuma gün aldık diye seviniyorum benim sıpa kesin o tarihte de bişey uydurur doğmazkaydirigubbakcemile3
aliye83 sağol.Etraftaki herkes benimle birlikte bir heyecan içinde bekliyor.Normal doğumu beklemek de ayrı bir zevkmiş :)))))))
selamlar güzel annişler.Az önce doktordan geldik kızım 3250gr olmuş daha 1 hafta önce 2900 dü şok oldum :1shok: ağrılarım var diye kalsiyum falan kullanmıştım o mu böyle hızlı kilo aldırdı bilemiyorum.36+5 haftalığız ama 37+2 görünüyor dedi doktor teyzemiz.nst de düzensiz sancılarımız çıktı.3 hafta beklemezmiş belki.doğumuna kadar 4 kilo olursa normal doğum olmayacak ona üzüldüm biraz ama hayırlsı neyse o olsun.
nasıldı doğum nasıl geçti29 mart akşamı randevumuz vardı,ama sabahtan da belim ağrıyordu hafif hafif,dr muayene etti ve hemen yatış işlemlerimizi yaptık,ve 23 :45 de doğum oldu,epidural normal yaptım.Kızım 3480 gr ve 49 cm dünyaya geldi.
Adını Miray koyduk.şu anda da mutlu mesut yaşıyoruz.
29 mart akşamı randevumuz vardı,ama sabahtan da belim ağrıyordu hafif hafif,dr muayene etti ve hemen yatış işlemlerimizi yaptık,ve 23 :45 de doğum oldu,epidural normal yaptım.Kızım 3480 gr ve 49 cm dünyaya geldi.
29 mart akşamı randevumuz vardı,ama sabahtan da belim ağrıyordu hafif hafif,dr muayene etti ve hemen yatış işlemlerimizi yaptık,ve 23 :45 de doğum oldu,epidural normal yaptım.Kızım 3480 gr ve 49 cm dünyaya geldi.
oy maşallah çok ii kilosu ne güzel işte beklemesin herkes doğurayım die bakıyor
:)))
nasıldı doğum nasıl geçti
doktorun kimdi ceyo ayy ne güzel problemsiz ve memnun kaldıysan en güzel ohh
Maşallah bebeğine kocaman olmuş.İnşallah istediğin gibi doğurabilirsin canım.Olmuyorsa da sıkma canını.Sağlıklı doğsunlar da başka birşey istemeyiz.
hayırlı olsun canım. Allah analı babalı büyütsün. Üzüntüsünü göstermesin inşallah. Darısı başımıza.29 mart akşamı randevumuz vardı,ama sabahtan da belim ağrıyordu hafif hafif,dr muayene etti ve hemen yatış işlemlerimizi yaptık,ve 23 :45 de doğum oldu,epidural normal yaptım.Kızım 3480 gr ve 49 cm dünyaya geldi.
ben de doğurmak istiyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu mmmmm yaaa banane yaaa :sm_cool:
Allah razı olsun iyi dileklerin için.herkes normal doğumdan korkar ben sezeryan sonrasından.bel ağrısı kalıyor diyen var narkozdan yada epiduralin etkisi geçtikten sonra çok sancı oluyor diyen var.gelinimiz sezeryan olalı 1 yılı geçti hala üşüttüğüm zaman ameliyat yerim ağrıyor dio tül falan asamıyor acıyormuş :uhm: çok mu nazlılar biz hatun milleti abartmayımı seviyoruz bilmiyorum valla.çatı muayenesi içinde çok acı veriyor derlerdi çok korkmuştum ama hiç canım acımadı hihoyyyt
aliye hayat siz şimdi gidin koltukların yerlerini değiştirin tamammı beliniz ağrıyana kadar
sonra yerleri silin eğilerek viledayla değil ona göre
bakın bu önerilerimi yabana atmayın rumeliliye söyledim 2 gün sonra doğum yaptı ona görekaydirigubbakcemile3
ben de doğurmak istiyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu mmmmm yaaa banane yaaa :sm_cool:
,canım dün önceki gün baya yordum kendimi ama bişey olmadı bu arada bişey olmazsa pazar bi güzel yorucam kendimikız valla yorulmak doğuramayanlar için ilaç ilaç
bende heyecanlanıorum doğuranları gördükçe ne güzel bişey Allahımmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?