Ben yürüyüşe gidiyorum arkadaşlar doğurmak için.Bu sitede bir yerde okumuştum doktorun biri hamileye İkea da beş tur at akşama doğurursun demiş oda yapmış doğurmuş.:)))))))))))
Ben de kendimi alışveriş merkezine vuracağım şimdi.Sonra görüşmek üzere..........
git canım faydası olursa yarında ben gidiyim bari heheh.........................
hayırlı olsun canım. Allah analı babalı büyütsün. Üzüntüsünü göstermesin inşallah. Darısı başımıza.
Canım vaktin varsa biraz epidural normal konusunda bilgilendirebilirmisin. nasıldı. ben bi türlü karar veremiyorum ıkınma hissini azaltıyomu,doğumu uzatıyomı
Canım benim şöyle oldu,ben hastaneye gittiğimde açılma 6 cm miş.o ana kadar sancı hissetmemiştim,sonra epidurali taktılar belden iğne vurup,sonra ara ara iğnenin etkisi geçtikçe anestezi uyguladılar,ama son 1 saat sancılarım arttı,ama anestezi uzmanı artık iğne yapmayalım,yoksa ıkınma hissedemezsin ve doğumun uzar, dedi.bu yüzden ben sancı çektim 1 saat kadar,10 cm açıkla girdim doğumhaneye ,ve yaklaşık 5 dk da doğum yaptım,10 dk sürmemiştir yani.
hayırlı olsun canım. Allah analı babalı büyütsün. Üzüntüsünü göstermesin inşallah. Darısı başımıza.
Canım vaktin varsa biraz epidural normal konusunda bilgilendirebilirmisin. nasıldı. ben bi türlü karar veremiyorum ıkınma hissini azaltıyomu,doğumu uzatıyomı
Canım benim şöyle oldu,ben hastaneye gittiğimde açılma 6 cm miş.o ana kadar sancı hissetmemiştim,sonra epidurali taktılar belden iğne vurup,sonra ara ara iğnenin etkisi geçtikçe anestezi uyguladılar,ama son 1 saat sancılarım arttı,ama anestezi uzmanı artık iğne yapmayalım,yoksa ıkınma hissedemezsin ve doğumun uzar, dedi.bu yüzden ben sancı çektim 1 saat kadar,10 cm açıkla girdim doğumhaneye ,ve yaklaşık 5 dk da doğum yaptım,10 dk sürmemiştir yani.
canım hayırlı olsun sende kurtulmuşsun ....
Arkadaşlar,hepinize iyi dilekleriniz için tşk ediyorum,ben de doğum yapan herkesi tebrik ediyorum,ve heyecanla bekleyenleri de bebeklerine Allah kavuştursun sağlıcakla inşallah.Doğum yaptıktan sonra hayat çok yoğun geçiyor,çok güzel bir duygu,bütün isteyenlere bu duyguyu yaşatsın Allah.
Ben yürüyüşe gidiyorum arkadaşlar doğurmak için.Bu sitede bir yerde okumuştum doktorun biri hamileye İkea da beş tur at akşama doğurursun demiş oda yapmış doğurmuş.:)))))))))))
Ben de kendimi alışveriş merkezine vuracağım şimdi.Sonra görüşmek üzere..........
anladım canım sağol. çok şanslısın 6 cm açıklığa kadar bişey hissetmemişsin. kolay bi doğum olmuş. darısı başımıza inşallah. Allah yardımcımız olsun. Bize de böyle kolay doğumlar nasip etsinhayırlı olsun canım. Allah analı babalı büyütsün. Üzüntüsünü göstermesin inşallah. Darısı başımıza.
mağnezyum içtim şimdi...
baran bey hıçkırmaya başladı.....
çiçek niye 6 sına alamadınmı kız aynı gün fırlatcaktık ama neyse hayırlısı olsun sağlıkla kucaklayalımda benim şafak 4
hayırlısı çılgın annecik ya kıslar bişey sorcam siz hastane cantasına mama koydunuzmu arkadasım aradı mutlaka koy dedi sütüm gelmezse diye gelir ama dedi napcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?