2009 Nisan Anneleri buraya

kızlar doğurmak isteyen bol bol maydonoz ve hurma yesin rahim kasılmasını başlatan oksitosin hormonu varmış en çok da hurmada

bu arada oksitosin suni sancıda kana verilen hormon

işin kötüsü dün geceden beri nezle grip karışımı bişeyim sabah dr a gittim sprey falan bişeyler verdi. öksürük başlicak gibi gittti benim dikişler.

canımm allah bi avazda mkurtarsın diycem ama sezeryanda avaz olayı yok dimi zaten öksürük grip filan olunca sezeryana almıyorlar. ileri bi tarihe atıyorlar diye biliyorum. sezeryan gününe kadar öksürüğü geçirmeye bak ballı karabiber filan ye canım .inşallah düzelirsin..
şiirvan bende varım yaaaa..... bursa sen ben köfte, başa kimler var sona kalan. bunlar hiç girmez nete haftaya baya ısssızlaşıcak buralar.
selinay canım sancıların başlamış hadi gözün aydın y çok heycanlı yaaaaa..... darısı s_ebrunun başına artık..

Kız ÇıÇek ---
3 tane tarıf yazmıŞsın ya --
daha yenı gÖrdÜm...

Haftaya evdeyım denıyeceĞım...

Kız Özlem sende de tarıflerı ver bakım...

kızlar hurma konusunda bebek yeni doğduğunda ağzına sürülürmüş. peygamber efendimizin sünneti bütün çocuklarına yapmış. annemde oğlumun ağzına sürecek bi zararı olmaz sanırım.

Kız ÇİÇek ---
3 tane tarİf yazmıŞsın ya --
daha yenİ gÖrdÜm...

Haftaya evdeyİm denİyeceĞİm...

Kız Özlem sende de tarİflerİ ver bakım...

canım limonlu keki yap o keke bayılıo millet misss kokuyo ev onu yapınca. ama biraz fazla oluo o ben 2 kalıba döküp birini buzluğa attım pişince birini de yedik

BEN MAYDONAZ YERİNE SENİ SEVSEMMMa.s.

sev canım ye beni maydonozun olurum

kızlar hurma konusunda bebek yeni doğduğunda ağzına sürülürmüş. peygamber efendimizin sünneti bütün çocuklarına yapmış. annemde oğlumun ağzına sürecek bi zararı olmaz sanırım.

ha bu arada hurmanın bi özelliği de süt salgısı başlatması o yüzden sezeryan olacaklar yanında götürsün ben götürücem doğumdan sonra artırarak süt salgısı başlatıomuş

kıs benımkı çok basıt,hemde çıtır çıtır ağızda dağılıyor,1 paket margarın,yarım çay bardağı sıvı yağ,yarım çay bardağı sırke,1 çay kaşığı tuz,1 çay kaşığı mahlep,azıcık tuz,aldığı kadar un,üstünede yumurta sarısı sürüyosun susam serpıyosun,ıster halka yap küçük küçük ıster çubuk sana kalmış

edanur sen annene gelmiyor musun hiç. gel bu taraflara da beraber yürüyüş yapalım benim bebişin geleceği yok yürümelere devam yani anlayacağın

canım limonlu keki yap o keke bayılıo millet misss kokuyo ev onu yapınca. ama biraz fazla oluo o ben 2 kalıba döküp birini buzluğa attım pişince birini de yedik

limonlu keke bende bakayım malzemlerim varsa yaparım bende bu akşam arkadaş gelecek o yer

ya çıçek sana onu soracam ben ya sende sütle ılgılı bışı varmı sende sezeryan olacan geç gelıyo dıyolar ne yapmayı düşünüyosun,geçen hafta arkadaş doğum yaptı resmen 1 gün sonra geldı kızın bende korktum ne ıçsemkı,bıde benım göğüsler hala boş anacım büyüdüysede ben farketmıyorum ama yok aynı yanı

Selamlar kızlar,hava yine çok güsel maşallah,bebişlerimiz en güsel zamanda gelecekk,:sm_cool: selinay ın sancıları başlamış,haberini bekleyelim biz de..bende sancı olmadı daha hiç ya,ya da nası bişi tarif etseneze,regli olunca kasık ağrısı gibi mi:)

bu arada kuzenim doğum yaptı,bir görseniz o kadar güsell bişey kii,darısı başımızaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…