Kız ÇİÇek ormanda dana kesİp - sucukmu yapıyosun....
Nereye kayboldun geneeee
banada öyle geldii koku gitmeyince kaynağına gitti kokunun:icecream:
sabah sabah bende maydonoz ve roka tohumu almıştım pazardan onları ektim bir saksıya balkona koydum inşallah olurlar. evin içi çiçek bahçesine döndü zaten. iş güç yok çiçek bakıp duruyorum :)
geçen sene de roka ekmiştik ama acı olmuştu. çalışırken çok ilgilenemiyordum. su az verdim herhalde ondan acı oldu. bakalım bu sefer nasıl olacak.ama dalından yemek çok eğlenceli valla iyi yapıosun şekercim
geçen sene de roka ekmiştik ama acı olmuştu. çalışırken çok ilgilenemiyordum. Su az verdim herhalde ondan acı oldu. Bakalım bu sefer nasıl olacak.
işin kötüsü dün geceden beri nezle grip karışımı bişeyim sabah dr a gittim sprey falan bişeyler verdi. öksürük başlicak gibi gittti benim dikişler.
ben geçen sene maydonoz tohumu ektim ...
Ama çıkmadı.
Bende çok ilgilenemedim herhalde
ben geçen sene maydonoz tohumu ektim ...
Ama çıkmadı.
Bende çok ilgilenemedim herhalde
onlar ilgi istio seviceksin onları:)
Kız ÇİÇek ---
3 tane tarİf yazmıŞsın ya --
daha yenİ gÖrdÜm...
Haftaya evdeyİm denİyeceĞİm...
Kız Özlem sende de tarİflerİ ver bakım...
BEN MAYDONAZ YERİNE SENİ SEVSEMMMa.s.
kızlar hurma konusunda bebek yeni doğduğunda ağzına sürülürmüş. peygamber efendimizin sünneti bütün çocuklarına yapmış. annemde oğlumun ağzına sürecek bi zararı olmaz sanırım.
canımm allah bi avazda mkurtarsın diycem ama sezeryanda avaz olayı yok dimizaten öksürük grip filan olunca sezeryana almıyorlar. ileri bi tarihe atıyorlar diye biliyorum. sezeryan gününe kadar öksürüğü geçirmeye bak ballı karabiber filan ye canım .inşallah düzelirsin..
şiirvan bende varım yaaaa..... bursa sen ben köfte, başa kimler var sona kalan. bunlar hiç girmez nete haftaya baya ısssızlaşıcak buralar.
selinay canım sancıların başlamış hadi gözün aydın y çok heycanlı yaaaaa..... darısı s_ebrunun başına artık..
canım limonlu keki yap o keke bayılıo millet misss kokuyo ev onu yapınca. ama biraz fazla oluo o ben 2 kalıba döküp birini buzluğa attım pişince birini de yedik
canım limonlu keki yap o keke bayılıo millet misss kokuyo ev onu yapınca. ama biraz fazla oluo o ben 2 kalıba döküp birini buzluğa attım pişince birini de yedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?