ya çıçek sana onu soracam ben ya sende sütle ılgılı bışı varmı sende sezeryan olacan geç gelıyo dıyolar ne yapmayı düşünüyosun,geçen hafta arkadaş doğum yaptı resmen 1 gün sonra geldı kızın bende korktum ne ıçsemkı,bıde benım göğüsler hala boş anacım büyüdüysede ben farketmıyorum ama yok aynı yanı
bu arada nerde bu tarıfler ya sıteeıkınlerımı kastedıyosunuz yoksa çıçek sen ayrıyetenmı yazdın sen tatlıcı karısısn e derste almıştın demı sen ver bıze şölee güze tarıf anacım
canım dilek still tea denen süt çayını içemey başlamış bende başliicam 4 gün kaldı çünkü doğuma. Bi de hurma hakikaten en etkili şey diolar bakalım başka bişey bilmiom bende. Doğumdan bi gün önce banyoda sıcak suyla göğülerime masaj yapcam hazırliicam ertesi günde gelir inşallah
sizin göğüslerden akıntı gelmiyor mu ????????????????
kızlar doğurmak isteyen bol bol maydonoz ve hurma yesin rahim kasılmasını başlatan oksitosin hormonu varmış en çok da hurmada
bu arada oksitosin suni sancıda kana verilen hormon
kızlar hurma konusunda bebek yeni doğduğunda ağzına sürülürmüş. peygamber efendimizin sünneti bütün çocuklarına yapmış. annemde oğlumun ağzına sürecek bi zararı olmaz sanırım.
kıss buzluğa atınca çıkardığında kötü olmuyo mu ki ayrıca tarif nerde ya göremedim cokacimcoook
ehe benden de gelmiyosizin göğüslerden akıntı gelmiyor mu ????????????????
edanur bende duydum hurmayı hatta kızdım önce tahmın edeceğınız gıbı ama sonra eskıler yapıyosa vardır bı kerametı dedım,bende yapacam ınşallah tabı ben uyur olurum ama bzımkıler yapacak,ağzına sürülecek demı
hıııı bıde neyle sıleceksınız bebışlerın poposunu arkadaşlar ya,pamuklamı sılelım dersınız ıslatıp ıslak mendıller alkolsüzde olsa ıyı değıl dıyolar,yağmı kullanacaksınız ben bunları hafıften sorayım valla aklımda kalmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?