2009 Nisan Anneleri buraya

ay evet şirvan ben de okumuştum bunu daha önce.
resmen mucize meyve işte. ben de çok yedim hamileliğim boyunca.

özlemcim boşvericen böyle durumlarda tamam diyeceksin, o zaman gelince gerek olmadığını onlarda görecekler..insanlar koşullara göre hareket etmişlerdir, bebek üşümüştür giydirmişlerdir, üşürse bnede giydiririm de..zaten onların üşüdüğü hemen belli oluyo ayakları buz gibi oluyo, uyuyamıyo bebek..bide ilk doğduklarında çok sıcak bi ortamdan çıktıkları için çok üşürlermiş gerçekten..hatta annede çok üşürmüş kan kaybı yüzünden..yıkama meselesine gelince benim annem her akşam yıkarız diyo valla, zaten bebek banyo yapınca daha huzurlu uyurmuş, yıka tabi..bişicik olmaz annem kışın şimdiki imkanlar yokken yıkarmış..

Benden de gelmiyr ya.Bir de ben 1 aydır falan hurma yiyorum hergün.

1 aydır yiyosun ama hala doğurmadın....

ehe benden de gelmiyo
ama ucu filan var hatta epey de büyüdü
ben de banyoda ucunu hafif keseleyin hamilelikte sertleşsin die okumuştum bi yerde
öle yapıyorum. bana sertleşti gibi de geliyo

fazla uclarını sıkmayın , erken doğumu tetikler demişti doktor.. ama artık erkeni kalmadı dimi..

sıkalım meme uçlarını.....

ben de alkolsüz ıslak mendillerden aldım ama yine de evde olduğum sürece ya pamuğu ıslatır silerim ya da yıkarım diye düşünüyorum

yıkadıktan sonra iyi kurlayın popaları-- pişik olmasın bebişler

dımı ya yıkamak gıbı rahatlatacak olan varmı,doğru dıyosunda ışte bende üzülüyorum o delı çıkışlardan sonra aslında ama kendıme sahıp olamıyorum,aslında altta yatan neden başka kıme geçıyor nazım bızımkılere onlarda bılıp alttan alıyorlar allah razı olsun,bu arada herkese hayırlı cumalar

evde siz nasıl giyiniyorsanız bebeğide öyle giydirin..
sen 1 kat bişey giyiyosan .. bebeğede 1 kat..

dışarda senden 1 kat faazla
giydirilecek....

seminerden alıntıdır...

kıs şırvan sen ölme emı ne demek kız 1 yadır yıyosun doğurmadın ay koptum gülmekten,ne delı kızsın sen ya,ışe yaramıyomu demek ıstıyosun delüüüüüüüüüüüüüüü

sultancım geçmış olsun fazladan spor yapmışınız dın hı zor valla,ıyıkı yalnız değılmışın bence ne yapardın yoksa yaw

kızlar ben 1 saat falan yokum

dilber halayla mı ilgilencen:)

benim komşunun oğlu olmuştu geçen yaz
hergün öğlen 12de yıkıyodu bebişi. saat 12ye 5 kala başlıyodu bebiş huysuzlanmaya yıkanmak istiyodu.ama saati hiç şaşmıyodu. yıkanıyodu karnını doyuruyodu sonra mis gibi uyuyodu

slm kızlar ben geldiiiiiiiim
anca kahvaltı falan

günaydın kızlar benim sancılar 15 dakikada bir geliyo bu gün,sanırım akşama giderim doğuma bu gidişle size hbr veririm..............................
selinay kesin doğurmuştur ya Allah kurtarsın diyeyim yinede inşallah bebeğine sağlıkla kavuşmuşsundur...

evet cnm haftaar ilerledikçe bebkler daha az hareket ediyo yeterki hareket etsin onu kontrol et
ben 36 da gittim benide 38 de çağırdı bende arasammı diye düşünüyorum nede olsa haftaya 38 olcam gitmişkende doğurayım bari:))

günaydın kızlaaaaaaaaar yarın bu saatlerde beni kesmiş dikmiş olacaklar. tırsıyorum beeeeeeeeeeeeen. imdaaaaaaaaaaat.

ayy cnm korkma yaa onca insan sezeryan oluyo hiçbişey olmuyo senide Allah kurtarsın ...

maşallah bebişe köftecim
valla benim annemde tuttturmuş dayan diyo koç burcu olmasın boğa burcu olsun ama hayırlısı olsun dicez artık

sizin göğüslerden akıntı gelmiyor mu ????????????????

valla benden gelmiyor

ben uninin aklkolsüz yenidoğan ıslak mendillerini aldım
onla silerim
ilk başlarda pamuklu suyla silcemde sonralar ıslak mendile dönerim yani

sultancım geçmış olsun fazladan spor yapmışınız dın hı zor valla,ıyıkı yalnız değılmışın bence ne yapardın yoksa yaw

saol cnm valla banyo silinmiş oldu böylece heheh

kızlar ben 1 saat falan yokum
pişt nereye kızzz

bu arada bişey sorcam banyo suyunu ölçmek için termometre ve oda sıcaklığı için termometresini aldınızmı kızlar

bide bebişin ateşini ölçmek için ne aldınız ben normal cıvalı derece aldım ama onuda anlamadı zor
bebeğin ateşini doğru verebilecek bi ateş ölçer alıcam tavsiye edin bana

ne güzel. ne kadarlıkken başlamış böyle yıkamaya

ben ateş ölçer almadım onun hakkında bişi diyemeyeceğim ama termometre aldım ördek şeklinde hem suyun hem odanın sıcaklığını ölçebiliyorsun. bi arkdaşım tavsiye etmişti çok memnun kalmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…