ay hıç sorma serap ya manyadım ıyıce ne deseler suç ııce bı cadı oldum sonra pışman oluyorum ama geçıyo ış ışten anacım mantıklı bışı demıyolarkı,bebek üşürmüş polar örteceklermış allahım yarabbım zaten oda sıcak olacak bıde üstünde battanıyesı olacak tamam hadı al örtüde örtünde 2. battanıye neyın nesı,hııı bıde ne vardı du bakıım dünde kardeşım benı delı ettı bebek tıtrermış tamam doğruda üst üste 2 tane tulum gıyermış geçen hafta doğum yaptı arkadaşı bebeğe gıydırmışler,dıyorumkı tamam alttan dıyelımkı bı tane alt gıdırdıler üste tulum gıydırırler yok dıyo 2 tulum haydaaaaaa,gelde sınır yapma
Benden de gelmiyr ya.Bir de ben 1 aydır falan hurma yiyorum hergün.
ehe benden de gelmiyo
ama ucu filan var hatta epey de büyüdü
ben de banyoda ucunu hafif keseleyin hamilelikte sertleşsin die okumuştum bi yerde
öle yapıyorum. bana sertleşti gibi de geliyo
ben de alkolsüz ıslak mendillerden aldım ama yine de evde olduğum sürece ya pamuğu ıslatır silerim ya da yıkarım diye düşünüyorum
ay hıç sorma serap ya manyadım ıyıce ne deseler suç ııce bı cadı oldum sonra pışman oluyorum ama geçıyo ış ışten anacım mantıklı bışı demıyolarkı,bebek üşürmüş polar örteceklermış allahım yarabbım zaten oda sıcak olacak bıde üstünde battanıyesı olacak tamam hadı al örtüde örtünde 2. battanıye neyın nesı,hııı bıde ne vardı du bakıım dünde kardeşım benı delı ettı bebek tıtrermış tamam doğruda üst üste 2 tane tulum gıyermış geçen hafta doğum yaptı arkadaşı bebeğe gıydırmışler,dıyorumkı tamam alttan dıyelımkı bı tane alt gıdırdıler üste tulum gıydırırler yok dıyo 2 tulum haydaaaaaa,gelde sınır yapma
sorma şirvancım ya. doğumdan sonra en çok korktuklarımdan biri pişik biri de meme çatlağı.yıkadıktan sonra iyi kurlayın popaları-- pişik olmasın bebişler
ben ara verıyorum şu tuzluyu çıkarayım aradan kızlar,öpüldünüz anacım
sizin göğüslerden akıntı gelmiyor mu ????????????????
kızlar ben 1 saat falan yokum
selinay kesin doğurmuştur ya Allah kurtarsın diyeyim yinede inşallah bebeğine sağlıkla kavuşmuşsundur...günaydın kızlar benim sancılar 15 dakikada bir geliyo bu gün,sanırım akşama giderim doğuma bu gidişle size hbr veririm..............................
günaydın nisan anneleri..
ben aslında mayıs annesiyim ama siz bizlerden ileride olduğunuz için bi kaç soru sormak istedim..
bi kaç gündür bebişimin hareketleri çok azaldı, acaba haftalar ilerledikçe böyle bi azalma oluyo mu? bu normal mi? yoksa doktoruma mı gideyim..
bi de sizin doktorlarınız sizi 36. haftadan itibaren haftada 1 kere m, görmek istedi?
bana yine 2 hafta sonra gel dedi:uhm:
cevap verebilirseniz çok sevinirim..
hepimizi allah bi avazda kurtasınhihoyyyt
günaydın kızlaaaaaaaaar yarın bu saatlerde beni kesmiş dikmiş olacaklar. tırsıyorum beeeeeeeeeeeeen. imdaaaaaaaaaaat.
maşallah bebişe köftecimgünaydınn hamişlerr
bizde kızımla uyanıp geldik dün doktordaydık sıpamız 3200 gr olmuş
ben epidural sezeryan istediğim için doktor 17 nisanda alalım dedi benim kocuşta 4 gün daha dayansın 21 nisan olsun boğa burcu olsun dedi :) şimdilik 21 nisana gün aldık tabi daha erken gelmesse kasılmalarım hala devam ettiği için ilaç kullanmaya devam ediyorum.
çiçek benden önce doğum yapcaksın senden haber bekliycem epidural sezeryan olcaktın sanırım sende tecrübelerini anlat bize hemencik çok zor olursa vazgeçiyim :asigim: seni kobay yapmış gibi oldum ama idare ediver :dance:
sizin göğüslerden akıntı gelmiyor mu ????????????????
hıııı bıde neyle sıleceksınız bebışlerın poposunu arkadaşlar ya,pamuklamı sılelım dersınız ıslatıp ıslak mendıller alkolsüzde olsa ıyı değıl dıyolar,yağmı kullanacaksınız ben bunları hafıften sorayım valla aklımda kalmasın
sultancım geçmış olsun fazladan spor yapmışınız dın hı zor valla,ıyıkı yalnız değılmışın bence ne yapardın yoksa yaw
pişt nereye kızzzkızlar ben 1 saat falan yokum
dilber halayla mı ilgilencen:)
benim komşunun oğlu olmuştu geçen yaz
hergün öğlen 12de yıkıyodu bebişi. saat 12ye 5 kala başlıyodu bebiş huysuzlanmaya yıkanmak istiyodu.ama saati hiç şaşmıyodu. yıkanıyodu karnını doyuruyodu sonra mis gibi uyuyodu
slm kızlar ben geldiiiiiiiim
anca kahvaltı falan
selinay kesin doğurmuştur ya Allah kurtarsın diyeyim yinede inşallah bebeğine sağlıkla kavuşmuşsundur...
evet cnm haftaar ilerledikçe bebkler daha az hareket ediyo yeterki hareket etsin onu kontrol et
ben 36 da gittim benide 38 de çağırdı bende arasammı diye düşünüyorum nede olsa haftaya 38 olcam gitmişkende doğurayım bari:))
ayy cnm korkma yaa onca insan sezeryan oluyo hiçbişey olmuyo senide Allah kurtarsın ...
maşallah bebişe köftecim
valla benim annemde tuttturmuş dayan diyo koç burcu olmasın boğa burcu olsun ama hayırlısı olsun dicez artık
valla benden gelmiyor
ben uninin aklkolsüz yenidoğan ıslak mendillerini aldım
onla silerim
ilk başlarda pamuklu suyla silcemde sonralar ıslak mendile dönerim yani
saol cnm valla banyo silinmiş oldu böylece heheh
pişt nereye kızzz
bu arada bişey sorcam banyo suyunu ölçmek için termometre ve oda sıcaklığı için termometresini aldınızmı kızlar
bide bebişin ateşini ölçmek için ne aldınız ben normal cıvalı derece aldım ama onuda anlamadı zor
bebeğin ateşini doğru verebilecek bi ateş ölçer alıcam tavsiye edin bana
ben gellllllllllllldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?