2009 Nisan Anneleri buraya

karnım ağrıyoooo alt tarafı adet ağrısı gibi ama yaa saat tutuyım bi bari ahhh çok ağrıyo ama

hoşgeldin canım. a.s. Geçmiş olsun diyelim baştan. Allah analı babalı sağlıklı bir şekilde büyütmeyi nasip etsin kızlarını. Nasıl girmeyi becerdin bu telaş arasında maşallah

aaaaaaaaaa şenayım gelmiş hoşgeldin cnm benimmmmm

naber nisan mucizeleri geçmişi okuyamadım tabikaydirigubbakcemile3 ama bütün anneciklerin iyi dilekleri ve duaları için teşekkür ederim herkesi ayrı ayrı bebişleriyle beraber öpüyorum kızlarım pek uslu teyzeleri henüz yaramazlık yapmayı pek öğrenemediler anneyi emip uyuyoruz ama fazlada kalamıcam tabi iyi mutlu huzurlu olduğumuzu bildireyim istedimkaydirigubbakcemile5

ben gellllllllllllldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmm

hoşgeldin canım doğurduda geldi görüyonmu biz daha pineklioz kurban olsunlar kuzuların napıo hani resim sen nasılsın ağrın varmı...vs bir sürü soru var ama kısaca bişeyler yazzz

selinay nasıl bir ağrı oluyor

anlatsana biraz -- belden mi geliyor,, kasıklardan mı ?

gırtlak uğruna yapmayacağım şey yok

anammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm sen de doğurursun kesin Allah yardımcın olsun

anaa selinay gitmiş....

canlı canlı sancıları anlatacaktı bizeeee...

ben gellllllllllllldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmm

selinayyyyyyyyyyyyyyyyy doğuramadınmı kıııııııııııııızz

kızlar daha doğurmadım sancılar 10 dakikada bir geliyo valla bide akıntı var sapsarı,kasıklardan giriyo çok şiddetli 5 dakikada bire inerse hastaneye gideriz yada suyum fln gelirse ben hbr veririm.......................................

ayyy selinaycım allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…