hoşgeldin canım. a.s. Geçmiş olsun diyelim baştan. Allah analı babalı sağlıklı bir şekilde büyütmeyi nasip etsin kızlarını. Nasıl girmeyi becerdin bu telaş arasında maşallah
aaaaaaaaaa şenayım gelmiş hoşgeldin cnm benimmmmm
ben gellllllllllllldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmm
karnım ağrıyoooo alt tarafı adet ağrısı gibi ama yaa saat tutuyım bi bari ahhh çok ağrıyo ama
kız senin sezeryan değilmiydi doktorunu ara bi istersen
selinay nasıl bir ağrı oluyor
anlatsana biraz -- belden mi geliyor,, kasıklardan mı ?
gırtlak uğruna yapmayacağım şey yok
anammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm sen de doğurursun kesin Allah yardımcın olsun
anaa selinay gitmiş....
canlı canlı sancıları anlatacaktı bizeeee...
mısafırlere tuzlu,şekerlı kurabıye ışını erkenden yaptık tabıkı erkendende bıtırdık,şımdı tekrar yapacaz,allahtankı tarıf bellı dışarda satılandan güzel oluyor valla,selınay gırerse sancıların nasıl olduğunu yazsın mutlaka ya,hasta felan olmayın anacım dıkkat edın kendınıze yahu
benim doktor en fazla 41 i görebilirsin, ondan sonra birşekilde hallederiz dedi. ne demek istedi sormadım sezeryan mı suni sancımı bilemedim. bilmek de istemiyorum zaten inşallah onlara gerek kalmadan kendiliğinden geliverirler.
Allah analı babalı büyütsün. maşllah.benimde dün aklıma gelmişti bursalı bi arkadaşa vardı benden önce bayadır girmiyor naptı acaba diye merak ediyordum.
ben selinaydan 2 gün ilerdeydim. kısmet bakalım. hayırlısıyla bebeğini kucağına alır inşallah.
Ah cım ya akşam akşam yorulmuşsun.Üzüldüm valla.
Çiçek çok istiyorsa canın ye biraz.İyi pişirirsin birşey olmaz.
Allahım ne güzel şeyler onlar.BEnim de listemde bunlar.cokacimcoook
Amanıııııııııııın.Hadi bakalım hayılısı olsun.
Ama ama ama bizim günlerimiz aynı.Ben de istiyorum sancı.
Canımbenim korkma.Kesilip dikilmeyi değil de bebeğine sarılacağı anı düşün.Bu herşeye değer.
Maşallah kızına.
Selamlar kızlar,hava yine çok güsel maşallah,bebişlerimiz en güsel zamanda gelecekk,:sm_cool: selinay ın sancıları başlamış,haberini bekleyelim biz de..bende sancı olmadı daha hiç ya,ya da nası bişi tarif etseneze,regli olunca kasık ağrısı gibi mi:)
bu arada kuzenim doğum yaptı,bir görseniz o kadar güsell bişey kii,darısı başımızaaaa
slm kızlar ben geldiiiiiiiim
anca kahvaltı falan
selinay kesin doğurmuştur ya Allah kurtarsın diyeyim yinede inşallah bebeğine sağlıkla kavuşmuşsundur...
evet cnm haftaar ilerledikçe bebkler daha az hareket ediyo yeterki hareket etsin onu kontrol et
ben 36 da gittim benide 38 de çağırdı bende arasammı diye düşünüyorum nede olsa haftaya 38 olcam gitmişkende doğurayım bari:))
ayy cnm korkma yaa onca insan sezeryan oluyo hiçbişey olmuyo senide Allah kurtarsın ...
maşallah bebişe köftecim
valla benim annemde tuttturmuş dayan diyo koç burcu olmasın boğa burcu olsun ama hayırlısı olsun dicez artık
valla benden gelmiyor
ben uninin aklkolsüz yenidoğan ıslak mendillerini aldım
onla silerim
ilk başlarda pamuklu suyla silcemde sonralar ıslak mendile dönerim yani
saol cnm valla banyo silinmiş oldu böylece heheh
pişt nereye kızzz
bu arada bişey sorcam banyo suyunu ölçmek için termometre ve oda sıcaklığı için termometresini aldınızmı kızlar
bide bebişin ateşini ölçmek için ne aldınız ben normal cıvalı derece aldım ama onuda anlamadı zor
bebeğin ateşini doğru verebilecek bi ateş ölçer alıcam tavsiye edin bana
ben gellllllllllllldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmm
selinayyyyyyyyyyyyyyyyy doğuramadınmı kıııııııııııııızz
şenay hoşgeldin canım.................................
ayy cnm benim Allah yardımcın olsun bir avazda kurtul inşallah
ayyy selinaycım allah yardımcın olsun
selinay allah yardımcın olsunnnn yaa inş çok ağrı çekmeden bi nefeste atlatırtırsın
selinayCım allah yardımcın olsun dualarımız seninle cnm....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?