geldim ayolll:)
sabah yazdım ya bu sabah iyi kalktım sanki günlerdir sürünen ben deildim tabii doktora gittik pek sancı çıkmadı6 sına alıoduk aslında bebişi ama ameliyathane doluymuş hep o yüzden 7 si oldu aman olsun bayaa bi az kaldı. şu 4 gün de de ağrım sızım olmazsa çok sevinicem.
ayy canım allah analı bablı büyütsün ne güzelllllHerkese merhaba!Geçmişi okumadan hemen yazayım dedim.
Beni merak ettiniz mi bilmiyorum ama,doğum yaptım.29 Mart 23:45 te minik kuzuma kavuştum.Darısı bekleyenlerin başına inşallah,herkes sağlıcakla bebeklerini kucaklarına alırlar.
selamlar güzel annişler.Az önce doktordan geldik kızım 3250gr olmuş daha 1 hafta önce 2900 dü şok oldum :1shok: ağrılarım var diye kalsiyum falan kullanmıştım o mu böyle hızlı kilo aldırdı bilemiyorum.36+5 haftalığız ama 37+2 görünüyor dedi doktor teyzemiz.nst de düzensiz sancılarımız çıktı.3 hafta beklemezmiş belki.doğumuna kadar 4 kilo olursa normal doğum olmayacak ona üzüldüm biraz ama hayırlsı neyse o olsun.
bebek bakım beslenme kitabı aldım bugün okumaya başladımda orda eğer bebek sırf dudaklarıyla göğüs ucunu değil ağzıyla göğsü kavrarsa göğüs ucu zedelenmez ve yara olmazmış eğer yara olursa en iyi gelen şey pamuğa anne sütünden damlatıp onunla silip temizlemekmiş
slm güzel meleklerin güzelll annecilkleriiiia.s.
canım hadi hayırlısı olsun ayy çok sevindim valla 8 nisanda küçük meleğine kavuşacaksınnn:asigim:
paylaşımın için saol canımcım a.s.walla bunları söylemeniz o kadar iyi oluyorki gerçi bende bebek bakımı ile ilgili kitap alacağım yarın hastaneden bol bol vaktim olcak okurum ne yapimmm
ne güzel. ne kadarlıkken başlamış böyle yıkamaya
kesinlikle iyi gelecektir cnm iyi alışverişler....kızlar ben kaçıyorum
bunalıma girdim ağlama krizim mtuttu durup dururken
salya sümük ağlıyorum
içimde bir his var sanki son günlerimmiş gibi
son kez bi çarşı yapayım paraları savurayım belki kendime gelirim :)
by byee
onlar daha alışamamışlardır, 1 hftya kalmaz gerçek yüzlerini gösterirler çok uyurlarmış ilk hft diye duymuştum delikafaduldenayy şenay gelmiş gitmiş
maşallah onun bebişlerine hiç üzmüyolarmış analarını
emip uyuyolar dediğine göre sütü de iyi maşallah onlara
ayy şenay gelmiş gitmiş
maşallah onun bebişlerine hiç üzmüyolarmış analarını
emip uyuyolar dediğine göre sütü de iyi maşallah onlara
ühühühü zavallı memecikler sarkmasalar bari
ya sanal manal ama valla ben çok benimsedim burdaki hamişleri.
Biri doğurunca acayip keyifleniyorum heyecanlanıyorum.
Birlikte çıkılan bi yolda güzel sonlara ulaşmak çok duygulandırıyo beni.
hele ete kemiğe bürünmüş bebiş fotoğrafları tüm gerçekliğiyle çıkınca
fotoğraf bölümünde herşey daha bi gerçek oluyo. sonuçta sanal hayal alemi
ama bizler çok güzel bir gerçeği hep beraber yaşadık iyiki varsınız ya.
Bu hamileliğimin güzel geçmesinin bir nedenide burdaki hamişler
hepiniz sağolun kızlar.:içelim:
walla dopru söylüyorsun canımcım bende minik duruyu görünce öle duygulandımki benimde prensesim bölemi olacak dedimm içimi bi heyecan kapladııı :asigim::asigim:bende yaaa en son sapphire in kızını görünce dedimki benim içimde de bööle minik güzel bişey mi var gözlerini açıp bana mı bakıcak. hepsi gerçek vallahi
günaydın kızlaaaaaaaaar yarın bu saatlerde beni kesmiş dikmiş olacaklar. tırsıyorum beeeeeeeeeeeeen. imdaaaaaaaaaaat.
günaydınn hamişlerr
bizde kızımla uyanıp geldik dün doktordaydık sıpamız 3200 gr olmuş
ben epidural sezeryan istediğim için doktor 17 nisanda alalım dedi benim kocuşta 4 gün daha dayansın 21 nisan olsun boğa burcu olsun dedi :) şimdilik 21 nisana gün aldık tabi daha erken gelmesse kasılmalarım hala devam ettiği için ilaç kullanmaya devam ediyorum.
çiçek benden önce doğum yapcaksın senden haber bekliycem epidural sezeryan olcaktın sanırım sende tecrübelerini anlat bize hemencik çok zor olursa vazgeçiyim :asigim: seni kobay yapmış gibi oldum ama idare ediver :dance:
onlar daha alışamamışlardır, 1 hftya kalmaz gerçek yüzlerini gösterirler çok uyurlarmış ilk hft diye duymuştum delikafadulden
onlar daha alışamamışlardır, 1 hftya kalmaz gerçek yüzlerini gösterirler çok uyurlarmış ilk hft diye duymuştum delikafadulden
katılıyorum anneleri bukadar aktifken onlardan nasıl beklenirkivalla doğru bence de olabilir. yoksa şenayın sıpalarının uslu olması gibi bişi söz konusu olamas heraldekaydirigubbakcemile
Urlayı aradım ..
Konuştumm..
Normalde doktor bugün için sezeryan günü vermiş ..
Akıllı bizimki telaş yapmış..
Salı akşamı gece 3 te sancılanmaya başlamış..
Kalkıp en yakın hastaneye gitmişler. Açılma 3cm denmiş ,
sonra kendi hastanesine göndermişler. Açılma 5 cm olmuş.
Saat 9-10 gibi kendi doktoru gelmiş , sezeryana almışlar.
Hiçbir şey hissetmedim diyor..
şuan biraz sızılar varmış ama o kadar çok değil diyor..
Korkmayın dedi - telaşlı karı...
Bu arada herkese selamı var.. .
----------------------------------------
bu arada dinozzo yu aradım çaldı çaldı- sonra meşgüle basıldı.
Müsait değil herhalde.....
bilgiler için tşk Şirvan hihoyyytUrlayı aradım ..
Konuştumm..
Normalde doktor bugün için sezeryan günü vermiş ..
Akıllı bizimki telaş yapmış..
Salı akşamı gece 3 te sancılanmaya başlamış..
Kalkıp en yakın hastaneye gitmişler. Açılma 3cm denmiş ,
sonra kendi hastanesine göndermişler. Açılma 5 cm olmuş.
Saat 9-10 gibi kendi doktoru gelmiş , sezeryana almışlar.
Hiçbir şey hissetmedim diyor..
şuan biraz sızılar varmış ama o kadar çok değil diyor..
Korkmayın dedi - telaşlı karı...
Bu arada herkese selamı var.. .
----------------------------------------
bu arada dinozzo yu aradım çaldı çaldı- sonra meşgüle basıldı.
Müsait değil herhalde.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?