2009 Nisan Anneleri buraya

Bende kendımı urlaya benzetıyorum .
Oda ılk Önce aĞdaya - ertesı gÜn doktora - sonra kı gÜnde doĞuma gıttı...

Bende yarın aĞdaya- pazartesı doktora gıdecem ..

Sonra bende doĞurmayayım ..

ben artık balık yemek istemiyorumm. .
Ismini bile duymasan iyi olur..

Gerçi 1 aydan beri yemiyorum da....

Bir ara her hafta balık yedim. Bıktım herhalde...

yok be şirvan yapmayalım hemencene en azından 1 hft evin keyfini sürelim sabahları geç kalmak, 1-2 mağaza gezmek nolurrrrrr :jeyyar:

valla öle bütün işlerini bitirip planlı planlı gelirse senin de ne güsel.
benim ev temizlendi tekrar pislendi
ağda işi bitmişti tekrar geldi
doktora gittim bişi de olmadı
şimdi sil baştan hepsini başa sarcam:)

ehe çiçek halan seni düşünmüş kıs kadıncaaz. daha faydalı diye hamsi almış

olsun ama yaaa sucuk istemiştim ben:)

ben artık balık yemek istemiyorumm. .
Ismini bile duymasan iyi olur..

Gerçi 1 aydan beri yemiyorum da....

Bir ara her hafta balık yedim. Bıktım herhalde...

bıkmış olabilirsin bende bu öğlen yedim yeter ulennnnnnnnnnnnnn

çiçek senin yerine sucuğu ben yedim cokacimcoook ne yesem diye bakınırken ayy dedim çiçek sucuk yiycekti dur bende yiyim yoldan çıkmayada pek meyilliyim:jeyyar:

sizin göğüslerden akıntı gelmiyor mu ????????????????
bende de hala bişey gelmiyo ama göğüslerim kocaman olduu uçlaıda ölee-tatlicadiarzu-

ya ben aslında pamuk diye dşünüyorum ilk doğduğunda popoyu yuıkamak zor olur ondan ama 2 aylık filan olunca yıkamayı düşünüyorum

ben gellllllllllllldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmm
aaaaa şenay hoşgeldin canım benim

canım prenseslerin iyi olduğuna çok sevindim allah analı babalı büyütüsünnn eee prenseslerin fotolarını ne zman görcezzzzz

hahahah kız 8 deil 7sinde douruom:)

kız 8inde kucağında olur ya ondan hhihhiihhiih:ecrin_bebek:

kızlar bişey sorcam bebiş doğdukdan sonra bazı doktorlar bebeğinizi yıkamayın göbeği düşdükden sonra yıkayın diyor bazıları hemen yıkıyabilirsin diyor sizler ne yapacaksınız bu konuda kafam çok karışık -tatlicadiarzu-

ben göbişine değdirmeden yıkamayı düşünüyorum cnm, 5-7 günde anca düşüyor zaten havalarda ısındı pis olmasın kuzucuklarımız....

ben yıkamiicam silicem canım göbüşü düşene kadar

ben göbişine değdirmeden yıkamayı düşünüyorum cnm, 5-7 günde anca düşüyor zaten havalarda ısındı pis olmasın kuzucuklarımız....

ya evet bende yıkamayı düşünmüyorum ıslak mendille veya pamukla silmeyi düşünüyorum ama benim çok bilmiş kayınvalidem yıkarız diyooookötükedihüso bendee mikrop kapar yıkamıcam dedim ama bide bana diyoki yıkarız ayaklarından havaya kaldırırız boynu uzun olurmuş ya dedim sen ne diyorsun ben kesinlikle böle bişeye izin vermem sakın deneme o gün kavga etmek istemiyrum dedim yaa beni galiba zor günler bekliyooooooo-tatlicadiarzu-

merhaba kızlar.
ikigün evde kaldım ya bugün sabahtan attım gene kendimi sokaklara.
dönerkende kızımın okuluna uğradım. okuldaki dolabını kontrol ettim.
öğretmenleriyle son görüşmelerimi yaptım geldim.
kızcağızımın da şansı yok yahu pazartesi kardeşi olacak salı seviye sınavı varmış( okullarında çok önemli sınıfları ona göre ayarlanıyo) cuma ingilizce seviye sınavı varmış. tam haftasını buldular sınav için.
tatlı kızm kardeş sevincini doğru dürüst yaşayamayacak. tabi sınavlara nasıl konsantre olacak oda mechull. işte anne olunca böyle çeşitleniyo kızlar dertler.
neyse ben biraz geçmişe bakıp geleyim bakalım neler olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…