çiçekkkk naptın sucuk işini yedin mi ?
sorma yaa sucuk yılan hikayesine döndü eşim yoldaydı sucuk istedim geri dönmedi yoldan. Halam bana geliodu sucuk al gelirken dedim hamsi almışşşşşşşşşş!!!!!!!!!!!!
Hamsi yararlı onu yeriz dedi şaka gibi yiyemedim yani
yok be şirvan yapmayalım hemencene en azından 1 hft evin keyfini sürelim sabahları geç kalmak, 1-2 mağaza gezmek nolurrrrrr :jeyyar:Bende kendımı urlaya benzetıyorum .
Oda ılk Önce aĞdaya - ertesı gÜn doktora - sonra kı gÜnde doĞuma gıttı...
Bende yarın aĞdaya- pazartesı doktora gıdecem ..
Sonra bende doĞurmayayım ..
oyyyymaşallah bebişecanım kaç haftalıkdın sen yaaa :uhm:
Bende kendİmİ urlaya benzetİyorum .
Oda İlk Önce aĞdaya - ertesİ gÜn doktora - sonra kİ gÜnde doĞuma gİttİ...
Bende yarın aĞdaya- pazartesİ doktora gİdecem ..
Sonra bende doĞurmayayım ..
bende bayadır yemiyorum ama ilacını kullanıyorum benim dr taktı hapına soruyo bi de alıyormusun diye...ben artık balık yemek istemiyorumm. .
Ismini bile duymasan iyi olur..
Gerçi 1 aydan beri yemiyorum da....
Bir ara her hafta balık yedim. Bıktım herhalde...
ehe çiçek halan seni düşünmüş kıs kadıncaaz. daha faydalı diye hamsi almış
ben artık balık yemek istemiyorumm. .
Ismini bile duymasan iyi olur..
Gerçi 1 aydan beri yemiyorum da....
Bir ara her hafta balık yedim. Bıktım herhalde...
bende de hala bişey gelmiyo ama göğüslerim kocaman olduu uçlaıda ölee-tatlicadiarzu-sizin göğüslerden akıntı gelmiyor mu ????????????????
hıııı bıde neyle sıleceksınız bebışlerın poposunu arkadaşlar ya,pamuklamı sılelım dersınız ıslatıp ıslak mendıller alkolsüzde olsa ıyı değıl dıyolar,yağmı kullanacaksınız ben bunları hafıften sorayım valla aklımda kalmasın
aaaaa şenay hoşgeldin canım benimben gellllllllllllldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmm
naber nisan mucizeleri geçmişi okuyamadım tabikaydirigubbakcemile3 ama bütün anneciklerin iyi dilekleri ve duaları için teşekkür ederim herkesi ayrı ayrı bebişleriyle beraber öpüyorum kızlarım pek uslu teyzeleri henüz yaramazlık yapmayı pek öğrenemedileranneyi emip uyuyoruz ama fazlada kalamıcam tabi iyi mutlu huzurlu olduğumuzu bildireyim istedimkaydirigubbakcemile5
hahahah kız 8 deil 7sinde douruom:)
biz çalışanlar içinde izleyip bilgi verin ltf a.s.derya baykal ın programına doğum uzmanı çıkcakmış
belki işimize yarayan bişiler söyler :ecrin_bebek:
çiçek senin yerine sucuğu ben yedim cokacimcoook ne yesem diye bakınırken ayy dedim çiçek sucuk yiycekti dur bende yiyim yoldan çıkmayada pek meyilliyim:jeyyar:
kızlar bişey sorcam bebiş doğdukdan sonra bazı doktorlar bebeğinizi yıkamayın göbeği düşdükden sonra yıkayın diyor bazıları hemen yıkıyabilirsin diyor sizler ne yapacaksınız bu konuda kafam çok karışık -tatlicadiarzu-
ben göbişine değdirmeden yıkamayı düşünüyorum cnm, 5-7 günde anca düşüyor zaten havalarda ısındı pis olmasın kuzucuklarımız....kızlar bişey sorcam bebiş doğdukdan sonra bazı doktorlar bebeğinizi yıkamayın göbeği düşdükden sonra yıkayın diyor bazıları hemen yıkıyabilirsin diyor sizler ne yapacaksınız bu konuda kafam çok karışık -tatlicadiarzu-
ben yıkamiicam silicem canım göbüşü düşene kadar
ben göbişine değdirmeden yıkamayı düşünüyorum cnm, 5-7 günde anca düşüyor zaten havalarda ısındı pis olmasın kuzucuklarımız....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?