2009 Nisan Anneleri buraya

Yaa sırf benım gÖgÜslermı akıyo anlamadım ..

Ben Şuan bıle gÖgÜs pedı kullanıyorum..
GÜndÜz sarı leke oluyor ,, akŞam yattıĞım ıÇın ezılıyor herhalde.. Akıyor...

sen sezeryan gününü ertele şekerim...
Olmaz böyleeee

ayy gebertirim valla adamı sakın tutmasın ayaklarından öyle köyde mi yaşıoruz ya!!!

bu arada kızlar gülben ergeninde ikizleri olacakmış 4 aylık hamileymiş ağustos annesi olacakk:CüvCüv:

Allah yardımcısı olsun

yaaa bide beni düşün nasıl çıldırdım çiçek kafayı yemişsin sen dicektimde olmuyıo işde ama öle bşiey yaparsa varyaaaa olay çıkar wallaklava:

Kız ayaklarından sallandırsın ne olcak ..
Zaten ıÇınde kaÇ aydır baŞ aŞaĞı durmuyomu bu yaramaz..

Alt tarafı ayaĞından tutup bırakacak ..
Hepsı olsa olsa 1-2 sn.
Ayaklarından tavana asacak halı yok ya...

BÜyÜtmeyın bazı Şeylerıı-- sakınan gÖze ÇÖp batar derler.
Relaks olun bıraz.....

özlem enn fazla tartışırız nolur ki. bebeğim bilinçsizlerin el,inde kalcaana ben kötü gelin olurum daha iyi zaten şimdiden ööleyim o ayrı:)

valla bi şeyi kaynana yapıosa o artık benim için kötü bişeydir

ben bebein hiçbişeyine karıştırmiicam kimse yooken yıkiicam sende ööle yap. ben milletin yanında bile emzirmeyi düşünmüorum hatta

ya milletin yanında ben emzirmeye utanırım zaten

ay sakınmakdan değil şirvann yaaa benm kız alışık değilki benimki başaşağı değil şuann nnkaydirigubbakcemile3 yani dönmedi benim kuzukaydirigubbakcemile3

ovtemizkancım bebek doğunca zaten gögüslere artık meme gözüyle bakmamaya onları yemek olarak görmeye başlayınca utanma falan kalmıyo çok doğal geliyo herkesin yanında emzirmek. olmadı söyle bir tülbent falan atarsın üstüne yinede emzirirsin.

ya aslında doğru söylüyorsun şimdi hiçkimse benim anne olacağımı düşünmüyordu biliyormusun daha 23 yaşındayım yaa bende zaten hala kendimi anne olarak göremiyorum ondan utanırım heralde şimdi herkez bi ilgi gösterecek yaaa ayyy çok utancammm

ben gellllllllllllldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmm

Ben kaçırmışım ama hoşgeldin canım.ıyi olduğunuza çok sevindim.

Canım ya inşallah kurtulacaksın bugün.Her fısatta haber ver bize.ınşallah kolay olur senin için.

Yine iyi iş çıkardın muhtarkaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
günaydın kızlar benim sancılar 15 dakikada bir geliyo bu gün,sanırım akşama giderim doğuma bu gidişle size hbr veririm..............................

Selinay doğumamı gitti.:Saruboceq::Saruboceq:

ayyyy ben ilk başda kendim yıkayamam walla cesaret edemem
bende yıkıyamam valla. annemle yıkarız bi süre sonra kocişle alışırız.:CüvCüv:

tabiiki ama bunlar onada karışırlar o yüzden diorum yopksa ben utangaç deilim hiç:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…