merhaba kızlar.
Ikigün evde kaldım ya bugün sabahtan attım gene kendimi sokaklara.
Dönerkende kızımın okuluna uğradım. Okuldaki dolabını kontrol ettim.
öğretmenleriyle son görüşmelerimi yaptım geldim.
Kızcağızımın da şansı yok yahu pazartesi kardeşi olacak salı seviye sınavı varmış( okullarında çok önemli sınıfları ona göre ayarlanıyo) cuma ingilizce seviye sınavı varmış. Tam haftasını buldular sınav için.
Tatlı kızm kardeş sevincini doğru dürüst yaşayamayacak. Tabi sınavlara nasıl konsantre olacak oda mechull. Işte anne olunca böyle çeşitleniyo kızlar dertler.
Neyse ben biraz geçmişe bakıp geleyim bakalım neler olmuş.
ya evet bende yıkamayı düşünmüyorum ıslak mendille veya pamukla silmeyi düşünüyorum ama benim çok bilmiş kayınvalidem yıkarız diyooookötükedihüso bendee mikrop kapar yıkamıcam dedim ama bide bana diyoki yıkarız ayaklarından havaya kaldırırız boynu uzun olurmuş ya dedim sen ne diyorsun ben kesinlikle böle bişeye izin vermem sakın deneme o gün kavga etmek istemiyrum dedim yaa beni galiba zor günler bekliyooooooo-tatlicadiarzu-
bu arada kızlar gülben ergeninde ikizleri olacakmış 4 aylık hamileymiş ağustos annesi olacakk:CüvCüv:
yaaa bide beni düşün nasıl çıldırdım çiçek kafayı yemişsin sen dicektimde olmuyıo işde ama öle bşiey yaparsa varyaaaa olay çıkar wallaklava:
ben bebein hiçbişeyine karıştırmiicam kimse yooken yıkiicam sende ööle yap. Ben milletin yanında bile emzirmeyi düşünmüorum hatta
Kız ayaklarından sallandırsın ne olcak ..
Zaten İÇİnde kaÇ aydır baŞ aŞaĞı durmuyomu bu yaramaz..
Alt tarafı ayaĞından tutup bırakacak ..
Hepsİ olsa olsa 1-2 sn.
Ayaklarından tavana asacak halİ yok ya...
BÜyÜtmeyİn bazı Şeylerİİ-- sakınan gÖze ÇÖp batar derler.
Relaks olun bİraz.....
ben bebein hiçbişeyine karıştırmiicam kimse yooken yıkiicam sende ööle yap. ben milletin yanında bile emzirmeyi düşünmüorum hatta
ay sakınmakdan değil şirvann yaaa benm kız alışık değilki benimki başaşağı değil şuann nnkaydirigubbakcemile3 yani dönmedi benim kuzukaydirigubbakcemile3Kız ayaklarından sallandırsın ne olcak ..
Zaten İÇİnde kaÇ aydır baŞ aŞaĞı durmuyomu bu yaramaz..
Alt tarafı ayaĞından tutup bırakacak ..
Hepsİ olsa olsa 1-2 sn.
Ayaklarından tavana asacak halİ yok ya...
BÜyÜtmeyİn bazı Şeylerİİ-- sakınan gÖze ÇÖp batar derler.
Relaks olun bİraz.....
eheheheh bende kötü gelinim zaten kaydirigubbakcemile3 ondan dolayıııı artıkkk ne olur bilmem kaydirigubbakcemile3özlem enn fazla tartışırız nolur ki. bebeğim bilinçsizlerin el,inde kalcaana ben kötü gelin olurum daha iyi zaten şimdiden ööleyim o ayrı:)
ovtemizkancım bebek doğunca zaten gögüslere artık meme gözüyle bakmamaya onları yemek olarak görmeye başlayınca utanma falan kalmıyo çok doğal geliyo herkesin yanında emzirmek. olmadı söyle bir tülbent falan atarsın üstüne yinede emzirirsin.
çiçek ilk baştan itibaren mi yanlız yıkıycam dedin ben mi yanlış anladım
ben gellllllllllllldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmm
kızlar daha doğurmadım sancılar 10 dakikada bir geliyo valla bide akıntı var sapsarı,kasıklardan giriyo çok şiddetli 5 dakikada bire inerse hastaneye gideriz yada suyum fln gelirse ben hbr veririm.......................................
Urlayı aradım ..
Konuştumm..
Normalde doktor bugün için sezeryan günü vermiş ..
Akıllı bizimki telaş yapmış..
Salı akşamı gece 3 te sancılanmaya başlamış..
Kalkıp en yakın hastaneye gitmişler. Açılma 3cm denmiş ,
sonra kendi hastanesine göndermişler. Açılma 5 cm olmuş.
Saat 9-10 gibi kendi doktoru gelmiş , sezeryana almışlar.
Hiçbir şey hissetmedim diyor..
şuan biraz sızılar varmış ama o kadar çok değil diyor..
Korkmayın dedi - telaşlı karı...
Bu arada herkese selamı var.. .
----------------------------------------
bu arada dinozzo yu aradım çaldı çaldı- sonra meşgüle basıldı.
Müsait değil herhalde.....
günaydın kızlar benim sancılar 15 dakikada bir geliyo bu gün,sanırım akşama giderim doğuma bu gidişle size hbr veririm..............................
bende yıkıyamam valla. annemle yıkarız bi süre sonra kocişle alışırız.:CüvCüv:ayyyy ben ilk başda kendim yıkayamam walla cesaret edemem
ovtemizkancım bebek doğunca zaten gögüslere artık meme gözüyle bakmamaya onları yemek olarak görmeye başlayınca utanma falan kalmıyo çok doğal geliyo herkesin yanında emzirmek. olmadı söyle bir tülbent falan atarsın üstüne yinede emzirirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?