yaşasınn kötü gelinlerr:lepi::lepi::lepi:
Selinay doğumamı gitti.:Saruboceq::Saruboceq:
bende yıkıyamam valla. annemle yıkarız bi süre sonra kocişle alışırız.:CüvCüv:
yaşasınn kötü gelinlerr:lepi::lepi::lepi:
çiçek ya gördün mü takvimde 38 hafta yazıyo bugünlere geldik sağsalim kimseyi karıştırmadan bebişlerimize de bakarız keyfimize de ohhhhhhhhhhhh
bu arada bebeklerde gaz sancısı ve kolik 2. haftada başlayıp 3.-6. aya kadar devam edermiş.ilk 2 hafta çok uyuyup uslu durduğuna aldanmıycakmışız şakkıdı
Henüz gimedi.10 dakikada bire düşmüş.5 dakikaya düşünce gidecekmiş ya da syu falan gelirse.
senin 2. bebiş zaten kimse karışmaz bence. bize karışmaya yeltenirler biraz ama yemezler
Ben kaçırmışım ama hoşgeldin canım.İyi olduğunuza çok sevindim.
Canım ya inşallah kurtulacaksın bugün.Her fısatta haber ver bize.İnşallah kolay olur senin için.
Yine iyi iş çıkardın muhtarkaydirigubbakcemile3
Selinay doğumamı gitti.:Saruboceq::Saruboceq:
bende yıkıyamam valla. annemle yıkarız bi süre sonra kocişle alışırız.:CüvCüv:
ya kızlar bu gaz sancısı çok kötüymüş bebişler de bide sezeryan olacakların dikkatine bizde de çok gaz sancısı ourmuşşşşsenağlama
bide bana diyoki yıkarız ayaklarından havaya kaldırırız boynu uzun olurmuş ya dedim sen ne diyorsun ben kesinlikle böle bişeye izin vermem sakın deneme o gün kavga etmek istemiyrum dedim yaa beni galiba zor günler bekliyooooooo-tatlicadiarzu-
ay inşallah canım hayırlsı bakalım..........................
yok kıs evde paşa paşa sancımı çekiyom azda nişan geldi sankim heheh......................................
bizim kaynana canavar modeli biliosun bende daha canavar takılıorum napiim. canavarlıını kendi evinde yapsın
yapabilirsen yap canımcım çok zormuş işde ayyyyyy çıldırcam ne zorlukları var yaaaaaadelikafaduldendelikafaduldenvalla osuruurm hiç affetmem
yaa evet ben onları izlemişdim onlar kafayı yemiş beee kafamçokkarıştıay tvde göstermişlerdi bi kere
rusyada mıydı neydi hatırlamıyorum adamlar üstün ırk yaratmaya uğraşıyoz diyolardı
böle yeni doğmuş bebişi ilk önce buz tutmuş gölün suyuna batırıyolar
tek ayağından tutuyo sallıyo sallıyo sonra diğer ayağından. sonra tek tek kollarından filan.ama nasıl sallamak. kaç defa 360 derece döndürüyo yani hızla. bizim çocuklarımız hiç hasta olmaz diyodu adam.
ya kızlar bu gaz sancısı çok kötüymüş bebişler de bide sezeryan olacakların dikkatine bizde de çok gaz sancısı ourmuşşşşsenağlama
yok annemle kardeşim var yanımda canım 5 dakikada bire düşerse gidecem hastaneye.................................
yok annemle kardeşim var yanımda canım 5 dakikada bire düşerse gidecem hastaneye.................................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?