2009 Nisan Anneleri buraya

bu arada bebeklerde gaz sancısı ve kolik 2. haftada başlayıp 3.-6. aya kadar devam edermiş.ilk 2 hafta çok uyuyup uslu durduğuna aldanmıycakmışız şakkıdı

çiçek ya gördün mü takvimde 38 hafta yazıyo bugünlere geldik sağsalim kimseyi karıştırmadan bebişlerimize de bakarız keyfimize de ohhhhhhhhhhhh

çiçek ya gördün mü takvimde 38 hafta yazıyo bugünlere geldik sağsalim kimseyi karıştırmadan bebişlerimize de bakarız keyfimize de ohhhhhhhhhhhh

senin 2. bebiş zaten kimse karışmaz bence. bize karışmaya yeltenirler biraz ama yemezler

cidden 38 i bitirdik yaaaaaaaa şaka gibi

bu arada bebeklerde gaz sancısı ve kolik 2. haftada başlayıp 3.-6. aya kadar devam edermiş.ilk 2 hafta çok uyuyup uslu durduğuna aldanmıycakmışız şakkıdı

aynen öyle ilk 15 gün pek anlamıyolar nerdeyim ben diye bakıp bakıp emip uyuyolar sonra çıkıyo sıpaların zorlukları.

Henüz gimedi.10 dakikada bire düşmüş.5 dakikaya düşünce gidecekmiş ya da syu falan gelirse.

sağol canım ben buraya yetişicem diye geçmişi yarım yamalak okudum böyle oldu.:CüvCüv:

senin 2. bebiş zaten kimse karışmaz bence. bize karışmaya yeltenirler biraz ama yemezler

bence senin kaynana da cesaret edemez. sen mesafeyi koruduktan sonra en iyi gelin bile ilan edilirsin .bunlara öyle lazım çok yanaştırma senden iyisi kalmaz.

ya kızlar bu gaz sancısı çok kötüymüş bebişler de bide sezeryan olacakların dikkatine bizde de çok gaz sancısı ourmuşşşşsenağlama

ay inşallah canım hayırlsı bakalım..........................

Selinay doğumamı gitti.:Saruboceq::Saruboceq:

bende yıkıyamam valla. annemle yıkarız bi süre sonra kocişle alışırız.:CüvCüv:

yok kıs evde paşa paşa sancımı çekiyom azda nişan geldi sankim heheh......................................

ay tvde göstermişlerdi bi kere
rusyada mıydı neydi hatırlamıyorum adamlar üstün ırk yaratmaya uğraşıyoz diyolardı
böle yeni doğmuş bebişi ilk önce buz tutmuş gölün suyuna batırıyolar
tek ayağından tutuyo sallıyo sallıyo sonra diğer ayağından. sonra tek tek kollarından filan.ama nasıl sallamak. kaç defa 360 derece döndürüyo yani hızla. bizim çocuklarımız hiç hasta olmaz diyodu adam.

yok annemle kardeşim var yanımda canım 5 dakikada bire düşerse gidecem hastaneye.................................

bizim kaynana canavar modeli biliosun bende daha canavar takılıorum napiim. canavarlıını kendi evinde yapsın

canım o canavardan bi tanede bende var merak etme eee sende ona göre cadı olacaksın yoksaaaaa iiyiy olmuyo ben çok denedim iyi olmayı ama baktım olmuyo cadılık daha çok işe yarıyooooo:dance::dance:

valla osuruurm hiç affetmem
yapabilirsen yap canımcım çok zormuş işde ayyyyyy çıldırcam ne zorlukları var yaaaaaadelikafaduldendelikafadulden

yaa evet ben onları izlemişdim onlar kafayı yemiş beee kafamçokkarıştı

ya kızlar bu gaz sancısı çok kötüymüş bebişler de bide sezeryan olacakların dikkatine bizde de çok gaz sancısı ourmuşşşşsenağlama

geçen arkadaşın ikizlerini görmeye gittik.biri kıs biri oğlan.
oğlan olan kolikmiş. sabahlara kadar hiç susmadan ağlıyomuş. yavrum kızın hiç sesi çıkmıyodu.
yazık kızcağıza dedim kolik bebek zaten zor bi de iki tane Allah yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…