ay helal olsun sana cnm, çok ağrı oluyormu sancı gelince, hst yakınmı bariyok annemle kardeşim var yanımda canım 5 dakikada bire düşerse gidecem hastaneye.................................
29 mart akşamı randevumuz vardı,ama sabahtan da belim ağrıyordu hafif hafif,dr muayene etti ve hemen yatış işlemlerimizi yaptık,ve 23 :45 de doğum oldu,epidural normal yaptım.Kızım 3480 gr ve 49 cm dünyaya geldi.
Adını Miray koyduk.şu anda da mutlu mesut yaşıyoruz.
ay gıremedım öğlene kadar sıteye delı ettı benı meğerse kötü şeyler oluyomuş o ara,bız bugün dr.a gıttık valla nefret ettım ha çatı muayenesınden,kım demıştı acımıyor dıye aklım çıktı aklım kı benım acı eşığım yüksektır dızımden narkozsuz demır çıkarttırmışım yanı yalan değıl ama gel görkı mahvettı benı,belkıde acımıyor dendığı ıçın hazırlıksızdım oda olabılır,neyse bızım kız 3.614 olmuş ve 40.haftasında ultrasonda tabıkı,aynısını söyledı bana yıne sen 10 una kadar tutmaya çalış 11 ınde alalım dedı tabı öncesınde gelmeye çalışırsa hemen ara felan fılan,dün akşam bayağı bır kasılmıştım onu söyledım bundan sonra normal onlar yalancı sancı dedı,suyu ıyıymış,keyfıde yerındeydı maşallah kuzunun,tarıhımız netleştı bakalım,şafak 8 yanüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
günaydınn hamişlerr
bizde kızımla uyanıp geldik dün doktordaydık sıpamız 3200 gr olmuş
ben epidural sezeryan istediğim için doktor 17 nisanda alalım dedi benim kocuşta 4 gün daha dayansın 21 nisan olsun boğa burcu olsun dedi :) şimdilik 21 nisana gün aldık tabi daha erken gelmesse kasılmalarım hala devam ettiği için ilaç kullanmaya devam ediyorum.
çiçek benden önce doğum yapcaksın senden haber bekliycem epidural sezeryan olcaktın sanırım sende tecrübelerini anlat bize hemencik çok zor olursa vazgeçiyim :asigim: seni kobay yapmış gibi oldum ama idare ediver :dance:
naber nisan mucizeleri geçmişi okuyamadım tabikaydirigubbakcemile3 ama bütün anneciklerin iyi dilekleri ve duaları için teşekkür ederim herkesi ayrı ayrı bebişleriyle beraber öpüyorum kızlarım pek uslu teyzeleri henüz yaramazlık yapmayı pek öğrenemedileranneyi emip uyuyoruz ama fazlada kalamıcam tabi iyi mutlu huzurlu olduğumuzu bildireyim istedimkaydirigubbakcemile5
kızlar bu arada benimde bugün ankaradan annem geliyohihoyyyt sanırım biraz zor gireceğim bide zaten pazartesi hastaneye yatıcam ve sizleri çok özlicem:a015: hepiniz o kadar iyisinizki hepinizle bir bir tanışmak isterdim gerçi hepinizi tanıyorum ama oturup muhabbet etmek güzel melekleriniz görmek isterdim allah hepimize kolay doğumlar versinn :Saruboceq:
çiçek ilk baştan itibaren mi yanlız yıkıycam dedin ben mi yanlış anladım
bu arada bebeklerde gaz sancısı ve kolik 2. haftada başlayıp 3.-6. aya kadar devam edermiş.ilk 2 hafta çok uyuyup uslu durduğuna aldanmıycakmışız şakkıdı
,ay inşallah canım hayırlsı bakalım..........................
yok kıs evde paşa paşa sancımı çekiyom azda nişan geldi sankim heheh......................................
bizde özlicez seni,, hayırlısı olsun. sağlıkla kavuşman dileğiyle....kızlar bu arada benimde bugün ankaradan annem geliyohihoyyyt sanırım biraz zor gireceğim bide zaten pazartesi hastaneye yatıcam ve sizleri çok özlicem:a015: hepiniz o kadar iyisinizki hepinizle bir bir tanışmak isterdim gerçi hepinizi tanıyorum ama oturup muhabbet etmek güzel melekleriniz görmek isterdim allah hepimize kolay doğumlar versinn :Saruboceq:
kızlar şu su içme meselesi beni çok üzüyor ya.ben zorla 6 bardağı buluyorum o da 1.5 litre yapıyor.aranızda en az su içen benim heralde.daha fazla içmeye kalkınca çıkarıyorum malesef.senağlama
ehe doğurduktan sonra bebişleri alıp sahilde buluşcaz yahihoyyyt
hoşgeldin megulCüm, suyu azalan doğumumu yaklaşıyor diyorsun yani , bende su az içmeye başlamıştım şimdi okudukça daha çok içmeye başladım bende 3 lt kesinlikle bulmuyo ama 2 lt geçiyor genede.....urla ya da doktor en son kontrolünde suyun azalmış demişti şimdi hatırladım.
kolik genelde erkek bebeklerde görülürmüş.. desenize yandık..
çoğumuzun bebişi erkek... .
ovtemizkan canım pazartesi ayın 6 sı dimi?9 gün hastanade olacaksın.dualarımız seninle canım.bol bol kitap götür.
şimdiden sana allah kolaylıklar versin güzel haberlerini alıcaz inş......ya varya süper olurrrrr ya zaten ilk topik açıldığında istanbuldaki nisan anişleri buluşmuşlarsenağlama ben çalışdığım ve iş yerimde internet yoktu sadece yerel internet vardı böle olduğu için hiçbirinizi tanıma fırsatı bulamadım eğer sahil gibi bi organizasyon olursa walla kaçırmamammmmmmmmm:dance::dance::dance:
İnşallah sezeryana gerek kalmadan normal doğum yapacaksın.
benim içimden öyle geliyo hadi bakalım hayırlııs olsun.hihoyyyt
canım benim dkkat et yaa walla beni de heyecan bastı allahdan yanlız değilsin hadi hayırlısı olsun
maşallah canım ya ne güzel karşılıyosun sancıları.
inş. bebiş doğarken de hiç sorun çıkarmaz annesine bi nefeste kurtulur inş.
ay helal olsun sana cnm, çok ağrı oluyormu sancı gelince, hst yakınmı bari
arkadaşlar merhabalar.geçmişi oku oku bitiremedim.dün uzun süre giremedim hata verip durud.
bu sabah annem geldi.hihoyyyt
şimdi o uyurken hemen bakayı dedim.
SELİNAY canım hadi hayırlısı olsun.haberlerinizi bekliyorozz.çok kolay bi doğum olur inşallah.:Saruboceq:
davulun sesi uzaktan hoş gelir...
urla altını bağlayamıyormuş....
kolik genelde erkek bebeklerde görülürmüş.. desenize yandık..
çoğumuzun bebişi erkek...
,
kız helal olsun sana valla... tabii tecrube böyle bişey işte..
bizde özlicez seni,, hayırlısı olsun. sağlıkla kavuşman dileğiyle....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?