2009 Nisan Anneleri buraya

arkadaşlar merhabalar.geçmişi oku oku bitiremedim.dün uzun süre giremedim hata verip durud.
bu sabah annem geldi.hihoyyyt
şimdi o uyurken hemen bakayı dedim.

SELıNAY canım hadi hayırlısı olsun.haberlerinizi bekliyorozz.çok kolay bi doğum olur inşallah.:Saruboceq:

maşallah hayrılı olsun.adıyla yaşasın.ben senin doğurduğunu tahmin etmiştim zaten.

maşallah özlem kocaman olmuş bebişin.

maşallah kızına canım.

hoşgeldin şenay.yakalayamadım.güzel haberlerine sevindim.darısı başımıza inşallah.

sağolasın ruveydacım.iyi oldu.artık evde yalnız kalmak istemiyordum.zaten ayın 14 sezercik günümüz.

kızlar bu arada benimde bugün ankaradan annem geliyohihoyyyt sanırım biraz zor gireceğim bide zaten pazartesi hastaneye yatıcam ve sizleri çok özlicem:a015: hepiniz o kadar iyisinizki hepinizle bir bir tanışmak isterdim gerçi hepinizi tanıyorum ama oturup muhabbet etmek güzel melekleriniz görmek isterdim allah hepimize kolay doğumlar versinn :Saruboceq:

kızlar şu su içme meselesi beni çok üzüyor ya.ben zorla 6 bardağı buluyorum o da 1.5 litre yapıyor.aranızda en az su içen benim heralde.daha fazla içmeye kalkınca çıkarıyorum malesef.senağlama

ovtemizkan canım pazartesi ayın 6 sı dimi?9 gün hastanade olacaksın.dualarımız seninle canım.bol bol kitap götür.

ehe doğurduktan sonra bebişleri alıp sahilde buluşcaz yahihoyyyt

çiçek ilk baştan itibaren mi yanlız yıkıycam dedin ben mi yanlış anladım

davulun sesi uzaktan hoş gelir...
urla altını bağlayamıyormuş....

bu arada bebeklerde gaz sancısı ve kolik 2. haftada başlayıp 3.-6. aya kadar devam edermiş.ilk 2 hafta çok uyuyup uslu durduğuna aldanmıycakmışız şakkıdı

kolik genelde erkek bebeklerde görülürmüş.. desenize yandık..
çoğumuzun bebişi erkek...

ay inşallah canım hayırlsı bakalım..........................

yok kıs evde paşa paşa sancımı çekiyom azda nişan geldi sankim heheh......................................
,
kız helal olsun sana valla... tabii tecrube böyle bişey işte..

bizde özlicez seni,, hayırlısı olsun. sağlıkla kavuşman dileğiyle....

kızlar şu su içme meselesi beni çok üzüyor ya.ben zorla 6 bardağı buluyorum o da 1.5 litre yapıyor.aranızda en az su içen benim heralde.daha fazla içmeye kalkınca çıkarıyorum malesef.senağlama

canım ben de çok az su içiyorum zorlayınca benim de midem bulanıyo.
ben de onun yerine meyve yiyorum bol bol.

ehe doğurduktan sonra bebişleri alıp sahilde buluşcaz yahihoyyyt

ya varya süper olurrrrr ya zaten ilk topik açıldığında istanbuldaki nisan anişleri buluşmuşlarsenağlama ben çalışdığım ve iş yerimde internet yoktu sadece yerel internet vardı böle olduğu için hiçbirinizi tanıma fırsatı bulamadım eğer sahil gibi bi organizasyon olursa walla kaçırmamammmmmmmmm:dance::dance::dance:

urla ya da doktor en son kontrolünde suyun azalmış demişti şimdi hatırladım.
hoşgeldin megulCüm, suyu azalan doğumumu yaklaşıyor diyorsun yani , bende su az içmeye başlamıştım şimdi okudukça daha çok içmeye başladım bende 3 lt kesinlikle bulmuyo ama 2 lt geçiyor genede.....

annenin gelmesinede sevindim ne güzel hepinizin bir tarihi olmuş bende ayın 10 da gidecem dr bakalım ne diyecek....

şimdiden sana allah kolaylıklar versin güzel haberlerini alıcaz inş......

selam kızlar. moralim çok bozuk. bugün sağlık ocağından tahlil sonuçlarını aldım. değerlerim çok yüksek çıktı. dr. umu aradım gebelik kolestazı teşhisi koydu ve p. tesi gel doğurtalım dedi.
ama internetten okuduğum kadarıyla bebek açısından gebelik kolestazı tehlikeli olabilirmiş. ani bebek ölümü, bebeğin oksijensiz kalması gibi şeylere sebep olabilirmiş. çok korkuyorum şimdi. ya bu 2 günde bebeğime bişey olursa. başka dr olsa büyük ihtimalle hemen alır. ama hep söylüyorum ya benim dr. biraz rahat. hep bişey olmaz diyo.inşallah bu 2 günde kendi kendine doğum başlar. çok stres oldum kızlar ya. aklımdan çıkmıyo şimdi.

İnşallah sezeryana gerek kalmadan normal doğum yapacaksın.
benim içimden öyle geliyo hadi bakalım hayırlııs olsun.hihoyyyt

amin inşallah canım................................

canım benim dkkat et yaa walla beni de heyecan bastı allahdan yanlız değilsin hadi hayırlısı olsun

sağol canım benim ................................

maşallah canım ya ne güzel karşılıyosun sancıları.
inş. bebiş doğarken de hiç sorun çıkarmaz annesine bi nefeste kurtulur inş.

amin canımcım napiyim hastanede sancı çekmek daha zor.............................

ay helal olsun sana cnm, çok ağrı oluyormu sancı gelince, hst yakınmı bari

bazıları daha keskin oluyo tabi kıvrandırıyo ama asıl mesele 5 dakikaya düşüşnce......................

amin inşallah canım.........................

darısı başınıza canım....................................ama çok sıklaşırsa biraz daha zor oalacak.................

selinay nişanın mı geldi hadi hayırlısı bakalım.
ovtemizkan sana da Allah kolaylık versin. hayırlı doğumlar canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…