2009 Nisan Anneleri buraya

aliyecim sakın kötü düşünme allah korusun :Saruboceq:istersen başka bi doktora git bugün. illa o doktora gitmek zorundamısın canım yaa ama sakın kötüdüşünme emmi

Canım geçmiş olsun.Hemen alsak falan demedin mi?Olumsuz düşünmemeye çalış.Doktorunun bir bildiği vardır mutlaka.Kötü birşey olmayacak üzülme.

canım doktoruna güven bence. bişey olacak diye düşünme sen de hep birşey olmaz benim bebeğime diye düşün.

çiçek senin yerine sucuğu ben yedim cokacimcoook ne yesem diye bakınırken ayy dedim çiçek sucuk yiycekti dur bende yiyim yoldan çıkmayada pek meyilliyim:jeyyar:

bende sucuk yedim napayım aklıma soktunuz :)

canım üzülme doktorun pzt demişse vardır bir bildiği, bence doktoruna güven ve rahat ol. böyle üzülürsen bebeğin için daha kötü olur. ne tahlili yaptırmıştın sen? nasıl anlaşıldı?

selinay maşallah sana bende bir süre evde kalıp sancılar sıklaşınca hastaneye gitmek istiyorum ama dayanabilir miyim bilmiyorum Allah yardımcın olsun.

selinay maşallah sana bende bir süre evde kalıp sancılar sıklaşınca hastaneye gitmek istiyorum ama dayanabilir miyim bilmiyorum Allah yardımcın olsun.
ben de su filan gelmezse sancıyı evde çekmek istiyorum.
selinayın da dediği gibi hastanede çekmek daha zor oluyormuş

aliyecim sakın kötü düşünme allah korusun :Saruboceq:istersen başka bi doktora git bugün. illa o doktora gitmek zorundamısın canım yaa ama sakın kötüdüşünme emmi
ya öyle yapıcam ya da beklicem. bu saatten sonra da kime giderim ki

Canım geçmiş olsun.Hemen alsak falan demedin mi?Olumsuz düşünmemeye çalış.Doktorunun bir bildiği vardır mutlaka.Kötü birşey olmayacak üzülme.
ya başka 2 dr.u aradık onlar hemen alınmalı bu durumda ani bebek ölümlerine sık rastlıyoruz demiş.dr.u bi daha aradım geliyim diye. yine gelme korkma falan dedi.napıcam ben ya. Allah'ım sen bi yol göster

canım doktoruna güven bence. bişey olacak diye düşünme sen de hep birşey olmaz benim bebeğime diye düşün.

ya güveniyorum ama hemen alınması lazım diyen dr. da eski dr.um tülin kocateoe. ona da güveniyorum.
kan da karaciğer enzimlerine bakıyolar canım. gpt got bide total billirubin baktılar.
42 olması gereken 157, 37 olması gereken 96, 1.2 olması gereken de 1.8 çıktı.
napsam ya?

Üzülme cnm en azından 2 gün varken çıktı ya daha önceden çıksaydı allahın izniyle sana ve bebişe bişey olmadan kurtulacaksın, ne olduğunu anlamadım ama için rahat edecekse başka bir dr da göster sonuçlar için ne diyecek.

eski doktoruna git o zaman canım ya 2 günü bu stresle nasıl geçireceksin ki. eşinle bir düşünün taşının ortak karar verin. hakkınızda en hayırlısı ne ise öyle olsun.

aliyeCim cnm bende netden araştırdım senin şu kaşıntılarında hep bundanmış, yüksek riskli anneler grubunda değerlendirilir diyor ama senin iki gün kalmış bebişe birşeycik olmayacak inş, ama hareketlerine dikkat et cnm hareket duyamadın mı dr söyle o zaman beklemeden alır seni cnm,
başka hst ye veya sağlık ocağından bebişin kalp atışlarını dinle cnm... hiçbirşey olmayacak cnm sonuna geldin rahat ol

aliye canım çok geçmiş olsun.ama ben derim ki doktoruna güven.ben de gebelik şekeri çıkıca internetten okudum bi sürü bişey resmen yıkıldım.yok bebk ölümleri bebek doğduğunda şeker komasına girmesi kör olması .................. daha neler neler yazıyodu.doktorumla konuştuğumda kesinlikle alakasının olmadığını yazılanların nerdeyse milyonda bir ihtimal olduğunu söyledi.2 aydır Allah a şükür hiçibi olumsuzluk yaşamadım.sen de rahat ol.emin ol hiçi bişey olmayacak.tüm kalbimle biliyorum ve teselli için söylemiyorum.

ehe doğurduktan sonra bebişleri alıp sahilde buluşcaz yahihoyyyt

ben doğumlardan sonra -- biraz toparlayalım..

bir organizyon yaparım...

çümbür cemahat bir yerde buluşuruz artık..

eski doktoruna git o zaman canım ya 2 günü bu stresle nasıl geçireceksin ki. eşinle bir düşünün taşının ortak karar verin. hakkınızda en hayırlısı ne ise öyle olsun.

aliyecim öncelikle rahat olmaya çalış ve sakın kafanla ebru nun dediği gibi eşinle düşünün ,,

ama 2 gün gibi bir süre var .. ve hafta sonu giriyor. ..
nöbetçi doktorlara kalma derim.. eski doktoruna git gözük.. yada kendi doktorunun yanına git açık açık konuş..
sorumluluk kabul ediyormu ?

ama ben bişey olacağına inanmıyorum...
sonuna geldik.. bir heyecan yaşayosun..

kızlar öncelikle desteğiniz için çok teşekkürler
selincim eski dr um sadece muayenehane de bakıyo o da şimdi muayenehane de bile değilmiş gitmicekmiş ona gidemem yani. başka bildiğim biri yok
sevreycim canım dr. um da zaten senin takiplerin suyun nst en falan normal sadece hareketlerini takip et dedi. inşallah bişe y olmaz. ama bu riski de göze alabilirmiyim bilmiyorum. şimdi bi dua edip Allah'tan bana bi yol göstermesini isticem. Tek çarem o

kızlar yaaa ben bişey kaçırdım herhalde..
yada hamilelikten balık hafızalı oldum...

ovtemizkan neden 9 gün hastanede yatacak....

inşallah canım hamilesindir bende yarın aşılama yaptırcam 16nisan adetim gelmezse bende mutluyum demektir dua edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…