2009 Nisan Anneleri buraya

canım güveniyorum aslında. şimdiye kdr benim endişelendiğim şeylerde o hep bişey olmaz dedi ve haklı çıktı. şimdi bana da bişey olmaz gibi geliyo. ama ya olursa kısmı da hep aklımı kurcalıyo. bu kadar takiplerimi yaptırdığım dr. u da gereksiz bir panikle bırakmak istemiyorum. internet hep abartı yazıyo zaten ama 2 farklı dr. a telefon açtık ve hemen alınmalı cevabını aldık. onlar içime böyle daha çok kurt düşürdü

canım ya eşim bu durumlarda herşeyi bana bırakır. ben karar vericem yani. 2 kere aradım bugün geliyim diye. gerek yok gelme diyo adam ya. yani karar verip bugün aldıracaksam başka dr.a gitçem o kesin.

kızlar yaaa ben bişey kaçırdım herhalde..
yada hamilelikten balık hafızalı oldum...

ovtemizkan neden 9 gün hastanede yatacak....
onda bir sorun vardı şimdi hatırlayamıyorum ptesi yatacak 15 de sezercik olacak cnm, dr gözetiminde olması gerekiyordu ama ah şu balık hafızası klava:

şirvancım kaç aylık hamilesin canım ben siteye yeni katıldımda olaylara biraz fransız kalıyorum :)

37 haftalık hamileyim...
yani nerdeyse doğuracağım...

ama sen şuan yanlış yerde yazışıyosun gibi geldi....

inşallah en kısa zamanda sizde hamiş olursunuz....
ve bu mutluluğu tadarsınız...

kızlar merhaba
1 haftadır siteye girmiyorum yeni olmama rağmen eksikliğini hissettim buranın..
geçen gece rüyamda buradaki herkesin doğum yaptığını gördüm sona ben kalmıştım kaydirigubbakcemile3
doğum yapanlar olmuştur eminim, umarım herkesin ve bebişlerinin sağlığı iyidir..

Ptesi rapor alacaksın salıdan sonra mı işe gitmeyeceksin cnm, bende cuma günü gidicem, takvime göre 37+2 oluyorum ultr göre ise 36+6 gibi bişey karışık benim valla tarih

pazartesi günü doktora gidip raporu alacağım....

raporu fakslarım artık.. bir daha gelemem işe valla...

zaten pazartesi tarihinde raporun başlamış olacak...

c.tesi de gelecem sonra gelmiyeceğim....

kızlar 3. dr.u da aradım o da alınmalı hemen diyo. kendi dr.umu son kez arayıp bi yere gidip sezeryan olucam sanırım

arkadaşlar merhaba.
şirvancım liste3 çok güsel olmuşşş.... benim bebişim3033gr olmuş doktor amcası 24 nisana kadar kalmaz dedi.... yakın zamanda benimde bebişin haberi gelir size....
senayin 2 bebişde kız
hayırlı olsun
bebişler analı babalı büyüsün insallah

Kızlar ben eve geldim. Ve hala bebeğim içimde, hatta hıçkırıyo şu an:))
Sabah dr.a gittik. Çok şükür bi sorun yok herşey yolunda. Pek bi sancım çıkmadı. Dr. perşembeye kadar suyum gelirse yada bebeğin hareketleri zayıflarsa aramamı onun dışında bi sorun olmadan perşembe günü doğuma gelebileceğimi düşündüğünü söyledi.
Umarım sorunsuz bi 5 gün geçirir, perşembe sabahı hayırlısıyla bebeğime kavuşurum.
Bu arada ananem ameliyat oldu, çok şükürki iyi geçmiş. Hala tam ayılamadı narkozdan ama iyi. Dr.dan sonra onu görmeye gittik..
Yine çok konuşmuşsunuz bugün, biraz bakmaya çalışicam sonrada yemek yapmam lazım

son üçü ben doğurtturdum artık...

Şİrvan çok hoşsun ya önden gidiyorsun.Hadi ben de ekle listeye.Ben ne zaman doğuracağım?

kızlar 3. dr.u da aradım o da alınmalı hemen diyo. kendi dr.umu son kez arayıp bi yere gidip sezeryan olucam sanırım

Canım madem öyle diyolar ara ve ısrar et.Haber bekliyoruz.

5 gün kaldı demek.HAdi bakalım hayırlısı olsun.Ananene geçmiş olsun canım.

canım hayırlısı olsun.ama panik yapma.bize haber ver mutlaka.

maşallah bebeğine.salı günü bizim de kontrolümüz var bakalım benim kelebeğim 3 kiloya ulaşmış mı?:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…