canım güveniyorum aslında. şimdiye kdr benim endişelendiğim şeylerde o hep bişey olmaz dedi ve haklı çıktı. şimdi bana da bişey olmaz gibi geliyo. ama ya olursa kısmı da hep aklımı kurcalıyo. bu kadar takiplerimi yaptırdığım dr. u da gereksiz bir panikle bırakmak istemiyorum. internet hep abartı yazıyo zaten ama 2 farklı dr. a telefon açtık ve hemen alınmalı cevabını aldık. onlar içime böyle daha çok kurt düşürdüaliye canım çok geçmiş olsun.ama ben derim ki doktoruna güven.ben de gebelik şekeri çıkıca internetten okudum bi sürü bişey resmen yıkıldım.yok bebk ölümleri bebek doğduğunda şeker komasına girmesi kör olması .................. daha neler neler yazıyodu.doktorumla konuştuğumda kesinlikle alakasının olmadığını yazılanların nerdeyse milyonda bir ihtimal olduğunu söyledi.2 aydır Allah a şükür hiçibi olumsuzluk yaşamadım.sen de rahat ol.emin ol hiçi bişey olmayacak.tüm kalbimle biliyorum ve teselli için söylemiyorum.
aliyecim öncelikle rahat olmaya çalış ve sakın kafanla ebru nun dediği gibi eşinle düşünün ,,
ama 2 gün gibi bir süre var .. ve hafta sonu giriyor. ..
nöbetçi doktorlara kalma derim.. eski doktoruna git gözük.. yada kendi doktorunun yanına git açık açık konuş..
sorumluluk kabul ediyormu ?
ama ben bişey olacağına inanmıyorum...
sonuna geldik.. bir heyecan yaşayosun..
onda bir sorun vardı şimdi hatırlayamıyorum ptesi yatacak 15 de sezercik olacak cnm, dr gözetiminde olması gerekiyordu ama ah şu balık hafızasıkızlar yaaa ben bişey kaçırdım herhalde..
yada hamilelikten balık hafızalı oldum...
ovtemizkan neden 9 gün hastanede yatacak....
şirvancım kaç aylık hamilesin canım ben siteye yeni katıldımda olaylara biraz fransız kalıyorum :)
Şirvannnnnn,
senin takvimin doğru mu ? benim takvim 2 gün ileride gösteriyor da.
Ptesi rapor alacaksın salıdan sonra mı işe gitmeyeceksin cnm, bende cuma günü gidicem, takvime göre 37+2 oluyorum ultr göre ise 36+6 gibi bişey karışık benim valla tarihtam tamına doğru - ultrasyonda bu çıkıyor...
Ptesi rapor alacaksın salıdan sonra mı işe gitmeyeceksin cnm, bende cuma günü gidicem, takvime göre 37+2 oluyorum ultr göre ise 36+6 gibi bişey karışık benim valla tarih
hadi cnm bol şans bebişin hareketlerini duyamıyorum de o zaman almak zorunda.kızlar 3. dr.u da aradım o da alınmalı hemen diyo. kendi dr.umu son kez arayıp bi yere gidip sezeryan olucam sanırım
desene son gün sayılır yarın yarım gün sanırım hihoyyytpazartesi günü doktora gidip raporu alacağım....
raporu fakslarım artık.. bir daha gelemem işe valla...
zaten pazartesi tarihinde raporun başlamış olacak...
c.tesi de gelecem sonra gelmiyeceğim....
desene son gün sayılır yarın yarım gün sanırım hihoyyyt
maşallah kuzuna....ben artık izindeyin bugün çok acayip geldi............
ohhh negüsel evde olmakk......
ben artık izindeyin bugün çok acayip geldi............
ohhh negüsel evde olmakk......
kızlar 3. dr.u da aradım o da alınmalı hemen diyo. kendi dr.umu son kez arayıp bi yere gidip sezeryan olucam sanırım
Kızlar ben eve geldim. Ve hala bebeğim içimde, hatta hıçkırıyo şu an:))
Sabah dr.a gittik. Çok şükür bi sorun yok herşey yolunda. Pek bi sancım çıkmadı. Dr. perşembeye kadar suyum gelirse yada bebeğin hareketleri zayıflarsa aramamı onun dışında bi sorun olmadan perşembe günü doğuma gelebileceğimi düşündüğünü söyledi.
Umarım sorunsuz bi 5 gün geçirir, perşembe sabahı hayırlısıyla bebeğime kavuşurum.
Bu arada ananem ameliyat oldu, çok şükürki iyi geçmiş. Hala tam ayılamadı narkozdan ama iyi. Dr.dan sonra onu görmeye gittik..
Yine çok konuşmuşsunuz bugün, biraz bakmaya çalışicam sonrada yemek yapmam lazım
kızlar 3. dr.u da aradım o da alınmalı hemen diyo. kendi dr.umu son kez arayıp bi yere gidip sezeryan olucam sanırım
arkadaşlar merhaba.
şirvancım liste3 çok güsel olmuşşş.... benim bebişim3033gr olmuş doktor amcası 24 nisana kadar kalmaz dedi.... yakın zamanda benimde bebişin haberi gelir size....
senayin 2 bebişde kız
hayırlı olsun
bebişler analı babalı büyüsün insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?