2009 Nisan Anneleri buraya

bi gün daha bitti arkadaşlar .çoooooooooooooook mutluyum.günler geçiyor bende de yavaş yavaş bi heyecan başladı.

oh maşallah urlaya
dinnozzoda doğurmuştur bence

valla ben yıkamıcam göbeği düşene kadar zaten batticonla göbeğine pansuman yapılcak
Allah korusun iltihap olur

kız bende22 yaşımdayım ne güzel genç yasşta enne oluyoruz
bende utanırım heralde memleri açıp emzirmeye :))
ama alışır insan bir süre sonra

ay inşallah canım hayırlsı bakalım..........................

yok kıs evde paşa paşa sancımı çekiyom azda nişan geldi sankim heheh......................................

aynen ya sapa sağlam bebekler

cnm senide ALLAH kurtarsın bebeğine sağlıkla kavuşinşallah ama bzileri unutma :a015:

ay cnm yaa ne yapçan yazmışın gerçi sezeryan olcam hemen diye de riske atma bencede salak doktor teee pazartesiye ne diye gün veriyorki:uhm:
bizi habersiz bırakma Allah yardımcın olsun:Saruboceq:

ben de su filan gelmezse sancıyı evde çekmek istiyorum.
selinayın da dediği gibi hastanede çekmek daha zor oluyormuş

evet eğer benimde normal doğum olursa evde çekmek istiyorum sancılarımı inşallah tabi...

ben doğumlardan sonra -- biraz toparlayalım..

bir organizyon yaparım...

çümbür cemahat bir yerde buluşuruz artık..

yaa ben bile gelmek istiyorum vallaha :))sizleri görmeye...

april ananene acil şifalar ve geçmiş olsun cnm

Son düzenleme:

İşte böyle alışkanlık yapar nisan anneleri. umarım daha çok uzun zaman hep beraber burda olucaz bebekleri büyütücez.

ben artık izindeyin bugün çok acayip geldi............
ohhh negüsel evde olmakk......

Ohhh nihayet sende dinlenecek fırsat bulabilmişsin ne güzel. darısı Şirvan'ın başına.

Umarım perşembeye kadar sorunsuz geçirirsin. az kaldı sık dişini canım.
Ananene çok geçmiş olsun.

puan dağıttım size.görüşürz.kendinize iyi bakın.

böyle oluyo arasıra kendi kendine kalıyo insan bugünlerde kimsenin saati saatine uymuyo hepsi doğsun toplaşırız yine yada anlaşır aynı aatte açarız heheh

aliye83 de doğuma gitmiş kızlar mesaj atmıoş bana. bende annemlere geldim salak salak oturorum canım sıkıldı

İyi yapmış ya aklında kalacak 2 gün stresten kendini mahvedecekti.
hayırlı haberlerini alırız inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…