geçmiş olsun APRİL.doğuma da az kalmış.hadi hayırlısı bakalım.
april didem 1981in bebeği demiri gördüğünü yazmışın nerden gördün bebişi
Urlayı aradım ..
Konuştumm..
Normalde doktor bugün için sezeryan günü vermiş ..
Akıllı bizimki telaş yapmış..
Salı akşamı gece 3 te sancılanmaya başlamış..
Kalkıp en yakın hastaneye gitmişler. Açılma 3cm denmiş ,
sonra kendi hastanesine göndermişler. Açılma 5 cm olmuş.
Saat 9-10 gibi kendi doktoru gelmiş , sezeryana almışlar.
Hiçbir şey hissetmedim diyor..
şuan biraz sızılar varmış ama o kadar çok değil diyor..
Korkmayın dedi - telaşlı karı...
Bu arada herkese selamı var.. .
----------------------------------------
bu arada dinozzo yu aradım çaldı çaldı- sonra meşgüle basıldı.
Müsait değil herhalde.....
kızlar bişey sorcam bebiş doğdukdan sonra bazı doktorlar bebeğinizi yıkamayın göbeği düşdükden sonra yıkayın diyor bazıları hemen yıkıyabilirsin diyor sizler ne yapacaksınız bu konuda kafam çok karışık -tatlicadiarzu-
ya aslında doğru söylüyorsun şimdi hiçkimse benim anne olacağımı düşünmüyordu biliyormusun daha 23 yaşındayım yaa bende zaten hala kendimi anne olarak göremiyorum ondan utanırım heralde şimdi herkez bi ilgi gösterecek yaaa ayyy çokutancammm
ay inşallah canım hayırlsı bakalım..........................
yok kıs evde paşa paşa sancımı çekiyom azda nişan geldi sankim heheh......................................
ay tvde göstermişlerdi bi kere
rusyada mıydı neydi hatırlamıyorum adamlar üstün ırk yaratmaya uğraşıyoz diyolardı
böle yeni doğmuş bebişi ilk önce buz tutmuş gölün suyuna batırıyolar
tek ayağından tutuyo sallıyo sallıyo sonra diğer ayağından. sonra tek tek kollarından filan.ama nasıl sallamak. kaç defa 360 derece döndürüyo yani hızla. bizim çocuklarımız hiç hasta olmaz diyodu adam.
kızlar bu arada benimde bugün ankaradan annem geliyohihoyyyt sanırım biraz zor gireceğim bide zaten pazartesi hastaneye yatıcam ve sizleri çok özlicem:a015: hepiniz o kadar iyisinizki hepinizle bir bir tanışmak isterdim gerçi hepinizi tanıyorum ama oturup muhabbet etmek güzel melekleriniz görmek isterdim allah hepimize kolay doğumlar versinn :Saruboceq:
selam kızlar. moralim çok bozuk. bugün sağlık ocağından tahlil sonuçlarını aldım. değerlerim çok yüksek çıktı. dr. umu aradım gebelik kolestazı teşhisi koydu ve p. tesi gel doğurtalım dedi.
ama internetten okuduğum kadarıyla bebek açısından gebelik kolestazı tehlikeli olabilirmiş. ani bebek ölümü, bebeğin oksijensiz kalması gibi şeylere sebep olabilirmiş. çok korkuyorum şimdi. ya bu 2 günde bebeğime bişey olursa. başka dr olsa büyük ihtimalle hemen alır. ama hep söylüyorum ya benim dr. biraz rahat. hep bişey olmaz diyo.inşallah bu 2 günde kendi kendine doğum başlar. çok stres oldum kızlar ya. aklımdan çıkmıyo şimdi.
ben de su filan gelmezse sancıyı evde çekmek istiyorum.
selinayın da dediği gibi hastanede çekmek daha zor oluyormuş
ben doğumlardan sonra -- biraz toparlayalım..
bir organizyon yaparım...
çümbür cemahat bir yerde buluşuruz artık..
aliye83 de doğuma gitmiş kızlar mesaj atmıoş bana. bende annemlere geldim salak salak oturorum canım sıkıldı
aliye83 de doğuma gitmiş kızlar mesaj atmıoş bana. bende annemlere geldim salak salak oturorum canım sıkıldı
kızlar merhaba
1 haftadır siteye girmiyorum yeni olmama rağmen eksikliğini hissettim buranın..
geçen gece rüyamda buradaki herkesin doğum yaptığını gördüm sona ben kalmıştım kaydirigubbakcemile3
doğum yapanlar olmuştur eminim, umarım herkesin ve bebişlerinin sağlığı iyidir..
ben artık izindeyin bugün çok acayip geldi............
ohhh negüsel evde olmakk......
Kızlar ben eve geldim. Ve hala bebeğim içimde, hatta hıçkırıyo şu an:))
Sabah dr.a gittik. Çok şükür bi sorun yok herşey yolunda. Pek bi sancım çıkmadı. Dr. perşembeye kadar suyum gelirse yada bebeğin hareketleri zayıflarsa aramamı onun dışında bi sorun olmadan perşembe günü doğuma gelebileceğimi düşündüğünü söyledi.
Umarım sorunsuz bi 5 gün geçirir, perşembe sabahı hayırlısıyla bebeğime kavuşurum.
Bu arada ananem ameliyat oldu, çok şükürki iyi geçmiş. Hala tam ayılamadı narkozdan ama iyi. Dr.dan sonra onu görmeye gittik..
Yine çok konuşmuşsunuz bugün, biraz bakmaya çalışicam sonrada yemek yapmam lazım
puan dağıttım size.görüşürz.kendinize iyi bakın.
ayy cnm apar topar sezeryan olcak
aynen çiçek bende annemlerdeyim :içelim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?