2009 Nisan Anneleri buraya

selam kıslar... inşallah herkes iyidir.. yoklama vereyim dedim... merak edenlere:)
kaynanamlar gelecek diye bugün temizlik yaptım kendimden geçtim....
süpür sil, toz al.... camların en azından iç taraflarını sildim.... artık temizlikçi çağırmayı baya erteleyebilirim..... köşe bucak temizledim ve şimdi belimi kımıldatamıyorum...
neyse....
şimdilik bu kadar.... iyi akşamlar

kızlar ben yeni eve geldim..

aliyeden haberiniz varmı ??

mesaj atmış ....sezeryan olacakmış,, merak etmeyin diyor....

herkese ii geceler bende bugün enerji patlaması var
duramıyom yerimde doğumdan önce böle olur deniyo korkuyom daha normale var sezeryan olcam ama ptesi doktora gidip tarih konuşcaz nasıl iş böle
evde yardıma ihtiyacı olana geleyim işe yaraım bariii

iyi akşamlar nisan anneleri..geçmişi okudum herkes ii allaha şükür sadece patır patır dökülüyoz heh hee...aylardır bu günleri bekledik çok şükür bu günlerde geldik maşallah bizlere...

sabahtan deseydin çağırırdım yardımadelikafaduldendelikafadulden
hayırdır inşallah.. kaçıncı haftadasın....
şirvancım ben sabahtan bri yoktum... hiçbişiyden haberim yok yani...:1no2:
yeni okuyom yazılanları.....

çiçek bilgileri aktramış bile....ben geç kalmışım ....

ama bizim ihtiyar heyetimizde iyi çalışıyor ,,, hakkını verelim barii...,, :) :))))))

bugün sağlıkocağına gittim ebe doğum sonrası bakımı anlattı artık bebekte göbek bağı pansumanı alkolle eczanaede satılıyomuş onla yapılmalıymış baticonla değil o bazı değerlrin topuk kanında yüksek çıkmasına sebep oluyomuş sizlerinde aklınızda olsun

kızlar ben kendimi yorgun hissediyorum....

daha benim enerji patlamam olmadı anlaşılan ......

ben şimdilik kaçıyırum .. kalın salıcakla....,,

herkese rahat bir gece geçirmenizi diliyorummmmmmm

38.haftadayım canım hava izmirde okadar güzeldiki ondan mı acaba içim kıpır kıpır alah ii etsinsositososito

ayy kızlar bugün 38+2 olduk yani 39 haftalık oldum anneeeee....çok az kaldı..

ama maalesef çokkkk istememe rağmen normal doğum yapamıycam oğlum hala dönmedi dr sezeryana karar verdi hatta narkoz tahlilleri falan da hep yapıldı sadece gün almayı bekliyoruz..

kıslar ben de çoook yorulmuşum... parmaklarım bile ağrıyo...
herkese iyi geceler... Allah a emanet olun.....

çok önemli bi sorum var lütfen bana fikirlerinizi söyleyin olurmu allah rızası için..:Saruboceq:

eveeett gelelim soruma kızlar artık sezeryan olacağım kesin ama ne tür anestezi olsun karar veremiyorum..acaba genel anestezi olsun tamamen uyuyum mu...yoksa epidural mi olsun..genel anestezi yıllardır uygulanıo,,,ama epidural yeni bi yöntem..:uhm:

ikiside internette araştırdım kafam karıştı ikinin de bi çok riski var..ya felç kalırsam allah korusun diyorum..epiduralde bebeğimi doğar doğmaz görcem ama ne bilim...offf offff-tatlicadiarzu-

nerde doğum yapmayı planlamıştn ki özel hastaneyse zaten hemen hepsi epidural yapıyo ama devlet hastaneleri genel anestesi yapıyo.
ben hiçdüşünmeden epidural derim bademcik ameliyatı olmuştm genel anestesi ile insan kendine gelemiyo oysa epiduralde hemen bebeğini eline alp emzirebiliyosun bu çokdaha çağdaş bence

burda özel hastane yok mecburen devlette yapıcam..ama işte 2 seçeneğim var ya genel yada epidural öyle bişey duymadım devlet epidural yapmıo die..

aynı şekilde canım ben de bundan bi kaç yol önce genel anestezi ile bademcik ameliyatı oldum ve çok geç uyanmışım acaba yine öyle olurmu die korkuyorum...ama epiduralde daha çok yeni yaa bi aksikilik olursa diyorum..

sen doğumu devlettemi yapıcaksın???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…