çiçek bilgileri aktramış bile....ben geç kalmışım ....
ama bizim ihtiyar heyetimizde iyi çalışıyor ,,, hakkını verelim barii...,, :) :))))))
merhaba ben haziran annelerinden misafir geldim size..32. haftaya girdim ve dün çokta olmasa suyum geldi bu zamanlarda böyle bişey başına gelen varmı acaba? vajinal muayne oldum açıklık yok dedi nst de normal kendi dr yarın gidicem korktum biraz erken doğum filan olur diye..
merhaba ben haziran annelerinden misafir geldim size..32. haftaya girdim ve dün çokta olmasa suyum geldi bu zamanlarda böyle bişey başına gelen varmı acaba? vajinal muayne oldum açıklık yok dedi nst de normal kendi dr yarın gidicem korktum biraz erken doğum filan olur diye..
çok önemli bi sorum var lütfen bana fikirlerinizi söyleyin olurmu allah rızası için..:Saruboceq:
eveeett gelelim soruma kızlar artık sezeryan olacağım kesin ama ne tür anestezi olsun karar veremiyorum..acaba genel anestezi olsun tamamen uyuyum mu...yoksa epidural mi olsun..genel anestezi yıllardır uygulanıo,,,ama epidural yeni bi yöntem..:uhm:
ikiside internette araştırdım kafam karıştı ikinin de bi çok riski var..ya felç kalırsam allah korusun diyorum..epiduralde bebeğimi doğar doğmaz görcem ama ne bilim...offf offff-tatlicadiarzu-
kızlar aliye83 mesaj atmiş bebiş dün 19:25 te 39+1 de epidural sezeryan il doğmuş. 3650 gram 52 cm ismi de selen nisa olmuş yeni kuzumuz hayırlı olsun
GÜNAYDINNN.
Çiçek ya aynı şeyi bende yapıyorum ve paranoyak oldum hasta olucam sezeryan kalacak diye.
camları açarsan bile 1 tane sini aç . karşılıklı açık olursa çarpar valla.
bende 1-2 hapşurdum dün. hemen takviyeye başla meyve ye su iç terlesende sakın rüzgazarda kalma.
pişik bile olsan kal valla terle.2 gün kaldı inşallah kazasız belasız geçiricez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?