2009 Nisan Anneleri buraya

öfff bu internet çok yavaş ben gönderene kadar millet gidio...

neyse kızlar lütfen fikirlerizi yazın olurmu çok ihtiyacım var ve kafam çok karışık..şimdilik ii geceler...

ben kahramanmaraşta olduğunu yeni okudum ben devlette olamıyorum eşim asker anca askri hastane olur onuda istemedim biizm eve çokk uzak özel olcak devl hastanesinde epidural olmadığınıda görümcemden biliyorum o üniversite hastanesinde genel anestesiyle oldu.
tabii epidural yeni sayılır ama büyükşehirde çok doğum oluyo oan göre pratikte artıyo diye düşünüyorum

merhaba ben haziran annelerinden misafir geldim size..32. haftaya girdim ve dün çokta olmasa suyum geldi bu zamanlarda böyle bişey başına gelen varmı acaba? vajinal muayne oldum açıklık yok dedi nst de normal kendi dr yarın gidicem korktum biraz erken doğum filan olur diye..

inşallah bi sorun olmaz ama bildiğim kadarıyla su gelmesi pek rastlanan bi durum değil benimde şuan suyum azaldı ama öle su gelmesi olarak dğil ve suyun nekadar olduğu bebek için çok önemli inş mühim birşey yoktur

bazen akıntılar kilodu ıslatacak kdr yogun olabilio acaba ööle bişey mi oldu?

kesinlikle eğer sakin kalabilirsen bencede epidural.hihoyyyt

aliye doğuma gitmiş Allah yardımcısı olsun. birden tüm gidişatı değişti. bebeği tehlikeye atmamış olacak en azından.

kızlar aliye83 mesaj atmiş bebiş dün 19:25 te 39+1 de epidural sezeryan ile doğmuş. çok mutlularmış ana kız:) 3650 gram 52 cm ismi de selen nisa olmuş yeni kuzumuz hayırlı olsun

Son düzenleme:
kızlar aliye83 mesaj atmiş bebiş dün 19:25 te 39+1 de epidural sezeryan il doğmuş. 3650 gram 52 cm ismi de selen nisa olmuş yeni kuzumuz hayırlı olsun

allah analı babalı büyütsün. ohh ne güzel her sabah böyle tatlı haberler alıyoruz.
Baharda hepimiz tek tek çiçek açıcaz böyle inşallah.hihoyyyt

çiçek kimse uyanamamış sadece ikimiz varız.
nasıl oldu artık ağrıların yok di mi?

amaaaaaaaaaaaaaa niyeyse hapşırıyorum napcam ben inşallah hasta olmuyorumdur yine sezeryan öncesi off
hiç dikkat etmedim kendime sıcak basıo die evdeki camların hepsini açıorum

GÜNAYDINNN.

Çiçek ya aynı şeyi bende yapıyorum ve paranoyak oldum hasta olucam sezeryan kalacak diye.
camları açarsan bile 1 tane sini aç . karşılıklı açık olursa çarpar valla.
bende 1-2 hapşurdum dün. hemen takviyeye başla meyve ye su iç terlesende sakın rüzgazarda kalma.
pişik bile olsan kal valla terle.2 gün kaldı inşallah kazasız belasız geçiricez.

evet ya Allah yardımcımız olsun inşallah bi problem olmadan bebeklerimizi kucağımıza alırız ya korkuyom azcık kaldı umarım grip falan olmam

çiçekcim bende çok korkuyorum hasta olmaktan aman sende dşkkatet.
acayip terbasıyo ama dikkatli olmak lazım.
ben çıkıyorum canım bi duş alıyım acayip pis hissediyorum habire terlemekten.
görüşürüz.

gunaydın arkadaslar
aliye dun dogum spinal sezaryanla dogum yaptı .bebişte kendide cok iyi masallah.
bebiş aynı annesi .allah analıbabalı buyutsun inş.
darısı hepimizin basına inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…