evet ya Allah yardımcımız olsun inşallah bi problem olmadan bebeklerimizi kucağımıza alırız ya korkuyom azcık kaldı umarım grip falan olmam
ben hala öksürüyorum bir kez ameliyathane kapısından dönmüş biri olarak bu kez de almazlarsa normal doğum yapmak zorunda kalacağım diye korku içindeyim. Pazartesiye kadar iyileşeyim yaaa
Umarım iyileşirsin.:Saruboceq:
Ben de bu haftayı hep yatarak geçirdim ve hala düzelmiş değilim. Ama evde durmaktan da sıkıldım. Hava böyle güzelken gripte olsam bugün biraz çıkıcam...-tatlicadiarzu-
kızlar aliye83 mesaj atmiş bebiş dün 19:25 te 39+1 de epidural sezeryan ile doğmuş. çok mutlularmış ana kız:) 3650 gram 52 cm ismi de selen nisa olmuş yeni kuzumuz hayırlı olsun
s-ebru canım ben iki günde bir üsküdardayım anneme çok sık gidiyorum. sende evdeysen görüşebiliriz. üsküdara inereiz beraber.. güzel olur. hem seni yürütmüş olurum birAz. doğumun yakınlaşır... :jeyyar:
selinay naptı acaba yaa çok merak ettim. haber yok dimi.. inşallah normal olmuştur doğumu.
aliyenin bebeği hayırlı uğurlu olsun maşallahh... yaa artık bende çok sabırsızlanıyorum. bir an önce gelsin oğlum istiyorum. daha karyolamız gelmedi o başka bugün karyolacıya gidip kavga edicem. 3 haftadır atlatıyor bizi parayı peşin aldı tabi ..
özlem hurmayı bebeğin ağzına sürülmesi olayını annem söyledi. peygamber efendimizin sünnetiymiş. bütün çoıcuklarına yapmış. bende yapıcam . doğumdan sonrada bol bol hurma yiyelim.
ya bu göğüs çatlaması konusu. ablamdan hatırlıyorum o herşeyi denedi kullanmadığı krem kalmadı. artı o ayva çekirdeğiinide denedi . suya koyuluyor jelleşiyor. sonra o jel göğüse sürülüyor. şe yaramadı. kendi sütüyle silmek işe yaramadı. tek işe yarayan garmasan adlı bir ilaç ben eczaneden almıştım ona onu sürdükten sonra göğüsleri düzeldi. kremin adını not alın kızlar bu göğüs çatlaması çok kötü bişey emzirmek işkence oluyor ablam ağlıyordu acıdan o derece yani..
şirvan i yuksel yok ne zamandır yaaa onu çok merak etttim bi arasan
kızlar aliye83 mesaj atmiş bebiş dün 19:25 te 39+1 de epidural sezeryan ile doğmuş. çok mutlularmış ana kız:) 3650 gram 52 cm ismi de selen nisa olmuş yeni kuzumuz hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?