2009 Nisan Anneleri buraya

evet ya Allah yardımcımız olsun inşallah bi problem olmadan bebeklerimizi kucağımıza alırız ya korkuyom azcık kaldı umarım grip falan olmam

ben hala öksürüyorum bir kez ameliyathane kapısından dönmüş biri olarak bu kez de almazlarsa normal doğum yapmak zorunda kalacağım diye korku içindeyim. Pazartesiye kadar iyileşeyim yaaa

ben hala öksürüyorum bir kez ameliyathane kapısından dönmüş biri olarak bu kez de almazlarsa normal doğum yapmak zorunda kalacağım diye korku içindeyim. Pazartesiye kadar iyileşeyim yaaa

Umarım iyileşirsin.:Saruboceq:

Ben de bu haftayı hep yatarak geçirdim ve hala düzelmiş değilim. Ama evde durmaktan da sıkıldım. Hava böyle güzelken gripte olsam bugün biraz çıkıcam...-tatlicadiarzu-

günaydın kızlar... dün gezdim bütün gün üsküdardaydım.. ben hala bebek şekerlerimi yapmadım kapı süsümü ve sepeti hallettim ama şekerler duruyor. anadolu yakasında bildiğiniz bi yer varmı eminönüne geçmem sanırım.. bu arada selinay doğum yaptımı geçmişi okumadım daha yine dökürmüşünüz bissürü sayfa var. hemen okuyum geri kalıyorum sonra kaydirigubbakcemile3

Günaydın arkadaşlar

Aliye doğurmuş çok sevindim ya.Apar topar sezeryana girdi ama şimdi herşeyi unutmuştur.Darısı başımıza:)
Selinay'da haber yok.Doğurdu mu acaba?

Kızlar herkese merhaba;
bugÜn ıŞte son gÜn...

Bılgısarımı - masamı - Çekmecelerımı herŞeyı temızledım...

Ne olur ne olmaz....

Artıkın evden gÖrÜŞÜrÜz....

Ben burdan Çıktıktan sonra aĞdacıya gıtcem - sonrası bellı deĞıl..

Merak etmeyınnn...

GeÇmısı sonra okurum artık .

günaydın kızlar..

ne güzel aliyede bebeğine kavuştu iyikide almışlar yoksa şu 2 gün çok zor geçerdi onun için..

ŞıRVAN zaten maşallah sana bu zamana kadar nasıl çalıştın hayret ediyorum..artık bebiş doğana kadar evde bol bol dinlen bari..hem normal doğum düüşünüyosun ya enerji depolaman lazım doğum için..

dün ben bi soru sormuştum kızlar epidural sezeryan mi genel anestezi mi die...bugün bu msjımı okuyanlar da fikirlerini yazarlarsa çok sevinecem çünkü çok kararsızım..bu durumda beni en iyi sizler anlarsınız..

dün fikirlerini yazanlarada[dozkan çiçek asya...) çok teşekkür ederim ama hala karar veremedim öfff öfff..

kızlar aliye83 mesaj atmiş bebiş dün 19:25 te 39+1 de epidural sezeryan ile doğmuş. çok mutlularmış ana kız:) 3650 gram 52 cm ismi de selen nisa olmuş yeni kuzumuz hayırlı olsun

oh maşallah bebeklerimizin kilolarıda baya iyi
Allah analı babalı büyütsün inşallah vatanına miletteine anasına babasına hayırlı evlatlar olsunlar

s-ebru canım ben iki günde bir üsküdardayım anneme çok sık gidiyorum. sende evdeysen görüşebiliriz. üsküdara inereiz beraber.. güzel olur. hem seni yürütmüş olurum birAz. doğumun yakınlaşır... :jeyyar:
selinay naptı acaba yaa çok merak ettim. haber yok dimi.. inşallah normal olmuştur doğumu.
aliyenin bebeği hayırlı uğurlu olsun maşallahh... yaa artık bende çok sabırsızlanıyorum. bir an önce gelsin oğlum istiyorum. daha karyolamız gelmedi o başka bugün karyolacıya gidip kavga edicem. 3 haftadır atlatıyor bizi parayı peşin aldı tabi ..
özlem hurmayı bebeğin ağzına sürülmesi olayını annem söyledi. peygamber efendimizin sünnetiymiş. bütün çoıcuklarına yapmış. bende yapıcam . doğumdan sonrada bol bol hurma yiyelim.
ya bu göğüs çatlaması konusu. ablamdan hatırlıyorum o herşeyi denedi kullanmadığı krem kalmadı. artı o ayva çekirdeğiinide denedi . suya koyuluyor jelleşiyor. sonra o jel göğüse sürülüyor. şe yaramadı. kendi sütüyle silmek işe yaramadı. tek işe yarayan garmasan adlı bir ilaç ben eczaneden almıştım ona onu sürdükten sonra göğüsleri düzeldi. kremin adını not alın kızlar bu göğüs çatlaması çok kötü bişey emzirmek işkence oluyor ablam ağlıyordu acıdan o derece yani..

hurmayı ben de yapacam.hatta bi arkadaşım umreden hurma getirmiş onu verecem inşallah.
ben de garmasan krem kullancam.kardeşim verdi.Allah a şükür onun hiç öyle problemi olmadı.üstelik çok da kullnamadı.ilk bi hafta sadece.sonra hiç problem yaşamadı.

ay kimseler yok ya.hava güzel herkes gezmeye çıktı heralde.neysem ben de çıkayım barim.görüşürüz kızlar.

şirvan i yuksel yok ne zamandır yaaa onu çok merak etttim bi arasan

Merhaba arkadaşlar...uzun bir aradan sonra ...beni merak etmişssiniz cok teşekkürler a.s. kalp kalbe karşıymıs ben de bir bakayım arkadaşlar ne yaptı dedim ve beni hatırlamışsınız...

Son bir kaç gündür hem yoğun hem de sancılı birgündü...perşembe günü dr. gittik dr. bir hafta daha bekler dedi...bebeğin durumu iyiymiş ama hazırlık sancıları arttı o yuzden fazla kalkamadım ve siteye giremedim...

Bebişim 3.250 gr. 49 cm olmuş keyfi yerinde ... ve herşeyi tammalandı cok şukur..bir iki şeyini özellikle almadım eksik olsun diye...

İşte böyle ...gecmişi henüz okumadım ama aliye doğum yapmış hihoyyyt herhalde cok sevindim ...Allah analı babalı buyutsun yavrusunu ...

Ben gecmişi bir okuyayup geleyim.....:ecrin_bebek:

cnm bende seni doğum yaptın sandım valla girmeyince
maşallah bebişe
gelsinler artık ya valla sabrım kalmadı benimde

kızlar aliye83 mesaj atmiş bebiş dün 19:25 te 39+1 de epidural sezeryan ile doğmuş. çok mutlularmış ana kız:) 3650 gram 52 cm ismi de selen nisa olmuş yeni kuzumuz hayırlı olsun

ay maşallah birde ufak diyorlardı bebeği için. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. hoşgelmiş selen nisa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…