cnm bende seni doğum yaptın sandım valla girmeyince
maşallah bebişe
gelsinler artık ya valla sabrım kalmadı benimde
dün ben bi soru sormuştum kızlar epidural sezeryan mi genel anestezi mi die...bugün bu msjımı okuyanlar da fikirlerini yazarlarsa çok sevinecem çünkü çok kararsızım..bu durumda beni en iyi sizler anlarsınız..
dün fikirlerini yazanlarada[dozkan çiçek asya...) çok teşekkür ederim ama hala karar veremedim öfff öfff..
Merhaba arkadaşlar...uzun bir aradan sonra ...beni merak etmişssiniz cok teşekkürler a.s. kalp kalbe karşıymıs ben de bir bakayım arkadaşlar ne yaptı dedim ve beni hatırlamışsınız...
Son bir kaç gündür hem yoğun hem de sancılı birgündü...perşembe günü dr. gittik dr. bir hafta daha bekler dedi...bebeğin durumu iyiymiş ama hazırlık sancıları arttı o yuzden fazla kalkamadım ve siteye giremedim...
Bebişim 3.250 gr. 49 cm olmuş keyfi yerinde ... ve herşeyi tammalandı cok şukur..bir iki şeyini özellikle almadım eksik olsun diye...
İşte böyle ...gecmişi henüz okumadım ama aliye doğum yapmış hihoyyyt herhalde cok sevindim ...Allah analı babalı buyutsun yavrusunu ...
Ben gecmişi bir okuyayup geleyim.....:ecrin_bebek:
slm herkese kimse bizim bursa birbirimizi anladığımız gibi anlamaz sanırım
sürekli bebeken bahsediyorum insanlar sıkılmaya başlamıştır herhalde ama burda hrkes benim gibi hep sohbet bebeklerimiz zaman azaldıkça daha yoğun yoğun oluyo duygulat
hergece bi bebek doğuruyorum bi sarışın bi esmer biri aa ne kadar kıllıymış diyom normal sanırım ama ben kendi bebişimi istiyom artk
genede zamanında gelsin de kilo alsın biraz daha diyom falan filan
ama anne adayı bile olmak çokkkkk güzel
günaydın kızlar..
ne güzel aliyede bebeğine kavuştu iyikide almışlar yoksa şu 2 gün çok zor geçerdi onun için..
ŞİRVAN zaten maşallah sana bu zamana kadar nasıl çalıştın hayret ediyorum..artık bebiş doğana kadar evde bol bol dinlen bari..hem normal doğum düüşünüyosun ya enerji depolaman lazım doğum için..
şirvan emekli oldun bugün dimi hadi gözün aydın ohh evdesin ne güzel
burda herkesin konusu bebek olunca konuş konuş kimsenin canı sıkılmıyor
tabi başkalarına ne kadar anlatabilirsin
en ii biz anlarız birbirimizi
baksana herkes doğuruyor burasıda boşalıyor
pazartesi yine başlayacak doğumlar
yaabenimde sol alttan 20 lik dişim çıkıyor resmen damağım yarılmuş hamileyken diş çıkarılırmı yaaa
bişey yiyemiyorum valla
Sabah 09.01 de 3390 gr 50 cm bir Ece'miz oldu. Darisi hepinizin basina. Cepten baglandigim icin fazla yazamicam. CICEK ve diger dusunen kizlara! Kesinlikle EDIDURAL! Super bisey. Allah sizide kurtarsin bebislerinizle.
Sabah 09.01 de 3390 gr 50 cm bir Ece'miz oldu. Darisi hepinizin basina. Cepten baglandigim icin fazla yazamicam. CICEK ve diger dusunen kizlara! Kesinlikle EDIDURAL! Super bisey. Allah sizide kurtarsin bebislerinizle.
evet canım normal doğum bekliyorum ama daha çok beklerim gibi geliyor :)s ebru sende normal doğum bekliyorsun dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?