2009 Nisan Anneleri buraya

ay maşallah bebeğımızede annemızede,ya doğum haberınede ağlanırmı ya ıyıce duygusallaştım ben bu ara allah analı babalı büyütsün ınşallah çok sevındım ya bayağı bı korkmuştu yazık

Canım bu konuda tecrübem yok ama ben olsam epiduralitercih ederdim.

Maşallah canım bebeğine.

Bursasu hani Kerem"e karar vermiştiniz:))

slm herkese kimse bizim bursa birbirimizi anladığımız gibi anlamaz sanırım
sürekli bebeken bahsediyorum insanlar sıkılmaya başlamıştır herhalde ama burda hrkes benim gibi hep sohbet bebeklerimiz zaman azaldıkça daha yoğun yoğun oluyo duygulat
hergece bi bebek doğuruyorum bi sarışın bi esmer biri aa ne kadar kıllıymış diyom normal sanırım ama ben kendi bebişimi istiyom artk
genede zamanında gelsin de kilo alsın biraz daha diyom falan filan
ama anne adayı bile olmak çokkkkk güzel

burda herkesin konusu bebek olunca konuş konuş kimsenin canı sıkılmıyor
tabi başkalarına ne kadar anlatabilirsin
en ii biz anlarız birbirimizi
baksana herkes doğuruyor burasıda boşalıyor
pazartesi yine başlayacak doğumlar

yaabenimde sol alttan 20 lik dişim çıkıyor resmen damağım yarılmuş hamileyken diş çıkarılırmı yaaa

bişey yiyemiyorum valla

doğum konusunda bir bilgim yok şekerim.....

şirvan emekli oldun bugün dimi hadi gözün aydın ohh evdesin ne güzel

evet kızlar sonunda bende evdeyim artık.....
bakalım kaç gün evde dinlenebileceğim....

canım geçmiş olsun.. diş ağrısı zor vallla

geçmiş olsun bursasu;ilaçta içemezsin o 20likte çıkmıyo benimde 15ten beri zaman zaman ağrıyo 4 baklava tektek çıkıyo kimi çektir diyo ama allah boşa diş mi verir onada ihtiyaç vardır herhalde.

Sabah 09.01 de 3390 gr 50 cm bir Ece'miz oldu. Darisi hepinizin basina. Cepten baglandigim icin fazla yazamicam. CICEK ve diger dusunen kizlara! Kesinlikle EDIDURAL! Super bisey. Allah sizide kurtarsin bebislerinizle.

Sabah 09.01 de 3390 gr 50 cm bir Ece'miz oldu. Darisi hepinizin basina. Cepten baglandigim icin fazla yazamicam. CICEK ve diger dusunen kizlara! Kesinlikle EDIDURAL! Super bisey. Allah sizide kurtarsin bebislerinizle.

maşallah canım. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. darısı tüm hamilelerin başına. benimde sezeryan olursa epidurali seçerim gibi geliyor. neyse hayırlısı olsun

maşallah Allah analı babalı büyütsün

bende sezeryan olursam epidural yaparım heralde

çicek senin limonlu kekten yaptım. soğumada şuan ucundan biraz tadına baktım ama, sağol çok güzel oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…