2009 Nisan Anneleri buraya

Sabah 09.01 de 3390 gr 50 cm bir Ece'miz oldu. Darisi hepinizin basina. Cepten baglandigim icin fazla yazamicam. CICEK ve diger dusunen kizlara! Kesinlikle EDIDURAL! Super bisey. Allah sizide kurtarsin bebislerinizle.

Canım hayırlı olsun..Sağlıklı uzun ömürlü olsun..Ne güzel bi haber, kilosu boyu maşallah Ece bebeğe:ecrin_bebek:

Kızlar selam, bugünde bebeğim benimle. Arada ayrılık günümüzün yaklaştığı geliyo aklıma bi tuhaf oluyorum. Bi kadının yaşayabileceği en zor ama bi o kadar da en keyifli günler. Bugün kocişin doğum günü. Sabahtan beri önce alışveriş sonra ev temizliği, fenalık geçirdim yorgunluktan. Akşama misafir gelicek. Kızcaksınız şimdi niye yaptın niye yordun kendini ama başka çarem yoktu. Çok zorlandım ama ev o haldeyken içim rahat etmezdi. Aslında annem gelicekti sabah ama malum ananemin durumundan dolayı bırakamadı bugünde hastanede hatta belki kalıcakta. O nedenle iş başa düştü
Şimdi dinlenme haline geçtim, 2-3 saat böyle geçer sonra hadi bakalım yemek hazırla, sonra misafir-tatlicadiarzu-

dikkat et kendine ama çok yorulma kocişine de mutlu yıllar bi ömür boyu beraber kutlarsınız inşallah tüm doumgünlerini

Croxilex bencede epidural. Hatta bebeğim durursa perşembe bende epidural sezeryan olucam.

dikkat et kendine ama çok yorulma kocişine de mutlu yıllar bi ömür boyu beraber kutlarsınız inşallah tüm doumgünlerini

Teşekkür ederim canım. Bu son başbaşa doğum günümüz. Çok bişey yapamadım onun için, bi gömlek aldım yazlık bide pastası. Üzerine iyiki doğdun babacım, az kaldı geliyorum yazdırdım:))) Çok hoşuna gidicek bu mesaj, eminimki.. Her sene hep büyük süprizler hazırlardım ama bu sene malum nedenlerden yapamayınca üzüldüm aslında ama napalım sağlık olsun.

ben bi yoklama verip kaçayım artık oturmak bile zor geliyo ağrılardan
doğuranlara Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.
doğuracaklarada Allah kolaylık versin mutlu bir şekilde kavuşsunlar meleklerine..
ben arada bir bakabiliyom yoklama veririm ama
bu arada ben hala sezeryandan korkuyom ama hurma yemekten midemde hurma ağacı çıktı hala tek sancı yok
yarın ikea yı deneyeceğim oda işe yaramazsa ne yaparım bilmiyom valla

Aliyecim bebeğin hayırlı olsun. Allah analı babalı büyütsün canım sende kurtuldun darısı bizlerin başına...

Çiçek doğurmadan doğurmak istemiyoruuuummm:))) ama o eve geldiğinde ben burada olamicam sanırım, doğuruyo olucam İstiyodumki ondan epidural sezeryan tiyosu alim kısmet bakalım neler olcak?

slm.hamişler, sanırım doğum yapanlar var aramızda hayırlı uğurlu olsun hiç okumadım kusura bakmayın ltf....

sabahtan beri çok kötüyüm yediğim herşeyi çıkartıyorum bu hftlarda böyle olanlarınız varmıydı acaba

yap canım hurmayı sünnet sonuçta...
bu garmasan kremden önce 5/6 çeşit krem kullandı ablam banamısın demedi bu işe yaradı. o zmana çok araştırdık zor bulduk hiçbirimiz yaşamayız o sıkıntıyı inşallah..

çicek senin limonlu kekten yaptım. soğumada şuan ucundan biraz tadına baktım ama, sağol çok güzel oldu.
yaa selin bende merak ediyorum o keki tarifi nerde bulamadım. hemen yapmam lazım. çiçeğe yine sormuştum ama arada kaynamıştı o zmana yine... ühühühühü

ay canım geçmiş olsun ne zordur o yaa çıkartma olayı ben nefret ediyorum. hamileliğin ilk aylarından ama şimdilerde hiç yok acaba miğdeni üşütmüş olabilirmisin?:teselli:

ay canım geçmiş olsun ne zordur o yaa çıkartma olayı ben nefret ediyorum. hamileliğin ilk aylarından ama şimdilerde hiç yok acaba miğdeni üşütmüş olabilirmisin?:teselli:
saol cnm sanırım üşüttüm ama insan telaş yapıyo bebiş olunca sadece kahvaltı ettim ona rağmen ....

yaa selin bende merak ediyorum o keki tarifi nerde bulamadım. hemen yapmam lazım. çiçeğe yine sormuştum ama arada kaynamıştı o zmana yine... ühühühühü

canım çiçek buraya yazı yazdığında şu puanların filan olduğu tarafta paylaştığı yemek tarifleri var. çiçekte 3 yazıyo. ona tıkla. çıkan sayfada en altta sağda tariflerin linkleri var ordan bakabilrsin

tamam canım saol merak eidyordum keki. kız bu arad son halin nasıl? en son görüştüğümüzde küçücük göbeğin vardı sadece kendinde incecikten şimdiki halini merak eidyorum. çok ağırlaşmamışsındır dimi.. :CüvCüv:

ben emirhan dün gece saat 2 de kardeşim egehan 3 kilo 450 gıram doğdu

yok canım fazla ağırlaşmadım göbeğim de öle büyümedi fazla ama baya yukarda duruyo. biraz rahatsız ediyo o yüzden. toplamda 12 kilo aldım 62 oldum şimdi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…