Sabah 09.01 de 3390 gr 50 cm bir Ece'miz oldu. Darisi hepinizin basina. Cepten baglandigim icin fazla yazamicam. CICEK ve diger dusunen kizlara! Kesinlikle EDIDURAL! Super bisey. Allah sizide kurtarsin bebislerinizle.
Kızlar selam, bugünde bebeğim benimle. Arada ayrılık günümüzün yaklaştığı geliyo aklıma bi tuhaf oluyorum. Bi kadının yaşayabileceği en zor ama bi o kadar da en keyifli günler. Bugün kocişin doğum günü. Sabahtan beri önce alışveriş sonra ev temizliği, fenalık geçirdim yorgunluktan. Akşama misafir gelicek. Kızcaksınız şimdi niye yaptın niye yordun kendini ama başka çarem yoktu. Çok zorlandım ama ev o haldeyken içim rahat etmezdi. Aslında annem gelicekti sabah ama malum ananemin durumundan dolayı bırakamadı bugünde hastanede hatta belki kalıcakta. O nedenle iş başa düştü
Şimdi dinlenme haline geçtim, 2-3 saat böyle geçer sonra hadi bakalım yemek hazırla, sonra misafir-tatlicadiarzu-
dün ben bi soru sormuştum kızlar epidural sezeryan mi genel anestezi mi die...bugün bu msjımı okuyanlar da fikirlerini yazarlarsa çok sevinecem çünkü çok kararsızım..bu durumda beni en iyi sizler anlarsınız..
dün fikirlerini yazanlarada[dozkan çiçek asya...) çok teşekkür ederim ama hala karar veremedim öfff öfff..
dikkat et kendine ama çok yorulma kocişine de mutlu yıllar bi ömür boyu beraber kutlarsınız inşallah tüm doumgünlerini
yap canım hurmayı sünnet sonuçta...hurmayı ben de yapacam.hatta bi arkadaşım umreden hurma getirmiş onu verecem inşallah.
ben de garmasan krem kullancam.kardeşim verdi.Allah a şükür onun hiç öyle problemi olmadı.üstelik çok da kullnamadı.ilk bi hafta sadece.sonra hiç problem yaşamadı.
yaa selin bende merak ediyorum o keki tarifi nerde bulamadım. hemen yapmam lazım. çiçeğe yine sormuştum ama arada kaynamıştı o zmana yine... ühühühühüçicek senin limonlu kekten yaptım. soğumada şuan ucundan biraz tadına baktım ama, sağol çok güzel oldu.
slm.hamişler, sanırım doğum yapanlar var aramızda hayırlı uğurlu olsun hiç okumadım kusura bakmayın ltf....
sabahtan beri çok kötüyüm yediğim herşeyi çıkartıyorum bu hftlarda böyle olanlarınız varmıydı acaba
saol cnm sanırım üşüttüm ama insan telaş yapıyo bebiş olunca sadece kahvaltı ettim ona rağmen ....ay canım geçmiş olsun ne zordur o yaa çıkartma olayı ben nefret ediyorum. hamileliğin ilk aylarından ama şimdilerde hiç yok acaba miğdeni üşütmüş olabilirmisin?:teselli:
saol cnm sanırım üşüttüm ama insan telaş yapıyo bebiş olunca sadece kahvaltı ettim ona rağmen ....
aloooo ben emirhan!!!!!!!!
yaa selin bende merak ediyorum o keki tarifi nerde bulamadım. hemen yapmam lazım. çiçeğe yine sormuştum ama arada kaynamıştı o zmana yine... ühühühühü
canım çiçek buraya yazı yazdığında şu puanların filan olduğu tarafta paylaştığı yemek tarifleri var. çiçekte 3 yazıyo. ona tıkla. çıkan sayfada en altta sağda tariflerin linkleri var ordan bakabilrsin
çok saol cnm denerim, eşim nane çayı kaynattı ben yatayım kendinize iyi bakın...haşlanmış patates iyi gelebilir. bi dene istersen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?