2009 Nisan Anneleri buraya

Sabah 09.01 de 3390 gr 50 cm bir Ece'miz oldu. Darisi hepinizin basina. Cepten baglandigim icin fazla yazamicam. CICEK ve diger dusunen kizlara! Kesinlikle EDIDURAL! Super bisey. Allah sizide kurtarsin bebislerinizle.

Maşallah Ece'mize .....Sağlıkla büyütün inşallah......:Saruboceq:

Bunu yazdığın iyi oldu. Benim de epidural olacak ama yaşayanlardan duymak daha iyi geliyor.....a.s.

selinay doğum yapmış hayırlı uğurlu olsun. doğum haberinide oğlu vermiş. allah analı babalı büyütsün demek ki akşama kadar sancı çekmiş.. ya bide selinaya oğlu 4000 gram demiyorlarmıydı 3,450 doğmuş.. demek ki ultrason ölçümleri yanlış çıkıyor genelde

armonıa senın ecen geldı darısı benım eceme ınşallah,allah analı babalı büyütsün ınşhallah,maşallah eceye

ölzem yaa ben senin hala kız olduğuna inanamıyorum. yani senin ayrıntılıda da erkek çıkmamışmıydı. eğer seninki kızsa benimde kız olma ihtimali var çünkü biz en son görüştükten sonra dotkro hiç cinsiyetini söylemedi. ayy heycan yaptım durup dururken delikafadulden

aa gittim geldim kimse bişey yazmamış... nerdesiniz yaww.. hep beraber doğumamı gittiniz.. neyse bende çiçeğin limonlu kekini yapıcam. evde sütle tereyağ yoktu onları aldım geldim. görüşürüz şekerler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…