2009 Nisan Anneleri buraya

Sabah 09.01 de 3390 gr 50 cm bir Ece'miz oldu. Darisi hepinizin basina. Cepten baglandigim icin fazla yazamicam. CICEK ve diger dusunen kizlara! Kesinlikle EDIDURAL! Super bisey. Allah sizide kurtarsin bebislerinizle.

ben emirhan dün gece saat 2 de kardeşim egehan 3 kilo 450 gıram doğdu

2 bebeğimiz daha olmuş.Maşallah onlara.Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.

ay masallah iki doğum haberi daha hihoyyyt armonia ve selinay masallah kuzularınıza Allah analı babalı buyutsun inşallah

selam arkadaşlar. ayyy selinayda doğum yapmıi çok sevindim valla:sm_cool:. allah analı bablaı büyütsün inş.:Saruboceq:

selınayda doğum yapmış önümüzdekı hafta coşacağız anaaaaaaaaaammmm tırstım haaaaaaaa,allah analı babalı büyütsün bebışlerımızı,edanur benım ayrıntılıda görmedkkı ama maşallah mersıne geldıkten sonra bol bol kuku gördük,ay bışı dıcem ayıp olacak kanım kaynadı kızıma çok,anladınız sız onu,haftaya bugün kızım kucağımda kocam yanımda olacak ınşallah,oyoyoyoy :Saruboceq::lepi:

çiçekcim burda doğum yapmayı düşünüyom zaten. ama şimdilik bi gelişme yok
delikafadulden

kızlar her zaman giremiyom ben ya yazın eccık hızlı hızlıda okuyum. sizler ne yapıyorsunuz?

selam kıslar..
misafirlerim old için giremiyom merak etmeyin doğurmadım iyiyim.. herkese iyi geceler.. Allah a emanet olun.... sizi okuyom:) ama yazamıyom.... hadi byyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…