2009 Nisan Anneleri buraya

ben de hala sancılarımı bekliyorum kızlar ama yalancı sancım bıle olmuyo...belim filanda ağrımıyo.artık son günüm çok yaklaştı..bebeğim susuz kallırsa yada kakasını yaparsa filan diye o kadar korkuyorum ki..off of

oy oyyy bende kız istiyordum bizde mi mersine gelseydik kuku görmeye.. kaydirigubbakcemile3 neyse canım bu saatten sonra süprizde istemem yani.. az kaldı kızınada kocana kavuşçan..

çiçekcim burda doğum yapmayı düşünüyom zaten. ama şimdilik bi gelişme yok
delikafadulden
canım iyi olmana sevindim bende seni merak ediyordum sınavlarında başarılar..

yok canım yaa sıkma canını ablam tam 40 ta doğum yaptı gününü bekliyor senin b ebek demek ki.. 1 hafta geçebiliyorda. ama inşallah zamanında olur.
günaydın şirvancım. a.s.

6 nisan dozkan, elavinya
7 nisan çiçek
8 nisan ?
9 nisan april
10 nisan roseberry
11 nisan özlem

s_ebru da heran süpriz yapabilir

beni merak etmeyin analr annem babam kardeşim hepsi dün geldi sabah 9 da gitcez hastaneye bgn ara ara girerim öptm sizi son durumlar neler gecmiş okuyamıyom

liste içim söleyim 38+3 kız ceren kilosunu sora derim artık

iyi pazarlar nisanının güzel annelleri...

Bugün çok mutluyum dün annemle babam geldi kahvaltımızı yaptık doğumda yalnız olmuycam günler yaklaştıkça acaip heyecanlanıyorum 10 nisan cuma yusufum kollarımda 2 günlük bir bebek olacak inşallah şaka gibi ya günleri haftaları sayarken şimdi vuslata gün sayıyoruz allahım hepimizi sağ salim meleklerimize kavuştursun kavuşanlar hiç ayrılmasın..

amin roseberry cim hepimiz heyecanlıyız şaka gibi yüzdük yüzdük kuruğuna geldik kazasız belasız bütün nisan bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin Allahım inşallah

kızlar selinayın bebeği en son 4000 kg civarıydı ama 3450 okudum bu kadar yanılma payı oluyor mu acaba

bazı doktorlar resmen abartarak ölçüolar ben doktoruma sööledim bana minimum değer ver çünkü hayal kırıklığı yaşamak istemiorum dedim.

o kemiği falan dışarıya doğru ölçüolar karın ve kafa çevresini olabildiği en uzak noktadan taşırarark ölçüolar. sonra da bööle sonuçlar oluo

evet benim doktorum femuru ve bpd ölçülerini hep daha küçük alıyorum diyordu en son 3600 ölçmüştü 2 gün sonra eşimin çalıştığı hastanedeki doktor 4200 ölçtüm ama 4000 diyorum dedi ben doktorumu aradım o kadar fark edemez dedi perinatolog ölçtü kendi doktorumun ölçüleriyle aynı çıkmıştı gerçekten insan kendini doktorun söylediği kiloya göre şartlandırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…