kızlar herkeze iyi geceler ben çıkıyorum
byeeeee
selam kıslar..
misafirlerim old için giremiyom merak etmeyin doğurmadım iyiyim.. herkese iyi geceler.. Allah a emanet olun.... sizi okuyom:) ama yazamıyom.... hadi byyyy
selınayda doğum yapmış önümüzdekı hafta coşacağız anaaaaaaaaaammmm tırstım haaaaaaaa,allah analı babalı büyütsün bebışlerımızı,edanur benım ayrıntılıda görmedkkı ama maşallah mersıne geldıkten sonra bol bol kuku gördük,ay bışı dıcem ayıp olacak kanım kaynadı kızıma çok,anladınız sız onu,haftaya bugün kızım kucağımda kocam yanımda olacak ınşallah,oyoyoyoy :Saruboceq::lepi:
canım iyi olmana sevindim bende seni merak ediyordum sınavlarında başarılar..çiçekcim burda doğum yapmayı düşünüyom zaten. ama şimdilik bi gelişme yok
delikafadulden
yok canım yaa sıkma canını ablam tam 40 ta doğum yaptı gününü bekliyor senin b ebek demek ki.. 1 hafta geçebiliyorda. ama inşallah zamanında olur.ben de hala sancılarımı bekliyorum kızlar ama yalancı sancım bıle olmuyo...belim filanda ağrımıyo.artık son günüm çok yaklaştı..bebeğim susuz kallırsa yada kakasını yaparsa filan diye o kadar korkuyorum ki..off of
kızlar selinayın bebeği en son 4000 kg civarıydı ama 3450 okudum bu kadar yanılma payı oluyor mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?