2009 Nisan Anneleri buraya

çiçekcim allah kurtarsın canım ne güzel 2 gün kalmış hayırlısıyla bebeğine kavuşmana...

eşimle diyoruzki bekarlığa veda partisi yapalım 2 kişilik bir aile olarak son pazarımız gerçekten çocuk yokken bekar gibi insan havada güzele benziyor bir plan yapıp dışarı çıkarız,perşembe günü sinemaya gitmiştik yarında gitmeyi düşünüyorum son kez bundan sonra zor sinema falan hayal olur artık olsun oğluşum ve eşimle evde dvd izleriz artık

bizde bu sabah kahvaltıya gittik eşimle. yarın da annem kuaföre götürcek bi kaşlarımndan kurtulucam bi de dalgalı fön çektiricem oğluş güzel görsün annesinden korkmasın die

İyi pazarlar..görüyorum ki herkeste aynı psikoloji:))) Bizde aynı şeyi konuştuk bugün eşimle son pazarımız dedik. Artık başbaşa ne kahvaltı var ne de yemek. Ama güzel tarafı artık eskisi gibi sarılabilicez, arada göbek (bebek) olmadandelikafadulden Tabi bu esnada ağlayıp yeter uleeenn benle ilgilenin demessekaydirigubbakcemile2

ki muhtemelen ağlayabilir:) hahahahah çok komik yaa neyseki annem yakın oturuo arada başına atabilirim al şunu da bi kocişle sinema yapiim die

ama benim son günler iyice zorlaştı şimdi bi de kötü bi bel ağrısı çıktı gece zaten uyuyamıorum dönemiyorum amaan neyse 2 gün kaldı şaka gibi

Aynen ya bu bel ağrısı bende de gündür hortladı. Zaten ağrıyodu yorulunca ama son zamanlarda yattığım için genelde geçmişti. Şimdi yine çıktı. Kazasız belasız görsek günümüzü, habersiz gelmese sıpalar iyi olr tabi ama kısmet..

kızlar meraba uzun zamandır yazmıyorum belki hatırlarsınız beni çoğu kişi doğurdu allah analıbabalı büyütsün inşallah bizlerede sağsalim kucağımıza almayı nasib etsin rabbim benim doğum 20 nisan

ben hatırlayamasamda olsun:) Allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin canım

amin canım hepimize ben seni tanıyorum takib ettiğim için salı günü doğumun galiba çok az kalmış ayyy çok heyecanlı bi o kadarda korkutucu

siz tamamda bana ne oluyosa benim üçüncü doğumum ama aynı heyecan sıkıntı yine var hatta daha fazla neler olacağını bildiğim için heralde bazen diyorumki kaçiiim gidiyim ama oda benimle gelecek yani çare yok kuzu kuzu gidicez doğuma ben biraz panikatak olduğum için böyleyim hastaneleri hiç sevmem aslında korkulcak bişi yok heleki sezeryanda keyfini çıkarmak lazım ama

ne yapıyosunuz kızlar ıyı pazarlar,bız bugün nst ye gırdık perşembe kontrol,cumartesı sezeryanımız var,şımdılık heyecan yok bakalım ama kızım heyecanlanıyor galıba,ıçımde kıpır kıpır maşallah,yemek yıyelım gelelım,öpüyorum çoook

kıs çok az var seninde ananen nasıl oldu bu arada?

Canım ananem yarın çıkıcak kısmetse hastaneden. Ama ağrısı çok varmış basamıyo hala bacağının üstüne Dr.lar iyi geçti ameliyat basmalısın artık deselerde zor gözüküyo şu an için. Annem yanında kaldı dün gece. Yarın onu teyzeme teslim edip akşamda bana gelirler herhalde uzun bir süre gitmemek üzere:)

kızlar selam herkes iyi sanırım.......doğuranlar oldu ise gözleri aydın.....lohusa olmak ve bebek sorumluluğu cidden zor.....günler uykusuz ve eve hakim olamamanın vermiş olduğu sinir harbi ile geçiyor....arasıra kızımın uyku gülüşleride olmasa katlanmak güç....sanırım depresyondayım:)) umarm çıkarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…